Öncelikle aramıza hoş geldiniz.frtncr dedi:Herkese iyi akşamlar,
İmkanlar dahilinde alabileceğim araç şu: 1.2 Manuel Comfortline Sürüş Konfor + Işık Paketi + Tungsten Gri
2015 model hazırda araç var mıdır sizce İstanbul ya da çevre illerde? Bunu nasıl öğrenebilirim? Ya da 2016(Ön-arka park sensörleri standart oldu sanırım) model bu hafta sipariş geçsem sizce ne zaman teslim alabilirim? Geldiği zaman şöyle %3-4 gibi bir indirim yakalama ihtimalim olur mu?
@jajaja hocam ısrar ederseniz belki alabilirsiniz etimesguttan bende çankaya şubesinden memnun değilim ordan oyuncak araba dahi almam bu arada sizin st kim acaba ?jajaja dedi:@bravo32 hocam bende bugün ST'yi aradım ulaşamadım, geri dönüşte yapmadı.
Doğuş Oto Çankaya'yı aradım onlarda geri dönüş yapmadı, kendim web'den baktım, üretime planlandı olarak gözüküyor halen, bir değişiklik yok anlayacağınız. Yarın arayıp soracağım, sipariş verdiğim tarihi net olarak öğreneceğim. 28 Kasım'da siparişini verenler araçlarının üretim aşamasına geçtiğini söylemişti yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.
Araç gelirken Doğuş Oto Etimesgut Şubesi'nden alabilir miyim hiç memnun değilim bu Çankaya şubesinde. Böyle bir şansım var mıdır ?
Bakalım beklemeye devam ediyorum. Bir Golf'ün üretim süresi 21 saat sürüyormuş. Önümüzdeki hafta üretime gireceğini söylemişti. Pek inanmıyorum artıkKaporayı yatırdığım tarihin siparişimize bir etkisi olmadığı yönünde bilgi aldım. 21 Kasım'da kapora yatırmışım hafta sonu olduğu için 23'ünde ellerine ulaştığını teyit etmiştim. ST'nin dediğine göre ben kasımın başında da kapora yatırsam, sipariş kotası aralık 1. Haftası açılırsa o sipariş aralıkta geçilir. Bu kotayı beklememek için eğer bulabilirlerse daha önce sipariş ettikleri araçlarda değişikliğe gidiyorlarmış.