2016 golf sipariş durumları...

@jajaja evet benim st nin kehanetleri tutmadı, hala üretime planlanıyor. Uçma özelliğini istemeseydim keşke ondan olsa gerek. Beklemeye devam tam gaz  s=s20

Moderatör tarafında düzenlendi:

Herkese iyi akşamlar,

İmkanlar dahilinde alabileceğim araç şu: 1.2 Manuel Comfortline Sürüş Konfor + Işık Paketi + Tungsten Gri

2015 model hazırda araç var mıdır sizce İstanbul ya da çevre illerde? Bunu nasıl öğrenebilirim? Ya da 2016(Ön-arka park sensörleri standart oldu sanırım) model bu hafta sipariş geçsem sizce ne zaman teslim alabilirim? Geldiği zaman şöyle %3-4 gibi bir indirim yakalama ihtimalim olur mu?

frtncr dedi:
Herkese iyi akşamlar,

İmkanlar dahilinde alabileceğim araç şu: 1.2 Manuel Comfortline Sürüş Konfor + Işık Paketi + Tungsten Gri

2015 model hazırda araç var mıdır sizce İstanbul ya da çevre illerde? Bunu nasıl öğrenebilirim? Ya da 2016(Ön-arka park sensörleri standart oldu sanırım) model bu hafta sipariş geçsem sizce ne zaman teslim alabilirim? Geldiği zaman şöyle %3-4 gibi bir indirim yakalama ihtimalim olur mu?
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Hocam mesai saatlerinde vw Canlı desteğe sorun. vw ana sayfasında linki var. Oradan aradığınız aracın herhangi bir bayide olup olmadığını sorun.

@bravo32 hocam bende bugün ST'yi aradım ulaşamadım, geri dönüşte yapmadı.

Doğuş Oto Çankaya'yı aradım onlarda geri dönüş yapmadı, kendim web'den baktım, üretime planlandı olarak gözüküyor halen, bir değişiklik yok anlayacağınız. Yarın arayıp soracağım, sipariş verdiğim tarihi net olarak öğreneceğim. 28 Kasım'da siparişini verenler araçlarının üretim aşamasına geçtiğini söylemişti yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.

Araç gelirken Doğuş Oto Etimesgut Şubesi'nden alabilir miyim hiç memnun değilim bu Çankaya şubesinde. Böyle bir şansım var mıdır ?

@jajaja hocam almanya isyanımızı duymuş olsa gerek, üretim aşamasına geçmiş araç, sanırım sizinde geçmiştir.

jajaja dedi:
@bravo32 hocam bende bugün ST'yi aradım ulaşamadım, geri dönüşte yapmadı.

Doğuş Oto Çankaya'yı aradım onlarda geri dönüş yapmadı, kendim web'den baktım, üretime planlandı olarak gözüküyor halen, bir değişiklik yok anlayacağınız. Yarın arayıp soracağım, sipariş verdiğim tarihi net olarak öğreneceğim. 28 Kasım'da siparişini verenler araçlarının üretim aşamasına geçtiğini söylemişti yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.

Araç gelirken Doğuş Oto Etimesgut Şubesi'nden alabilir miyim hiç memnun değilim bu Çankaya şubesinde. Böyle bir şansım var mıdır ?
@jajaja hocam ısrar ederseniz belki alabilirsiniz etimesguttan bende çankaya şubesinden memnun değilim ordan oyuncak araba dahi almam bu arada sizin st kim acaba ?

bravo32 dedi:
@jajaja hocam almanya isyanımızı duymuş olsa gerek, üretim aşamasına geçmiş araç, sanırım sizinde geçmiştir.
@bravo32 benimki hala üretime planlandı olarak gözüküyor. sipariş kodum sizden sonra falan mı acaba belki öğleye kadar benimkide sisteme girilir. siz istanbul'da mıydınız ?

Araç üretimden çıktıktan sonra volkswagenim sipariş takibinden bir adet fotoğrafını görebilseydik ne güzel olurdu dimi ?

@bravo32 hocam ben şimdi st ile görüştüm.

Ocak 4.hafta ateşe atacaklarmış bizim malı.  &:

heralde mart olmadı nisanda havalar biraz düzelince kavuşuruz makineye  s=captain

Bu arada vw in sitesini yenilemisler

Günaydın arkadaşlar..

Ah o gemide bende olsaydım :)

@Emrah 

ooooooo hocam hayırlı olsun. valla sizin ST baya hızlı çıktı.

Ben dün ST ile görüştüm aldığım bilgiyi aynen aktarıyorum;

Kaporayı yatırdığım tarihin siparişimize bir etkisi olmadığı yönünde bilgi aldım. 21 Kasım'da kapora yatırmışım hafta sonu olduğu için 23'ünde ellerine ulaştığını teyit etmiştim. ST'nin dediğine göre ben kasımın başında da kapora yatırsam, sipariş kotası aralık 1. Haftası açılırsa o sipariş aralıkta geçilir. Bu kotayı beklememek için eğer bulabilirlerse daha önce sipariş ettikleri araçlarda değişikliğe gidiyorlarmış.
Bakalım beklemeye devam ediyorum. Bir Golf'ün üretim süresi 21 saat sürüyormuş. Önümüzdeki hafta üretime gireceğini söylemişti. Pek inanmıyorum artık  :)

@jajaja evet st'den çok memnunum.. bir önce ki aracımı da ondan almıştım.. bakalım araç gelince iyi bir fiyat sunacak mı bize :)

Bunlar en tatlı bekleyişler hocam.. 1.5 ay üretime girsin diye bekledik.. bakın şimdi limana sevk ediliyor :)

Geri