2016 golf sipariş durumları...

şimdi ne yapıyoruz, siparişi geçiyor muyuz bekliyor muyuz,

bu makyaj da nerden çıktı dedim içimden :)

ben zaten beğenmişim, varsın makyajsız olsun... :) bence...

@silvershadow

Değerli hocalarım 1 yıl makyajı bekleyelim sonra o 1 yıl bitince 1 yıl daha bekleyip golf 8 alalım. Hatta onu da biraz bekleyelim kronik sorunları vs hallaedilsin falan filan derken bu iş uzar da gider. Sonrasında Euro/TL ne olur orası meçhul bi de vw'nin bitmek bilmez zamlarıdır.. Yok yok :) ben martta alayım aracımı da Allah'ıma şükredeyim. Tez zamanda herkes gönlündeki Golf'üne kavuşur inşallah. :)

magic dedi:

@silvershadow
Bütün gece uykularım kaçtı.

Hiç bir olasılığı gözden kaçırmadan değerlendirmeye çalışıyorum.

Bugün karar vereceğim en geç akşam üstüne kadar.

Yüksek sesle düşünürsem Aklımı kurcalayanlar.

*Hadi aradaki farkı 8 ayda yapacağım birikimle kapatacağım desek aradaki fark sorun olmayacak.

*Peki değecek mi  fazladan 5 ay beklememe?

*Mevcut modellerin değer erozyonuna uğrayacağını sanmam. Ancak ilk alanlar her daim lansman fiyatlarından faydalanarak ucuza almış oluyor. Benim satacağım 3 veya 4 yıl sonra bunun önemi olmayacak çünkü MK8 gelmiş olacak.

*MK5'ten MK6'ya geçişte de şasi değişikliği yapılmasa da yapılan ağır makyaj kasa değişikliği olarak kabul edildi.

Benzer bir durum mu bekliyor bizi?

*Ancak yeni kasa olmayışı nedeniyle kronik sorunları zaten giderilmiş bir araç alacağız . Yapılan değişikliklerden Led info display denen hayalet kadrana zaten gücüm yetmez. Far ve stoplar opsiyonel  ve gereksiz pahalı olacaktır.

*Tatile gitmek istiyorum. Hayalim eşim ve kızımla tatile gitmek. her şey ayarlandı. şimdi iptal et, yeniden ayarla ve daha önemlisi bunu gerçekleştirmek için 5 ay fazladan beklemeli miyim?

of.... s=dry

silvershadow dedi:

@silvershadow
Bütün gece uykularım kaçtı.

Hiç bir olasılığı gözden kaçırmadan değerlendirmeye çalışıyorum.

Bugün karar vereceğim en geç akşam üstüne kadar.

Yüksek sesle düşünürsem Aklımı kurcalayanlar.

*Hadi aradaki farkı 8 ayda yapacağım birikimle kapatacağım desek aradaki fark sorun olmayacak.

*Peki değecek mi  fazladan 5 ay beklememe?

*Mevcut modellerin değer erozyonuna uğrayacağını sanmam. Ancak ilk alanlar her daim lansman fiyatlarından faydalanarak ucuza almış oluyor. Benim satacağım 3 veya 4 yıl sonra bunun önemi olmayacak çünkü MK8 gelmiş olacak.

*MK5'ten MK6'ya geçişte de şasi değişikliği yapılmasa da yapılan ağır makyaj kasa değişikliği olarak kabul edildi.

Benzer bir durum mu bekliyor bizi?

*Ancak yeni kasa olmayışı nedeniyle kronik sorunları zaten giderilmiş bir araç alacağız . Yapılan değişikliklerden Led info display denen hayalet kadrana zaten gücüm yetmez. Far ve stoplar opsiyonel  ve gereksiz pahalı olacaktır.

*Tatile gitmek istiyorum. Hayalim eşim ve kızımla tatile gitmek. her şey ayarlandı. şimdi iptal et, yeniden ayarla ve daha önemlisi bunu gerçekleştirmek için 5 ay fazladan beklemeli miyim?

of.... s=dry
Ne desem ki ben de aynı şeyleri düşündüm, hiç hoşuma gitmedi bu durum. :S

Sent from my iPad using Tapatalk

@silvershadow

kendimi sizin yerinize koydum ve...

sanırım makyajı bekleyemezdim hocam. içten gelerek söylüyorum bunu. genelde mantığımla hareket eden bir insan olduğum için.  :)

xMaganda dedi:
Değerli hocalarım 1 yıl makyajı bekleyelim sonra o 1 yıl bitince 1 yıl daha bekleyip golf 8 alalım. Hatta onu da biraz bekleyelim kronik sorunları vs hallaedilsin falan filan derken bu iş uzar da gider. Sonrasında Euro/TL ne olur orası meçhul bi de vw'nin bitmek bilmez zamlarıdır.. Yok yok :) ben martta alayım aracımı da Allah'ıma şükredeyim. Tez zamanda herkes gönlündeki Golf'üne kavuşur inşallah. :)
on numara yorum olmuş hocam.. herkes oldugu zamanın tadını cıkarmalı...

maniax dedi:
@silvershadow

kendimi sizin yerinize koydum ve...

sanırım makyajı bekleyemezdim hocam. içten gelerek söylüyorum bunu. genelde mantığımla hareket eden bir insan olduğum için.  :)
Değerli Murat Hocam;

Sanırım siparişler bugün açılacak ve akşam üstü kararımı vermem gerekiyor.

Aldığınız kararlar kaderiniz olabiliyor ve dikkat etmeliyim..

Böyle şeyleri gizlerler genelde çok  şükür ki haberi şimdi aldım.

8 ay ciddi bir süre..

Kimse ne gerçekleşebileceğini bilemez bu dönemde..

İtiraf edeyim; Passat ve GTE'lerdeki şu Full led farları da; A3'lerdeki  stopları hep kıskanmışımdır.

hayalet göstergeye zaten  gücüm yetmez...

Ama eğer olsa, Ona vereceğim paraya ACT'ye geçerdim

@silvershadow

full led farları nefsime sordum dün akşam sizinle konuştuktan sonra. bana ne katar? çok ister miyim? u-led'ler eksik ve gariban kalır mı diye.

içimin bana cevabı: "u-led'li xenonlar da güzel be murat" oldu :)

hemen hemen selektör yapma ihtiyacı duymadan sol şeritten seyredebiliyorum. puntoyla 130'la gelsem kimse sallamazdı :D

şimdi 100'le sol şeritten gelirken ambulansa açmadıkları yolu bana açıyor araçlar.

gayet etkileyici göründüğünü düşünüyorum  :'(

Herkese merhaba... Murat hocam gibi benim de dün gece uykularım kaçtı ,sabah büyük bir endişe ve kararsızlık ile uyandım.Gece boyunca zaten hep düşündüm ölçtüm biçtim ve sonunda pasifik mavi ACT siparişimi iptal etmeye ve makyajlı kasayı beklemeye karar verdim.Mevcut siparişimde aracım en geç nisan başlarında elimde olacaktı lakin 5 ay sonra makyajlı kasa çıktığında pişman olacak içimde bir ukde kalacak ve sürekli acabalı ve keşkeli cümleler arasında kendimi huzursuz edecektim.Bunları göze almak yerine 8 ay bekleme fikri kendi karakterimi bildiğimden dolayı bana daha mantıklı geldi.Yaklaşık 1 saat önce satış temsilcim ile görüştüm ve siparişimi iptal ettim.Kendisi sanki bu kararımı bekliyormuş gibi gayet olumlu bir tepki verdi ve makyajlı kasa siparişlerinin bir ihtimal mayıs ayından önce nisan ortası gibi bile alınabileceğini söyledi.

Bugün st ile yüz yüze görüştüm.. aracın kısa bir süre içerisinde üretime gireceğini ve Şubat 7.hafta da teslim olacağını söyledi.. bir çok kez sıkıştırmama rağmen de çok kesin konuştu.

benim anlamadığım, bugün telefonda bana başka bir araç teklif ettiler act higline epey dolu bir araçtı ve mart ortası geleceğini söyledi,  demek  fabrika bir süre sipariş aldı sonra kesti, bu her yıl olan bir şey mi acaba?

Arkadaşlar selam, bende uzun uzun oturdum düşündüm, st ile iletişime geçtim (tabiki makyajdan haberi yok, izindeymiş müdürüne sormasını rica ettim, sordu yok öyle birşey dedi), zaten onunla konuşmadan önce kararımı vermiştim, mevcut siparişimi almayı düşünüyorum. Nasıl bir makyaj gelecek emin değilim, ben görsellikten öte iç teknolojiye ve kaliteye daha çok önem verdiğimi anladım, ve gelecek teknoloji benim cebimi fazlasıyla yakabilir. En kötü aynı seviyelerde olsa bile mevcut arabamı satışa koyarak çok da fazla kaybetmeden makyajlıyı düşünebilirim.

Bu arada siparişim Ocak ayının 4.hafta 3.günü üretime gireceği görünüyor. Şubat 8.hafta da tahmini teslim haftası. St belki 1 hafta erken gelir diyor.

Neticede 1 mayıstan 2015'ten beridir arabam yok ve yaklaşık 8 ay daha beklemek istemiyorum. :(

Sent from my iPad using Tapatalk

@SefikAracınız hayırlı olsun...Lakin müdürün makyaj için ''yok öyle birşey'' demesi ilginç. Mevcut siparişlerin iptal olmasından çekiniyor herhalde...Aynı şekilde ben de dün satış temsilcim ile konuşmuştum ve ben daha makyajın m sini söylemeden evet makyaj geliyor siparişleri en geç mayıs ayında alınacak demişti.

@Sefik

hocam boşverin makyajı. mangallı buluşmaya golfünüz olmadan gelmeyin. :D

bu arada hocam buluşma günü yazdığım mesajda size özel olarak teşekkür ettim mi hatırlayamadım ama, golf buluşmasına maddi manevi pay ayırarak taksiyle geldiğiniz için gerçekten çok hoş ve fedakarca bi davranış sergilediniz.

unuttuysam tekrar teşekkür ederim. çok ince ve tutku dolu bir hareketti. ;)

magic dedi:
benim anlamadığım, bugün telefonda bana başka bir araç teklif ettiler act higline epey dolu bir araçtı ve mart ortası geleceğini söyledi,  demek  fabrika bir süre sipariş aldı sonra kesti, bu her yıl olan bir şey mi acaba?
Kıymetli Emre Hocam;

Nasıl bir konfigürasyonmuş?  merak ettim.

Geri
Üst Alt