bravo32
Üye
- İsim
- Abdullah
Ben daha st ile konuşamadım. Öğleden önce baktığımda daha gemi ile sevkiyat aşamasında değildi, akşam foruma girdiğimde sizin aracın durumu ile yeniden sorgulayınca benim aracın durumunu gördüm [emoji3]
evet sasi bilgilerini aldim ve forumda bi baslik vardi arama kismindan sasi uretim sorgulama diye aratin isterseniz. mobil oldugum icin bakamiyorum simdi. her neyse oradan sorguladim.ve wolfsburgda uretildigini gordum. 11. hanede yer alan karaktere istinaden.Ben daha st ile konuşamadım. Öğleden önce baktığımda daha gemi ile sevkiyat aşamasında değildi, akşam foruma girdiğimde sizin aracın durumu ile yeniden sorgulayınca benim aracın durumunu gördüm [emoji3]Yarın artık konuşurum st ile hangi gemide olduğunu.
Sizin aracın şasi bilgilerini aldınız mı?@jajaja
Sent from my iPhone using Tapatalk
% 7 çok güzel indirim, aracin opsiyonları liste fiyatı, indirimli tutarini paylasirmisiniz, örnek bulunsun...bugün konuştum st ile, benim araç neptune thalassa da imiş. yani sizdekinden sonra. [emoji20] şasi bilgisini de aldım. teklif formu gönderdi yaklaşık %7 gibi bir indirim veriyor. uzun zamandır konuşmadık 2016 modellerde ne kadar indirim alınıyor diye??sorarım 2016 model araç alacaklar, size ne kadar indirim yapıyorlar şubat ayı için. ???
@bravo32 hocam valla bende istiyom gelince bi vin vin gezmeyi. hayirlisi.Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
hocam ben bugün kendisi ile şimdiki duruma göre ne olacak araç fiyatı dedim, kasım ayındaki teklifle şimdiki teklif arasında fiyat farkı olacağını bildiğimden. (bu arada ben doğuş grubu personeli olduğumdan indirim bu şekilde oluyor) siz yine de sorun şimdi benim araç kaça gelecek diye? onlar mutlaka bir fiyat söylerler. burada tartışırız hep birlikte.@Şefik hocam sevindim sizin adınıza bir sonraki ya da önceki gemi çokta mühim değil. Sağ salim gelsin. Geç olsun temiz olsun.
Bu arada ST'den siz kendiniz mi istediniz fiyat teklifi yoksa onlar mı verdi ? Bizimkisi böyle birşey yapmadı, benim mi söylemem gerekli ?
Siz hangi Doğuş'tan alıyorsunuz ? Bende duruma göre benim st ile görüşeceğim.
Değerli Şefik Hocam;ben sipariş formunu göndereyim hocam siz inceleyin bir, uzun zamandır bu günleri bekliyordum. imzamı ancak arabayı resmen üstüme aldığımda güncelleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 1648
@Şefik hocam hayırlı olsun. Bende aynen sizin gibi aracı aldığımda imzamı güncelleyeceğim. Hayırlısı olsun. İnşallah bizlerede o kadar indirim verirler.ben sipariş formunu göndereyim hocam siz inceleyin bir, uzun zamandır bu günleri bekliyordum. imzamı ancak arabayı resmen üstüme aldığımda güncelleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 1648