2016 golf sipariş durumları...

Ve sonunda;

*Siparişiniz Üreticiye İletildi.

GolfSaver dedi:
Ve sonunda;

Hocam hayırlı olsun bakalım bizim araçlar beraber gelir. Aynı heyecanı paylaştığım insanları görmek çok güzel. Sabırsızlık hat safhada bende. Dün gece rüyamda teslim alıyodum. Yanlış yapmışlar cam tavan koymamışlar. Moralim bozuldu uyandım.  s=s19 :D

eakuder dedi:
Herkese merhaba... Ben de bugün kaporamı verdim ve aracımı sipariş ettim. Aracım ve opsiyon donanımlarımı paylaşmak istedim.

1.4 TSI ACT150 PS DSG Highline

Opsiyon donanımlarım:

Saf Beyaz

Titanyum siyah döşeme

ergoActive koltuklar

Adaptif şasi ve sürüş profili seçme

Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği

Dinamik Light Assist ve  beraber alındığı Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar ve dinamik far asistanı

Geri park kamerası

line assist i vag.com kodlamasıyla açtırmayı düşündüğüm için ekletmedim.

st bayan aracımın mart sonu gibi geleceğini söyledi

cuma gününe kadar opsiyon listemi değiştirme şansım var. Tecrübeli Hocalarımdan fikirlerini bekliyorum.
Değerli Hocam;

Bu güzel kombinasyonu nasıl olmuş da atlamışım...

Hatta hayalimdeki kombinasyon denebilir.

İmkanlar elverse tamamen bire bir aynı donanımı verecektim.

Allah içinize sindirsin. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

silvershadow dedi:
Herkese merhaba... Ben de bugün kaporamı verdim ve aracımı sipariş ettim. Aracım ve opsiyon donanımlarımı paylaşmak istedim.

1.4 TSI ACT150 PS DSG Highline

Opsiyon donanımlarım:

Saf Beyaz

Titanyum siyah döşeme

ergoActive koltuklar

Adaptif şasi ve sürüş profili seçme

Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği

Dinamik Light Assist ve  beraber alındığı Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar ve dinamik far asistanı

Geri park kamerası

line assist i vag.com kodlamasıyla açtırmayı düşündüğüm için ekletmedim.

st bayan aracımın mart sonu gibi geleceğini söyledi

cuma gününe kadar opsiyon listemi değiştirme şansım var. Tecrübeli Hocalarımdan fikirlerini bekliyorum.
Değerli Hocam;

Bu güzel kombinasyonu nasıl olmuş da atlamışım...

Hatta hayalimdeki kombinasyon denebilir.

İmkanlar elverse tamamen bire bir aynı donanımı verecektim.

Allah içinize sindirsin. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim....bilmukabele...

arkdaşlar aracımızın parasını yatırıp gerekli evraklerı teslim ettik ocak tescil olmasını talep ettik.takribi 3 -5 ocakta teslim olur diye düşünürken st,abi kusura bakma ama istanbul trafik tescilden gelen bilgi ocak ayında güncelleme yapacağız ,biz de aracı en geç ocak 15-20 gibi teslim ederiz dedi.bizden kaynaklı değil..emniyetler alakalı ama duruma göre belkı 10 da da olabilir.sizce???

xMaganda dedi:
Ve sonunda;

Hocam hayırlı olsun bakalım bizim araçlar beraber gelir. Aynı heyecanı paylaştığım insanları görmek çok güzel. Sabırsızlık hat safhada bende. Dün gece rüyamda teslim alıyodum. Yanlış yapmışlar cam tavan koymamışlar. Moralim bozuldu uyandım.  s=s19 :D
Sagolun hocam :) ))) beni çok güldürdünüz valla. Teslimat yaklaştıkça böyle rüyaları daha fazla göreceğiz galiba. Bende sipariş numarasını alana kadar aklımdan bir sürü olumsuz düşünceler geçti, aslında hala da devam ediyorda... neyse... İnşallah beraber sipariş vermişiz bakalım beraber teslim alacak mıyız.

arfkync dedi:
arkdaşlar aracımızın parasını yatırıp gerekli evraklerı teslim ettik ocak tescil olmasını talep ettik.takribi 3 -5 ocakta teslim olur diye düşünürken st,abi kusura bakma ama istanbul trafik tescilden gelen bilgi ocak ayında güncelleme yapacağız ,biz de aracı en geç ocak 15-20 gibi teslim ederiz dedi.bizden kaynaklı değil..emniyetler alakalı ama duruma göre belkı 10 da da olabilir.sizce???
Değerli Hocam;

Size her zaman bir hafta fazla söylerler.

Nedeni MTV ödemek istemeyen kullanıcıların Ocak'ta teslim almak istemeleri.

Bu normal bir yoğunluk dolayısıyla.

Ocak ayı ayın 4'ünden sonra başlıyor.İş günü olarak

O haftaya herkes yüklenip yaptırmak isteyeceği için bir sonraki haftaya kalabilir diyorlar ki bu da normal..

silvershadow dedi:
Değerli Hocam;

Size her zaman bir hafta fazla söylerler.

Nedeni MTV ödemek istemeyen kullanıcıların Ocak'ta teslim almak istemeleri.

Bu normal bir yoğunluk dolayısıyla.

Ocak ayı ayın 4'ünden sonra başlıyor.İş günü olarak

O haftaya herkes yüklenip yaptırmak isteyeceği için bir sonraki haftaya kalabilir diyorlar ki bu da normal..
anladım hocam bende öyle tahmin etmiştim ;)

Herkese merhaba. Opsiyon listesinde olmayan donanımların fiyatları sistemde gözükebiliyor (Dynaudio gibi).

Alman konfigüratöründe gördüğüm ama listede olmayan donanımları sistemden sorgulatma şansı olan var mı acaba?

1) Isıtmalı direksiyon 135 euro

2) Kör nokta uyarı asistanı 370 euro (Lane assist dahil değil)

Almanya'da 155 euroluk renkli yol bilgisayarı bizde 500TL, 600 küsur euroluk Dynaudio 2000TL. Aşağı yukarı aynı fiyat. Dolayısıyla direksiyonun 450TL, kör noktanın da1200TL civarında olmasını bekliyorum. İnşallah fiyatlar bu paralelde olur.

Teşekkürler.

Barış26 dedi:
Herkese merhaba. Opsiyon listesinde olmayan donanımların fiyatları sistemde gözükebiliyor (Dynaudio gibi).

Alman konfigüratöründe gördüğüm ama listede olmayan donanımları sistemden sorgulatma şansı olan var mı acaba?

Almanya'da 155 euroluk renkli yol bilgisayarı bizde 500TL, 600 küsur euroluk Dynaudio 2000TL. Aşağı yukarı aynı fiyat. Dolayısıyla direksiyonun 450TL, kör noktanın da1200TL civarında olmasını bekliyorum. İnşallah fiyatlar bu paralelde olur.

Teşekkürler.
Bizim araç oluşturucuda mevcut listede olmayan bazı opsiyonlar ama ısıtmalı direksiyon simidine rastlamadım hiçbiryerde.

yusuf dedi:

Teşekkürler.
Bizim araç oluşturucuda mevcut listede olmayan bazı opsiyonlar ama ısıtmalı direksiyon simidine rastlamadım hiçbiryerde.
Araç konfigüre edecekler bu donanımları  bayideki sistemden sorgulatabilirlerse çok makbule geçecek. Özellikle direksiyon ısıtma kışın çok güzel olur.

Hadi be Aralık bir bitmedin.. bu hafta üretime girer heralde aracım.

Geri
Üst Alt