2016 golf sipariş durumları...

Benim durumda bir değişiklilik yok :)

@bravo32

oo hocam en tatlı anlar. marine traffic'e bakma vakitleri geliyor. geminin çanakkale boğazından geçişi... izmit'e demir atışı :D

@bravo32@Emrah hocam

benimki halen uretim safhasinda. hergun bakmiyorum arada bir bakiyorum. bugun hic bakmadim. araba beklemiyormus gibi davraniyorum. @maniax hocamin da dedigi gibi tatli bekleyisler. bu arada cannakkale den falan araci teslim alma sansi olur mu ? illa ankara ya gelmesini beklemek zorunda miyiz?

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

@bravo32@Emrah hocam simdi hatirlatmaniz uzerine baktim. bu sekilde degismis durum.

0mg5AD.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bravo32@Emrah hocam

benimki halen uretim safhasinda. hergun bakmiyorum arada bir bakiyorum. bugun hic bakmadim. araba beklemiyormus gibi davraniyorum. @maniax hocamin da dedigi gibi tatli bekleyisler. bu arada cannakkale den falan araci teslim alma sansi olur mu ? illa ankara ya gelmesini beklemek zorunda miyiz?

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
hocam siz güzel güzel bekleyin aracı. çanakkaleden alabilme şansınızı zayıf olarak görüyorum. çunkü siz o aracı ankada bayisinden aldınız ve onlar aracı teslim alıp teslimata uygun hale getirmeden size satışını yapmazlar. sizin gerekli kontrolleri başka bir yere yaptırma şansınız olur mu bilemiyorum. ama burada alacağınız belli riskler olur ki bence hiç gerek yok.

şu araç gelse de çayyolunda falan bi buluşşak yav :)

@maniax hocam araç gelsin buluşuruz zaten yakınız. gordion ve koru migros 3-4 km bana. :)

zaten bana yardım gerekiyor ben araba işlerinden çok anlamam. 

bu adresten takip ediyoruz heralde gemi aşamasına geçtiğinde de

http://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:30/centery:-3/zoom:2
geminizin ismi belli olduktan sonra marinetraffic sitesine girip aratıyoruz. rotası falan çıkıyor zaten

gemi ismini benim st vermişti ama ben koper limanındaki ihtimallere bakarak zaten bulmuştum :)

@maniax hocam teşekkürler. bekleyiş devam ediyor. 

@bravo32 @Emrah hocam sizin araçların durumu kaç gün sonra fabrikadan limana taşımak üzere sevk aşamasından limana sevk edildi olarak değişti, hatırlıyor musunuz ?

Arkadaslar iyigunler bende bugun itibari ile siparis numarami aldim . Tabiki hemen volkswagenime girip baktim fakat herhangi bir siparis yoktur yaziyo bu normal mi ?

@captain67 hocam hayırlı olsun inşallah aracınıza bir an evvel kavuşursunuz. Sisteme hemen giriş yaptıysanız belki o yüzden görünmemiştir. Bir miktar bekleyerek tekrar giriş yapıp kontrol edin derim

@Caner tesekkur ederim mart sonu diyolar hayirlisi :) 1 hafta icinde görünür sanırım :)

@captain67 hocam hayırlı olsun. Görmeniz biraz zaman alabilir. Bu konuda size en net cevabı ST'niz verecektir. 
Sizde bu arada bu güzel, kendine özgü forumun nimetlerinden faydalanın derim. 

Golf'ü tanıdıkça iyi bir karar verdiğinizi kendinize defalarca söyleyeceksiniz. 

@jajaja yaklasik 1 aydir forumu takip ediyorum. Bana golfu aldiran sizsiniz bu forumu kuran ve emegi gecen herkese tesekkurler 

neptune atmışlar bizim makinayı, @Emrah ve @jajaja bizim devre onları da alın dedim ama, jajaja için; günlük bakalım gelişme olmuş mu kontrolleri çok az ondan birazcık daha bekleticez dediler, ben günde 17834512 kere baktığım için sisteme, yükleyin şunu yoksa sistemi çökertcek demişler :D  Emrah hocamın ise tamamen talihsizlik, araya kaynak maynak passat polo yapmışlar ondan bi sonrakine kalmış.

Ekli dosyayı görüntüle 1224

Geri
Üst Alt