2016 golf sipariş durumları...

Bugün itibariyle Golf  1.2 comfortline manuel Beyaz opsiyon olarak ergoactive koltuk+cam tavan+ışık görüş paketi olan araç için siparişimi verdim hayırlı olur umarım :)

bende kasım sonu siparişimi verdim, halen bekliyorum. hatta bu forumdaki arkadaşlarımın bana çok yardımı dokundu, u-led far opsiyonunda baya bir karışıklık yaşamıştım :)

Nihayet..

Yeni fiyat için teklif de aldık detaylar birazdan :)

@Emrah

Hayırlı olsun, en sıkıntılı süreç atlatılmış, bundan sonra 2-3 gün üretim. 1 hafta 10 gün civarı liman sevkiyatı. 3-5 gün gemi yolculuğu ve gümrüklemenin ardından bayii ye geliş teslim.

@enpisagor teşekkür ederim.. dediğiniz gibi en sıkıntılı süreç sona erdi.. bir ay sonra gelir heralde bu durumda.

Emrah dedi:
Nihayet..

Yeni fiyat için teklif de aldık detaylar birazdan :)
geçmiş olsun benim ki de dün üretim için planlandı. inşallah sizinki kadar uzun sürmez benim planlama kısmında :)

@firadiko

teşekkür ederim..sizin süreç daha kısa olacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bugün satış temsilcisiyle görüştüm daha önce konuşup belirttiğim araç için halen sipariş kaydı yapamadığını söyledi 2015 araçlar sipariş modülünde görünüyormuş bu yüzden 2016 araç kaydı oluşmuyormuş.sizce başka bir firmayla görüşüp siparişmi vermeliyim ne dersiniz beklemeye değermi?

necokyar86 dedi:
arkadaşlar bugün satış temsilcisiyle görüştüm daha önce konuşup belirttiğim araç için halen sipariş kaydı yapamadığını söyledi 2015 araçlar sipariş modülünde görünüyormuş bu yüzden 2016 araç kaydı oluşmuyormuş.sizce başka bir firmayla görüşüp siparişmi vermeliyim ne dersiniz beklemeye değermi?
Başka bayilere sorun sipariş oluşturuluyor mu diye. Eğer oluyorsa hiç beklemeyin başka bayiden verin.

@Emrah hocam hayırlı olsun. Bende 21 Kasım'da kaporamı yatırmıştım, 23 Kasım gibi siparişim geçilmişti. Ancak sipariş takip kısmından baktığımda araç halen üretime planlandı olarak gözüküyor bende. Üretim aşamasına gelmemiş hala. Sizce bayiye nasıl bir soru yöneltmeliyim arkadaşlar. Siparişi falan geçmi verdi acaba ST ?

@jajaja aşağı yukarı aynı tarihlerde sipariş geçmiştim, st 15in de üretime alınmasını beklediklerini söylemişti, alınmadı tabi, dün yine görüştüm, bu sefer pazartesi üretime alınır dedi, sizinde aynı olur tahminim.

jajaja dedi:
@Emrah hocam hayırlı olsun. Bende 21 Kasım'da kaporamı yatırmıştım, 23 Kasım gibi siparişim geçilmişti. Ancak sipariş takip kısmından baktığımda araç halen üretime planlandı olarak gözüküyor bende. Üretim aşamasına gelmemiş hala. Sizce bayiye nasıl bir soru yöneltmeliyim arkadaşlar. Siparişi falan geçmi verdi acaba ST ?
Teşekkür ederim.

28 Kasım'da sipariş vermiştim ben sizin ki neden böyle oldu anlayamadım..sanırım 4.hafta itibariyle üretime girer aracınız.

valla inşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar. gelişme oldukça sizleride haberdar ederim.

saygılar  :'(

Geri
Üst Alt