2016 golf sipariş durumları...

Bana bir numara verdiler bakıyorum yok müşteri hizmetleri ni arıyorum noyu söylüyorum fabrikadan çıktı limana doğru gittiğini söylüyorlar neden webden göremiyorum acaba

Sent from my D6503 using Tapatalk

Bana bir numara verdiler bakıyorum yok müşteri hizmetleri ni arıyorum noyu söylüyorum fabrikadan çıktı limana doğru gittiğini söylüyorlar neden webden göremiyorum acaba

Sent from my D6503 using Tapatalk
Web bazen geç güncelleniyor hocam.

@mustafam33 hocam tahminimi yazayım 10-12 gün gibi bir sürede ulaşır diye düşünüyorum, gümrük işlemlerini de düşününce.

Bu aralar Almanya ile aramız iyi =)

Benim araç hala limanda bekliyor  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bravo32 ah o gemide bende olsaydim yeni golfunle yollara aksaydim.

1 golf olsam aksam asfaltta vin vinn. :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam Beyler,

Siparişi geçtiğim araç; 86.859 TL 

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline Man. 

Metalik Renk (Kurşun Grisi)

Panoramik Açılır Cam Tavan

Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları

14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu

18" "Durban" alüminyum alaşımlı jantlar

İlk sıfır aracım ve bayiden'de alırken nelere dikkat etmeliyiz acaba, bilgisi olan paylaşabilir mi?

Teşekkürler

Selam Beyler,

Siparişi geçtiğim araç; 86.859 TL 

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline Man. 

Metalik Renk (Kurşun Grisi)

Panoramik Açılır Cam Tavan

Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları

14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu

18" "Durban" alüminyum alaşımlı jantlar

İlk sıfır aracım ve bayiden'de alırken nelere dikkat etmeliyiz acaba, bilgisi olan paylaşabilir mi?

Teşekkürler
Değerli Hocam;

ve golf tutkunu dostlar arasına hoş glediniz.

Orhan Hocam sizinle link paylaşmış sağolsun.

Durban alabilmek için yer tasarruflu stepne ile spor süspansiyon veya DCC zorunlu olduğuna göre Bunlardan birini de sanırım listeye eklemeli.

Hayırlı olsun.

Hocam teşekkürler ilginiz için..

Durban için yer tasarruflu stepne zaten highline'da var diye biliyorum. Kataloğu ve siteyi biraz daha kurcaladım ama DCC veya spor süspansiyon zorunluluğunu göremedim, acaba kesin bilgiye nasıl ulaşırız.

Hocam teşekkürler ilginiz için..

Durban için yer tasarruflu stepne zaten highline'da var diye biliyorum. Kataloğu ve siteyi biraz daha kurcaladım ama DCC veya spor süspansiyon zorunluluğunu göremedim, acaba kesin bilgiye nasıl ulaşırız.
Aramıza hoş geldiniz hocam. @silvershadow hocamın verdiği kesin bilgidir ;)  

Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz.

2016 modelde bu opsiyonlar standart hale geldi. O yüzden teklif formunda öyle görünüyor. Direksiyon ve bluetoth midline için çok güzel oldu. Aracınızı güle güle kullanın ;)
Hos bulduk hocam. Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.  Bi sorum daha olacakti benden fiyatlara zam gelebilir diye odemeyi yapmami soylediler bende persembe gunu odemeyi yaptim. Arac daha gelmedi onumuzdeki hafta ici gelecek dendi eger aracta sıkıntı cikarsa(arabanin basina bi is gelirse orasini burasini vururlarsa falan) bi hakkim oluyormu parayi yatrdim diye o araci oyle almak zorundamiyim.tirsmiyor degilim buarada.

Geri
Üst Alt