2016 golf sipariş durumları...

@jajaja vaay hocam hayırlı olsun 2 haftaya kalmaz binersin aracına vınvın :)

@Emrah hocam valla hala kredi araştırmalarım sürüyor bu aralar, oldukça yüksek malesef rakamlar. teslimat ise nasipse ptesi veya salı olacak hayırlısıyla

@jajaja benim araç da sizin araç ile birlikte hareket ediyor [emoji4]

6c36e7f84176ded1880203cee8ad108e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Sefik@Emrah hocam benim geminin adi Neptun iliad sizin ki nedir acaba ?

Yeni sipariş vereceklere emsal olması için süreci paylaşayım. Daha uzun geldi bana ama 60 gün sürmüş :)  

* 03.12.2015 Siparişiniz üretime planlandı

* 19.01.2016 Siparişiniz üretim aşamasında

* 22.01.2016 Siparişiniz limana sevk ediliyor

* 26.01.2016 Gemi ile sevkiyat aşamasında

* 01.02.2016 Aracınızın son durumu ile ilgili yetkili satıcı ile iletişime geçiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Sefik@Emrah hocam benim geminin adi Neptun iliad sizin ki nedir acaba ?
Ben daha st ile konuşamadım. Öğleden önce baktığımda daha gemi ile sevkiyat aşamasında değildi, akşam foruma girdiğimde sizin aracın durumu ile yeniden sorgulayınca benim aracın durumunu gördüm [emoji3]

Yarın artık konuşurum st ile hangi gemide olduğunu.

Sizin aracın şasi bilgilerini aldınız mı?@jajaja

Ben daha st ile konuşamadım. Öğleden önce baktığımda daha gemi ile sevkiyat aşamasında değildi, akşam foruma girdiğimde sizin aracın durumu ile yeniden sorgulayınca benim aracın durumunu gördüm [emoji3]Yarın artık konuşurum st ile hangi gemide olduğunu.

Sizin aracın şasi bilgilerini aldınız mı?@jajaja

evet sasi bilgilerini aldim ve forumda bi baslik vardi arama kismindan sasi uretim sorgulama diye aratin isterseniz. mobil oldugum icin bakamiyorum simdi. her neyse oradan sorguladim.ve wolfsburgda uretildigini gordum. 11. hanede yer alan karaktere istinaden.

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

sipariş geçeli 20 gün oldu sorguda halen "siparişiniz üretime planlandı" yazısı çıkıyor ne kadar sinir bozucu bir durum bu :) halbuki st mart ilk hafta aracınız gelecek demişti şu süre zarfında bunun mümkün olma ihtimali sizce nedir.

bugün konuştum st ile, benim araç neptune thalassa da imiş. yani sizdekinden sonra. :(  şasi bilgisini de aldım. teklif formu gönderdi yaklaşık %7 gibi bir indirim veriyor. uzun zamandır konuşmadık 2016 modellerde ne kadar indirim alınıyor diye??

sorarım 2016 model araç alacaklar, size ne kadar indirim yapıyorlar şubat ayı için. ???

bugün konuştum st ile, benim araç neptune thalassa da imiş. yani sizdekinden sonra. [emoji20] şasi bilgisini de aldım. teklif formu gönderdi yaklaşık %7 gibi bir indirim veriyor. uzun zamandır konuşmadık 2016 modellerde ne kadar indirim alınıyor diye??sorarım 2016 model araç alacaklar, size ne kadar indirim yapıyorlar şubat ayı için. ???
% 7 çok güzel indirim, aracin opsiyonları liste fiyatı, indirimli tutarini paylasirmisiniz, örnek bulunsun...

@Şefik hocam sevindim sizin adınıza bir sonraki ya da önceki gemi çokta mühim değil. Sağ salim gelsin. Geç olsun temiz olsun.

Bu arada ST'den siz kendiniz mi istediniz fiyat teklifi yoksa onlar mı verdi ? Bizimkisi böyle birşey yapmadı, benim mi söylemem gerekli ? 

Siz hangi Doğuş'tan alıyorsunuz ? Bende duruma göre benim st ile görüşeceğim. 

@jajaja vaay hocam hayırlı olsun 2 haftaya kalmaz binersin aracına vınvın [emoji4]@Emrah hocam valla hala kredi araştırmalarım sürüyor bu aralar, oldukça yüksek malesef rakamlar. teslimat ise nasipse ptesi veya salı olacak hayırlısıyla
@bravo32 hocam valla bende istiyom gelince bi vin vin gezmeyi. hayirlisi.Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

% 7 çok güzel indirim, aracin opsiyonları liste fiyatı, indirimli tutarini paylasirmisiniz, örnek bulunsun...
ben sipariş formunu göndereyim hocam siz inceleyin bir, uzun zamandır bu günleri bekliyordum. imzamı ancak arabayı resmen üstüme aldığımda güncelleyeceğim. :)  

golf sipariş.jpg

@Şefik hocam sevindim sizin adınıza bir sonraki ya da önceki gemi çokta mühim değil. Sağ salim gelsin. Geç olsun temiz olsun.

Bu arada ST'den siz kendiniz mi istediniz fiyat teklifi yoksa onlar mı verdi ? Bizimkisi böyle birşey yapmadı, benim mi söylemem gerekli ? 

Siz hangi Doğuş'tan alıyorsunuz ? Bende duruma göre benim st ile görüşeceğim. 
hocam ben bugün kendisi ile şimdiki duruma göre ne olacak araç fiyatı dedim, kasım ayındaki teklifle şimdiki teklif arasında fiyat farkı olacağını bildiğimden. (bu arada ben doğuş grubu personeli olduğumdan indirim bu şekilde oluyor) siz yine de sorun şimdi benim araç kaça gelecek diye? onlar mutlaka bir fiyat söylerler. burada tartışırız hep birlikte.

Çankaya Doğuş'tan alıyorum ben. @ansolak hocam bilir :D  

ben sipariş formunu göndereyim hocam siz inceleyin bir, uzun zamandır bu günleri bekliyordum. imzamı ancak arabayı resmen üstüme aldığımda güncelleyeceğim. :)  

Ekli dosyayı görüntüle 1648
Değerli Şefik Hocam;

Donanım seçimi tam profesyonel işi.

Allah tez zamanda kavuştursun gönlünüzdeki bu güzele

Haklısınız aslında, alım satımını yapana kadar  neler olur bu hayatta bilinmiyor.

Hayırlı olsun şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle 1648
@Şefik hocam hayırlı olsun. Bende aynen sizin gibi aracı aldığımda imzamı güncelleyeceğim. Hayırlısı olsun. İnşallah bizlerede o kadar indirim verirler. 

Baya bir opsiyon var sizde maşallah.

Geri
Üst Alt