2016 golf sipariş durumları...

bakalim ne zaman gelicek sizin araç. yanlış hatırlamıyorsam 4-5gun önce üretime girmişti aracınız.

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

jajaja dedi:
bakalim ne zaman gelicek sizin araç. yanlış hatırlamıyorsam 4-5gun önce üretime girmişti aracınız.

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
Evet cuma günü üretime girmişti.Şubat ortası gelir diye düşünüyorum.

araç imzanızdaki araç mı yoksa bu ikinci mi @Emrah hocam ?

İkinci ise özellikleri nedir merak ettim  ;)

jajaja dedi:
araç imzanızdaki araç mı yoksa bu ikinci mi @Emrah hocam ?

İkinci ise özellikleri nedir merak ettim  ;)
Evet yeni aracım imzamda ki.. eskisi ise 2014 1.2 midline plus'dı.

@necokyar86 hocam 28 Kasım'da sipariş verip 30 Kasım'da kaporayı yatırmıştım.. bir kaç gün sonra da sipariş numaramı vermişti st.

@Emrah

hocam bende geçen cumartesi siparişimi geçtim sipariş numaramı falan aldım.ancak daha önce sipariş verilmiş bir araç üzerinden değişiklik yapılarak benim araç oluşturuldu banada mart ortası gibi gelir dediler sizinki baya geçmiş sipariş başvurunuza kıyasla.bakalım bizimkinde bi numara olmasında s=s15

frtncr dedi:
Herkese iyi akşamlar,

İmkanlar dahilinde alabileceğim araç şu: 1.2 Manuel Comfortline Sürüş Konfor + Işık Paketi + Tungsten Gri

2015 model hazırda araç var mıdır sizce İstanbul ya da çevre illerde? Bunu nasıl öğrenebilirim? Ya da 2016(Ön-arka park sensörleri standart oldu sanırım) model bu hafta sipariş geçsem sizce ne zaman teslim alabilirim? Geldiği zaman şöyle %3-4 gibi bir indirim yakalama ihtimalim olur mu?
Değerli Hocam,

Öncelikle golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Öncelikle canlı destek hattına telefonla ulaşarak sorabilirsiniz nerelerde 1.2 Manuel comfortline araç bulunduğunu.

Bu alttaki numaradan ulaşabilirsiniz

0 (212) 335 04 44

İndirim konusunda ;

%6 lık indirim son erdi ay sonuna kadar da %3 indirim devam edecek.

%2 bayi indirimini de eklersek %5 almalısınız. Bu indirimi verenden alın

Değerli dostlar.

2016 modellerde siparişler bu akşam üstü açıldı.

Yarın sipariş almaya başlayacak bayiler

Hayırlı olsun

Siparişiniz üretime planlandı. (Siparişten 40 gün sonra)

@Emrah valla hocam bir adım gerinden takip ediyorum seni, aynı gemiye yetişemese de bir sonrakine atlar bizim yaratıkta. :( '

An itibarı ile limana sevk e geçti hayırlısıyla.

@bravo32 gözünüz aydın hocam.. ben şimdiden ufak tefek aksesuarları almaya başladım bile :)

Geri
Üst Alt