Güle güle kullanın forumu da aracı da@jajaja yaklasik 1 aydir forumu takip ediyorum. Bana golfu aldiran sizsiniz bu forumu kuran ve emegi gecen herkese tesekkurler
Değerli Hocam;@jajaja yaklasik 1 aydir forumu takip ediyorum. Bana golfu aldiran sizsiniz bu forumu kuran ve emegi gecen herkese tesekkurler
Hayırlısı olsun değerli Hocam.bakiyim, hala koper limanında bizim neptune, belki de emrah hocanınkini de yetiştirirler gemi kalkmadan.
neptune atmışlar bizim makinayı, @Emrah ve @jajaja bizim devre onları da alın dedim ama, jajaja için; günlük bakalım gelişme olmuş mu kontrolleri çok az ondan birazcık daha bekleticez dediler, ben günde 17834512 kere baktığım için sisteme, yükleyin şunu yoksa sistemi çökertcek demişler Emrah hocamın ise tamamen talihsizlik, araya kaynak maynak passat polo yapmışlar ondan bi sonrakine kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 1224
@bravo32 evet hocam imzanızı gördüm ve de ordan tahmin yürüterek limana sevk edilme süresi hakkında bir tahminde bulundum.gönlünüzü ferah tutun hocam, bir kaç güne sizinki de yola çıkıyor olacak. Artık doğuş kurtuldu benden şimdi marinetraffic düşünsün
buarada işlem süreleri hakkında bir sorunuz olmuştu, tam tarihler benim imza da mevcut hocam işinize yarar umarım.
@silvershadow hoşbuldukDeğerli Hocam;
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.
Sipariş numaranızı aldıktan ve Volkswagenim'e kaydolduktan sonra takip etmeye başlayabilirsiniz.
Sipariş sonrası süreçler hakkında tüm detaylar yine bu sayfalarda mevcuttur Hocam.
Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz.iyi günler abilerim ilk defa bir forum sitesine üye oluo ilk defa yazıyorum sormak istediğim bir iki konu var
- 1.2 tsi golf midline plus man. 110 bg siparişi verdim bugun araç gemi de imiş st öyle söyledi haftaya teslim olacakmış sorum ise teklif formunda standart aksesuarlarda connectivity pakage diye bişey yazıyor bide çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi diyor acaba 2016 model diyemi bunlar eklenmiş yoksa benden önce birisi aracı böyle olsun diye sipariş geçip sonra iptal edip bu aracıda banamı sattılar ki
bu siteyi yapanlarada ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum yorumları okuya okuya golf aldım hepinize teşekkur ederim iyi günler dilerim.