2016 golf sipariş durumları...

bakiyim, hala koper limanında bizim neptune, belki de emrah hocanınkini de yetiştirirler gemi kalkmadan.

@jajaja yaklasik 1 aydir forumu takip ediyorum. Bana golfu aldiran sizsiniz bu forumu kuran ve emegi gecen herkese tesekkurler 
Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Sipariş numaranızı aldıktan ve Volkswagenim'e kaydolduktan sonra takip etmeye başlayabilirsiniz.

Sipariş sonrası süreçler hakkında tüm detaylar yine bu sayfalarda mevcuttur Hocam.

bakiyim, hala koper limanında bizim neptune, belki de emrah hocanınkini de yetiştirirler gemi kalkmadan.
Hayırlısı olsun değerli Hocam.

Teslim sürecinde de bol bol fotoğraf bekleriz.

Bu arada Avatar'ınız olan fotoğraf bir harika..

@silvershadow Murat bey, burada aynı heyecanı yaşayan, aynı yollardan geçmiş / geçen veya geçecek herkesi birleştirdiğiniz için ben teşekkür ederim sizlere.. Her gelişmeyi paylaştığım gibi teslim süreci gelince nasipse yine ayrıntılı bir çalışma yapacağım :)  

Not: avatar D-Hotel Maris, bir gün inşallah sizi de ağırlarız.

neptune atmışlar bizim makinayı, @Emrah ve @jajaja bizim devre onları da alın dedim ama, jajaja için; günlük bakalım gelişme olmuş mu kontrolleri çok az ondan birazcık daha bekleticez dediler, ben günde 17834512 kere baktığım için sisteme, yükleyin şunu yoksa sistemi çökertcek demişler :D  Emrah hocamın ise tamamen talihsizlik, araya kaynak maynak passat polo yapmışlar ondan bi sonrakine kalmış.

Ekli dosyayı görüntüle 1224

@bravo32 hocam ısrar etseydin biraz benim için, birazdan gelir vs deseydin sen oyalarken benim makina topuklardı limana vın vınnnnn  s=sapik

yav bende diyorum bu doğuş'un sayfası neden ara ara gidip geliyor, @bravo32 hocam günde 1928391238921 kere girdiği için DDoS olarak algılıyorlar, sayfa kesintiye uğruyor. 

bakamıyoruz ki kardeşim aracımıza :D  neyse artık birazda marine sayfasını eskitir..

gönlünüzü ferah tutun hocam, bir kaç güne sizinki de yola çıkıyor olacak. Artık doğuş kurtuldu benden şimdi marinetraffic düşünsün :)

buarada işlem süreleri hakkında bir sorunuz olmuştu, tam tarihler benim imza da mevcut hocam işinize yarar umarım.

gönlünüzü ferah tutun hocam, bir kaç güne sizinki de yola çıkıyor olacak. Artık doğuş kurtuldu benden şimdi marinetraffic düşünsün :)

buarada işlem süreleri hakkında bir sorunuz olmuştu, tam tarihler benim imza da mevcut hocam işinize yarar umarım.
@bravo32 evet hocam imzanızı gördüm ve de ordan tahmin yürüterek limana sevk edilme süresi hakkında bir tahminde bulundum.

araçlar geldiğinde gene bu başlık ve ilgili başlıklarda resimlerimizi paylaşırız. 

@jajaja@bravo32 benim ki de üretimi tamamlandı, limana sevk aşamasında. Bi bakarsınız aynı gemiye düşer

0b791a332f655f95c52eee4758ccf4e5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@jajaja @Şefik

vaaay ankaraya 2 tane yakışıklı golf daha geliyor. sonunda beklenen anlar. siz teslim alana havalar da ısınır biraz daha

Benim aracın üretim ve limana sevk aşaması @bravo32 hocamın aracından bir kaç gün önce gerçekleşmesine rağmen neden hala yola çıkmadı anlamış değilim.. başına bir şey mi geldi acaba :D  hayır yani şu saatten sonra 3-5 gün sonra gelmiş önemli değil ama gerçekten enteresan şeyler yaşanıyor.

Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Sipariş numaranızı aldıktan ve Volkswagenim'e kaydolduktan sonra takip etmeye başlayabilirsiniz.

Sipariş sonrası süreçler hakkında tüm detaylar yine bu sayfalarda mevcuttur Hocam.
@silvershadow hoşbulduk

Evet takip sürecim başladı. Araç üretici firmaya iletildi yaziyor..

Yardimlariniz ve yorumlariniz icin tesekkürler..

iyi günler abilerim ilk defa bir forum sitesine üye oluo ilk defa yazıyorum sormak istediğim bir iki konu var 

- 1.2 tsi golf midline plus man. 110 bg siparişi verdim bugun araç gemi de imiş st öyle söyledi haftaya teslim olacakmış sorum ise teklif formunda standart aksesuarlarda connectivity pakage diye bişey yazıyor bide çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi diyor acaba 2016 model diyemi bunlar eklenmiş yoksa benden önce birisi aracı böyle olsun diye sipariş geçip sonra iptal edip bu aracıda banamı sattılar ki 

bu siteyi yapanlarada ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum yorumları okuya okuya golf aldım hepinize teşekkur ederim iyi günler dilerim.

iyi günler abilerim ilk defa bir forum sitesine üye oluo ilk defa yazıyorum sormak istediğim bir iki konu var 

- 1.2 tsi golf midline plus man. 110 bg siparişi verdim bugun araç gemi de imiş st öyle söyledi haftaya teslim olacakmış sorum ise teklif formunda standart aksesuarlarda connectivity pakage diye bişey yazıyor bide çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi diyor acaba 2016 model diyemi bunlar eklenmiş yoksa benden önce birisi aracı böyle olsun diye sipariş geçip sonra iptal edip bu aracıda banamı sattılar ki 

bu siteyi yapanlarada ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum yorumları okuya okuya golf aldım hepinize teşekkur ederim iyi günler dilerim.
Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz.

2016 modelde bu opsiyonlar standart hale geldi. O yüzden teklif formunda öyle görünüyor. Direksiyon ve bluetoth midline için çok güzel oldu. Aracınızı güle güle kullanın ;)

@sefik hocam hayırlı olsun, süper haber. @emrah hocam bende şaşırdım bu duruma, tahminim; koper-derince gemisine, varış lokasyonuna yakın gidecek araçları aldılar ve doğal olarak benim araçta bursa'ya gidecek olmasından dolayı beklemedi. yani tamamen şans.. 29unda yanaşıyor limana küheylan :)  

@maniax hocam hakaten dediğiniz gibi çok keyifli günlermiş, telefona findship app sini indirdim, arada bakıyorum yunanlılar torpido falan attılar mı diye :)

Ekli dosyayı görüntüle 1323

Geri
Üst Alt