necokyar86
Üye
Bugün itibariyle Golf 1.2 comfortline manuel Beyaz opsiyon olarak ergoactive koltuk+cam tavan+ışık görüş paketi olan araç için siparişimi verdim hayırlı olur umarım
geçmiş olsun benim ki de dün üretim için planlandı. inşallah sizinki kadar uzun sürmez benim planlama kısmındaEmrah dedi:
Başka bayilere sorun sipariş oluşturuluyor mu diye. Eğer oluyorsa hiç beklemeyin başka bayiden verin.necokyar86 dedi:arkadaşlar bugün satış temsilcisiyle görüştüm daha önce konuşup belirttiğim araç için halen sipariş kaydı yapamadığını söyledi 2015 araçlar sipariş modülünde görünüyormuş bu yüzden 2016 araç kaydı oluşmuyormuş.sizce başka bir firmayla görüşüp siparişmi vermeliyim ne dersiniz beklemeye değermi?
Teşekkür ederim.jajaja dedi:@Emrah hocam hayırlı olsun. Bende 21 Kasım'da kaporamı yatırmıştım, 23 Kasım gibi siparişim geçilmişti. Ancak sipariş takip kısmından baktığımda araç halen üretime planlandı olarak gözüküyor bende. Üretim aşamasına gelmemiş hala. Sizce bayiye nasıl bir soru yöneltmeliyim arkadaşlar. Siparişi falan geçmi verdi acaba ST ?