2016 golf sipariş durumları...

arfkync dedi:
arkdaşlar aracımızın parasını yatırıp gerekli evraklerı teslim ettik ocak tescil olmasını talep ettik.takribi 3 -5 ocakta teslim olur diye düşünürken st,abi kusura bakma ama istanbul trafik tescilden gelen bilgi ocak ayında güncelleme yapacağız ,biz de aracı en geç ocak 15-20 gibi teslim ederiz dedi.bizden kaynaklı değil..emniyetler alakalı ama duruma göre belkı 10 da da olabilir.sizce???
Hocam st banada aynı teklifi sundu mtv ödemek istemezseniz diye ama ben beklememek için aracı hemen teslim aldım ayın 10 u gibi teslim ederiz demişlerdi

Barış26 dedi:
Herkese merhaba. Opsiyon listesinde olmayan donanımların fiyatları sistemde gözükebiliyor (Dynaudio gibi).

Alman konfigüratöründe gördüğüm ama listede olmayan donanımları sistemden sorgulatma şansı olan var mı acaba?

1) Isıtmalı direksiyon 135 euro

2) Kör nokta uyarı asistanı 370 euro (Lane assist dahil değil)

Almanya'da 155 euroluk renkli yol bilgisayarı bizde 500TL, 600 küsur euroluk Dynaudio 2000TL. Aşağı yukarı aynı fiyat. Dolayısıyla direksiyonun 450TL, kör noktanın da1200TL civarında olmasını bekliyorum. İnşallah fiyatlar bu paralelde olur.

Teşekkürler.
Bizim araç oluşturucuda mevcut listede olmayan bazı opsiyonlar ama ısıtmalı direksiyon simidine rastlamadım hiçbiryerde.
Araç konfigüre edecekler bu donanımları  bayideki sistemden sorgulatabilirlerse çok makbule geçecek. Özellikle direksiyon ısıtma kışın çok güzel olur.
Direksiyon ısıtma yurtdışında mevcut.. Kör nokta asistanı (lane asist dahil olmadan) bende isterdim bak almanyada böyle olduğunu bilmiyordum :) bizde işlerine gelmediğinden yapmazlar kanımca

vw_conf.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
forzaGilles dedi:
Direksiyon ısıtma yurtdışında mevcut.. Kör nokta asistanı (lane asist dahil olmadan) bende isterdim bak almanyada böyle olduğunu bilmiyordum :) bizde işlerine gelmediğinden yapmazlar kanımca

vw_conf.jpg
Değerli Hocam;

Nickiniz DH'den tanıdık geldi.

Golf hakkındaki verdiğiniz her bilgi can kulağıyla dinlenir burada.

Teşekkürler bu güzel katkınız için.

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

22.12.2015 tarihinde geçtiğim sipariş için, "25.12.2015'de kotalı toplu sipariş geçilecek 29 ya da en geç 30.12'de sipariş numarasını bildiririz, Volskwogenim'den izlemeye alırsınız" denmişti.

Bekledik, bu akşam aradık, bırakın sipariş numarası bildirmeyi, kota açılmadığından sipariş bile geçilmemiş, "kota açılmasını takipteyiz, Pazartesiye (04.01) kalabilir dedi ST.

Bu durum normal midir arkadaşlar !?!?

Moderatör tarafında düzenlendi:
HaK dedi:
22.12.2015 tarihinde geçtiğim sipariş için, "25.12.2015'de kotalı toplu sipariş geçilecek 29 ya da en geç 30.12'de sipariş numarasını bildiririz, Volskwogenim'den izlemeye alırsınız" denmişti.

Bekledik, bu akşam aradık, bırakın sipariş numarası bildirmeyi, kota açılmadığından sipariş bile geçilmemiş, "kota açılmasını takipteyiz, Pazartesiye (04.01) kalabilir dedi ST.

Bu durum normal midir arkadaşlar !?!?

Bana söylenen; "Sorunun Almanya değil tamamen Doğuş oto kaynaklı olduğu. Sipariş kotası açılmıyor, elimizde siparişler, giriş yapmak için bekliyoruz" şeklinde.

Eğer 25.12'de sipariş geçilebilseydi teslim Mart sonu olabilir denmişti Bana. Şimdi ne olur bilemiyorum.

Sizinki de Ocak ayına mı kaldı bu durumda Murat Hocam?

@silvershadow

Murat Hocam, az önce siparişimin geçildiği bilgisini aldım. Araç sipariş numarası mail ile bildirildi. Tarafınıza bilgi vermek istedim. Sanırım kota açılmış. Saygılar sunuyorum.

@silvershadow

HaK dedi:
Murat Hocam, az önce siparişimin geçildiği bilgisini aldım. Araç sipariş numarası mail ile bildirildi. Tarafınıza bilgi vermek istedim. Sanırım kota açılmış. Saygılar sunuyorum.

@silvershadow
Ben arayayım ST'mi.. s=s19

Bu da mı gol değil s=s20

siz iyisiniz ben daha st ile tanışamadım bile  8D

2016 fiyat listesi yarın açıklanır mı ?

schedule etmişlerdir, yarına duyurulur bence.

Güncelleme gelmiş ama..

Sadece  tarih güncelliği.. :)

nihayet geldi 2016.. üretim aşamasına geçer umarım en kısa zamanda araçlar. Şubat ın ilk haftası teslim diyordu st bakalım nasıl olacak. Gerçi esas merak ettiğim fiyat politikaları, fiyat listeleri ne kadar zamlanacak, lovemark dönecek mi vs vs..

2016'ya girdik, az önce doğuş sayfasına baktım DostDrive devam ediyor heralde.

Bu şekilde devam etsinde indirimden faydalanalım. Sipariş durumumda değişiklik yok.

Geri
Üst Alt