2016 golf sipariş durumları...

az önce st ile görüştük, gecikeceğiz gibi bu gidişle dedim teslimata dair. Haber vericem dedi ve bir süre sonra 15 ocak ta üretime alınacak görünüyor aracınız, tahminen 15 şubattan sonra Türkiye ye girer dedi.  Eh gümrüktü falan filandı @silvershadow  hocam hep beraber Mart ta alırız araçları :D

4 ay bekleyenlerden olmak ne acaip, satarken sahibindene yazacağım, 4 ay bekledim diye, belki faydası olur.  :D

Yeri burası değil ama..

1.4 TSI Highline 2015 Şubat çıkışlı 4000 km'de..tornado kırmızı ve extra olarak cam tavan,18 durban ve geri park kamerası mevcut.İlan da arkadaş 78 bin tl demiş fakat 76'ya bırakabilir gibi..araçta Trabzon'da.. ne dersiniz ?

@bravo32

15 Ocak'da üretime girse bir ay içinde alırız heralde araçları.Mart'a kalmaz diye düşünüyorum.

bravo32 dedi:
az önce st ile görüştük, gecikeceğiz gibi bu gidişle dedim teslimata dair. Haber vericem dedi ve bir süre sonra 15 ocak ta üretime alınacak görünüyor aracınız, tahminen 15 şubattan sonra Türkiye ye girer dedi.  Eh gümrüktü falan filandı @silvershadow  hocam hep beraber Mart ta alırız araçları :D

4 ay bekleyenlerden olmak ne acaip, satarken sahibindene yazacağım, 4 ay bekledim diye, belki faydası olur.  :D
Şİmdi de ortaya makyajlı kasa çıktı.. s=s19

Kafam allak bullak  s=ebebe

silvershadow dedi:

Şİmdi de ortaya makyajlı kasa çıktı.. s=s19

Kafam allak bullak  s=ebebe
Hocam takip edemedim bir sure yogunluktan.yazismalardan siparis verdiginizi anladim.dogru değilmi?

En az kendim almis kadar sevinirim.

Sergio Garcia dedi:
Hocam takip edemedim bir sure yogunluktan.yazismalardan siparis verdiginizi anladim.dogru değilmi?

Değerli Hocam;

Teşekkür ederim

Doğru anlamışsınız. Fakat üreticiye iletilemiyor bir türlü

Hatta sipariş verme konusu sanırım forum tarihinde en hızlı bu denli yüksek mesaj sayısına ulaşan ve en fazla ziyaret edilenlerden biri oldu.

Merak ederseniz burada:

http://www.golftutkusu.com/golf-almak-isteyenlere-donanim-onerileri-ve-fiyat-hesaplamalari/silvershadow-highline-hayaline-kavusuyor/

@silvershadow iyi söylediniz, çünkü onuda sordum arkadaşa.. Gecikmenin sebebi ile ilgili acaba yenilenme mi var dedim. Şuan aynı devam edilecek gibi görünüyor, herhangi bir bilgi gelmedi bize dedi. Ama tabi sizin dediğinizde gayet doğru olabilir, bilemiyoruz ki... Samimi olmak gerekirse bugünlerde günde birkaç kez opel / honda bakar oldum.. Bakıyorum inceliyorum, konfigüre ediyorum, sonunda kesinlikle golf ten vazgeçemiyorum hiçbiri beni cezbetmiyor golf kadar. sinirlensemde beklemeye devam ediyorum.

bravo32 dedi:
@silvershadow iyi söylediniz, çünkü onuda sordum arkadaşa.. Gecikmenin sebebi ile ilgili acaba yenilenme mi var dedim. Şuan aynı devam edilecek gibi görünüyor, herhangi bir bilgi gelmedi bize dedi. Ama tabi sizin dediğinizde gayet doğru olabilir, bilemiyoruz ki... Samimi olmak gerekirse bugünlerde günde birkaç kez opel / honda bakar oldum.. Bakıyorum inceliyorum, konfigüre ediyorum, sonunda kesinlikle golf ten vazgeçemiyorum hiçbiri beni cezbetmiyor golf kadar. sinirlensemde beklemeye devam ediyorum.
Değerli Hocam,

Ben de araştırma yapıyorum Nissan Qashqai ye piyasadaki ismiyle Qq baktım mesela..

Bu kadar zor yazılan bir isim zor bulmuşlardır diye tebrik ettim.

Öte yandan 1.5 dci motoru baştan çıkartıcı.

Bu tip araştırmalar fanatik bir karar almadığımızın ve sağlıklı düşündüğümüzün kanıtı. 

Ama ille de Golf hep Golf...  of of...

Nasıl geçer dediğim 3 ay oldu 8 ay....

silvershadow dedi:

Değerli Hocam;

Teşekkür ederim

Doğru anlamışsınız. Fakat üreticiye iletilemiyor bir türlü

Hatta sipariş verme konusu sanırım forum tarihinde en hızlı bu denli yüksek mesaj sayısına ulaşan ve en fazla ziyaret edilenlerden biri oldu.

Merak ederseniz burada:

http://www.golftutkusu.com/golf-almak-isteyenlere-donanim-onerileri-ve-fiyat-hesaplamalari/silvershadow-highline-hayaline-kavusuyor/
Hocam hayirli uğurlu olsun.

Allah kisa zamanda kavusmayi nasip etsin arabaniza.cok sevindim,diger forumdaki mesajlarinizdan golf tutkunuzu biliyorum.

@bravo32  hocam opel ve honda vw'in rakibi olamaz.

Cok cesitli markalari kullandim bu yasima kadar.2001 model polonun verdigi hazzi hicbiri vermedi.

Vw misyon olarak hep kendini gelistirmeye çalışıyor ve bunu eger kullanicisiysaniz daha net olarak gozlemleyebiliyorsunuz.

diger forumda bahsetmistim @silvershadow hocam hatirlar belki,

Bundan onceki aracimi mecburen clio almak zorunda kaldim,nedeni ise vw bayiinin bana 3 ay beklemeniz gerekiyor cevabiydi.

2001 polomu degistirmek istedigimde yine polo almak istedim fakat 3 ay zaman soz konusu olunca vazgecip 2 günde teslim alabilecegim clioya yoneldim.ve tabiki pisman oldum.

Su anda piyasadaki her arac nerdeyse guzel buna karsi cikamam (eskiye gore)

Zevkler ve renkler tartisilmaz ama benim dusuncem vw ve digerleri seklinde..

@Sergio Garcia valla aşağı yukarı bende aynı kanıdayım. Eski aracım civic es idi, açıkça çok seviyordum aracımı, ama bu sefer sessiz ve turbolu bir araç tasarladım aklımda ve şuan piyasada buna en uygun araç bence golf. Bekleme sürecinin uzun olması, yetmezmiş gibi bir de uzaması fena can sıkıyor. Ama neticeyi şuana kadar değiştirmedi :)

Geri
Üst Alt