2016 golf sipariş durumları...

@bravo32 hocam gözünüz aydın, valla çok sevindim sizin için.  :D

@Emrah hocam ufak tefek aksesuarlar konusunda banada tüyo verebilir misiniz? neler almalıyım hiç bir fikrim yok  s=s15

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok teşekkür ederim herkese, şubat 15 gibi kavuşsak 10 numara olacak ama hayırlısı tabi. Ne zormuş bu bekleme olayı yahu..

bu arada şimdi vw sitesine giriş yaptım bilin bakalım ne oldu :)

65Ma7E.png

wuhuuuuuuuuuu

benim tahminim önümüzdeki hafta üretime gireceği yönündeydi.

@jajaja gözünüz aydın hocam sizinde :)

Aksesuar olarak pedal seti,krom kapı eşikleri,far kaşı,shark anten,yan çamurluk logoları sipariş verdim.. bir kaç tanesi henüz elime geçmedi.. şu an da paspas seti bakıyorum.

Şu bölümü de inceleyin çok yararı olacaktır.

http://www.golftutkusu.com/aksesuar/

@jajaja oooo çok sevindim hocam, pazartesi salı limana sevk olur, 3 ümüzün arabaları aynı gemiye alırlar, forumdaş bunlar bekletin derler  :( '

@bravo32 hocam.

valla sizin araç bekleyişinizi görmek ve sizin sipariş limana sevk edildiğini görmek benim için daha mutlu edici ve heyecanlıydı.

kendi aracım için heyecan yok yav. Sevinç var ama aracın durumu değiştiği için bir sevinç var. Yani sonunda üretime planlandıdan üretime girdi olarak değişti, çok zor olsa gerek.  &:

valla aynı gemiye almaları çok çok iyimser bir ihtimal bakalım hayırlısı. bende elimdeki aracı satmaya çalışıyorum zaten bu aralar. hayırlısı diyelim.

en çok sevindiğim şeyde bu güzel forumda bu güzel ortamda aynı duyguları yaşayabileceğim birkaç insanla beraber yakın zamanlarda araçlarımıza kavuşacak olmanın verdiği mutluluk. devrecilik her yerde hocam  s=s17 s=s17

@jajaja çok teşekkürler hocam. Bende yakınen @Emrah  hocamın durumuna bakıyorum, birer adım arayla araçlar update ediliyor. Ve aynı fikirdeyim, forum kurucuları sağolsun, aynı heyecanı yaşayanlar bir aradalar.

Umarın sizin araçta istediğiniz fiyata satılır bir an önce. Kredi araştırmalarına başladım artık.

Hayırlı olsun arkadaşlar, maşallah herkesin üretime girmiş hala bizimkinde bir gelişme yok :) umarım sizinkiler tez zamanda gelirler

Sent from my iPad using Tapatalk

Eyvallah @Sefik hocam

Sizde en kısa sürede aracınızla ilgili güncellemeleri alırsınız inşallah. s=sofor

Sabah bakmıştım en son üretime planlandı görmüştüm (uyku mahmurluğu da olabilir), şimdi üretim aşamasında diyor, çocuklar gibi sevindim yau :) :) :)

Selam dostlar aracım üretim aşamasına geçti ve de beklemeye devam ediyorum.

Sizce bu aşamadayken ST'yi arayıp vakit kaybetmeden fiyat teklifi almalı mıyım,  yoksa beklemeli miyim ? Çünkü bekledikçe zam gelebilir endişesi içerisindeyim.

araç türkiye ye gelip fatura kesilmeden fiyat teklifi almanın bir yararı olmaz...

Geri
Üst Alt