2016 golf sipariş durumları...

Hos bulduk hocam. Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.  Bi sorum daha olacakti benden fiyatlara zam gelebilir diye odemeyi yapmami soylediler bende persembe gunu odemeyi yaptim. Arac daha gelmedi onumuzdeki hafta ici gelecek dendi eger aracta sıkıntı cikarsa(arabanin basina bi is gelirse orasini burasini vururlarsa falan) bi hakkim oluyormu parayi yatrdim diye o araci oyle almak zorundamiyim.tirsmiyor degilim buarada.
Hocam önümüzdeki hafta gelecek araç için para ödemeseydiniz keşke. Aracı görmeden imza atmayın hiçbirşeye. Görün kontrol edin sonra imzaya geçin.

Valla hocam subat ayi zam gelecek dedi st fatura kesicez dedi bende havaleyi yaptimda sonrada pisman oldum gibi neyse artik iyice inceleyip oyle teslim alacaz

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar,

İlgili konu başlığını bulamadım veyahut gözümden kaçtı. Buaraya yazayım dedim.

2016 mart/Cenevre'de yeni Golf lanse edilecek gibi haberler mevcut medyada. Birkaç bayii'nin ağzını aradım, pek birşey çıkmadı. Verilen bir siparişten pişmanlık duyduracak yenilikler gelir mi sizce, köklü değişiklikler? 

Yeni bir motordan bahsediliyor, biraz daha keskin hatlar...vs.

Teşekkürler

Arkadaşlar,

İlgili konu başlığını bulamadım veyahut gözümden kaçtı. Buaraya yazayım dedim.

2016 mart/Cenevre'de yeni Golf lanse edilecek gibi haberler mevcut medyada. Birkaç bayii'nin ağzını aradım, pek birşey çıkmadı. Verilen bir siparişten pişmanlık duyduracak yenilikler gelir mi sizce, köklü değişiklikler? 

Yeni bir motordan bahsediliyor, biraz daha keskin hatlar...vs.

Teşekkürler
Hocam yeni motor kesinlikle mart ayına yetişmez bence.

@bravo32 hocam aracınız ne durumda ? 

Bizim ki hala limana sevk olarak gözüküyor.

15 Ocak üretim aşamasında,20 Ocak Limana sevk, yaklaşık 2 hafta olacak neredeyse ama hala gemiye alınmadı :)

@Emrah hocam bende şimdi baktım son duruma. 26 Ocak 2016 tarihinden beri halen limana sevk ediliyor olarak gözüküyor benimkisi.

@bravo32 hocam en son benim aracı tırla çektiriyordu. ahanda detaylar buarda. Söyleyelim sanada bir tır gönderiversin :p

An itibarı ile küçük bir değişiklik var benim siparişte :)  

@jajaja hocam, konu bende biraz zor ilerliyoruz ama sıkıntı yok. @Emrah sizin aracı da gemiye atacak gibiyim, tüm nüfuzumu kullanacağım sizin için.

Capture.JPG

An itibarı ile küçük bir değişiklik var benim siparişte :)  

@jajaja hocam, konu bende biraz zor ilerliyoruz ama sıkıntı yok. @Emrah sizin aracı da gemiye atacak gibiyim, tüm nüfuzumu kullanacağım sizin için.

Ekli dosyayı görüntüle 1603
işte bu!

ekranda görmesi en tatlı cümle.

başka durum güncellemesi olmayacak

st'nin kafasına çökme vaktidir.

hadi hayırlı olsun :)

@bravo32 hayırlı olsun sizin araç çok hızlı çıktı ya ps farkı heralde  :)

Ben de 1-2 saat önce st ile görüştüm 15 Şubat'ta ısrarlı hala göreceğiz bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bravo32 komutanım diyorum çünkü bizden önce kavuşacaksınız araca. hadi bakalım gözünüz aydın. kavuşunca resimlerinizi isteriz haaa ona göre.

@Emrah devrem sizin araç o kadar beklediyse muhtemelen benimkide o kadar bekler. Bende Şubat 3 haftası olan tahminimi biraz genişleteyim; yeni tahminim 10 Mart gibi falan elimde olur.

@bravo32aradınız mı ST'yi arayın hergün :)

dün öğleden sonra foruma giremedim, aklım burada kaldı vallahi.

@bravo32 @Emrah yoldaşlarım,

Benim son durum bu şekilde. 20 - 25 güne gelir heralde ?

Ben şimdi gemi hangi limanda sorgulama yapabilir miyim ? Bu aşamaya gelmedik mi yoksa henüz ?

2016-02-03_133811png.png

Benim araç da sonunda gemiye bindi :)

@jajaja hocam st'den hangi gemide olduğunu öğrenip takibe başlayabilirsiniz.

@bravo32 hocamın aracı da sanırım 4-5 günde gelmişti Derince'ye.. son durumu nedir acaba ? 

@Emrah hocam ben şimdi ST ile görüştüm, araçlar henüz gemiye yüklenmedi dedi. Yarın yüklenir mi diye sordum cevap bekliyorum.

Bizimkisi ben sormadan haber vermiyor. ee haklı tabii onun açıısndan düşünüyorum, bi sürü siparişle ilgileniyor. 

Geri
Üst Alt