Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aksesuar olarak pedal seti,krom kapı eşikleri,far kaşı,shark anten,yan çamurluk logoları sipariş verdim.. bir kaç tanesi henüz elime geçmedi.. şu an da paspas seti bakıyorum.
valla sizin araç bekleyişinizi görmek ve sizin sipariş limana sevk edildiğini görmek benim için daha mutlu edici ve heyecanlıydı.
kendi aracım için heyecan yok yav. Sevinç var ama aracın durumu değiştiği için bir sevinç var. Yani sonunda üretime planlandıdan üretime girdi olarak değişti, çok zor olsa gerek. &:
valla aynı gemiye almaları çok çok iyimser bir ihtimal bakalım hayırlısı. bende elimdeki aracı satmaya çalışıyorum zaten bu aralar. hayırlısı diyelim.
en çok sevindiğim şeyde bu güzel forumda bu güzel ortamda aynı duyguları yaşayabileceğim birkaç insanla beraber yakın zamanlarda araçlarımıza kavuşacak olmanın verdiği mutluluk. devrecilik her yerde hocam s=s17 s=s17
@jajaja çok teşekkürler hocam. Bende yakınen @Emrah hocamın durumuna bakıyorum, birer adım arayla araçlar update ediliyor. Ve aynı fikirdeyim, forum kurucuları sağolsun, aynı heyecanı yaşayanlar bir aradalar.
Umarın sizin araçta istediğiniz fiyata satılır bir an önce. Kredi araştırmalarına başladım artık.