Şubat hocamşubat'a mi hocam?
Yeni sipariş vereceklere emsal olması için süreci paylaşayım. Daha uzun geldi bana ama 60 gün sürmüş [emoji4]
* 03.12.2015 Siparişiniz üretime planlandı
* 19.01.2016 Siparişiniz üretim aşamasında
* 22.01.2016 Siparişiniz limana sevk ediliyor
* 26.01.2016 Gemi ile sevkiyat aşamasında
* 01.02.2016 Aracınızın son durumu ile ilgili yetkili satıcı ile iletişime geçiniz.
@bravo32 hocam kendinden tarihler hakkında bilgi vermiş, bu tarih aralıklarını yaklaşık olarak baz alabilirsiniz. Yine de 2-3 gün opsiyon koyabilirsinizevet limana sevk için bekliyor diyor
Ben daha once söylemiştim dostum. Bende onu bekliyorum . Gelince kurcalayip ne calisiyor ne calismiyor hepsine bakacaz ayrintilari da paylasacagim buradan. Sen rahat ol olumlu olursa ki olumsuz olacağını dusunmuyorum geceriz siparislerimizi.Ahmet kardeş, tanıdığımız ortak kişiye de 8'nde geliyormuş, sabırsızlıkla bekliyorum. Yanlış anlama ama artık sizde ki duruma göre belki bende sipariş geçebilirim [emoji4]Sent from my iPad using Tapatalk
O zaman beraber uğrayalım yanınaBen daha once söylemiştim dostum. Bende onu bekliyorum [emoji4]. Gelince kurcalayip ne calisiyor ne calismiyor hepsine bakacaz ayrintilari da paylasacagim buradan. Sen rahat ol olumlu olursa ki olumsuz olacağını dusunmuyorum geceriz siparislerimizi.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süper olur Murat@maniax,
haftasonu oluyor teslimat. ben cumartesi servise gittiğimde passat teslimatı vardiSüper olur Murat@maniax,
Ben mutlaka birşeyler atlarım uyarsa tabi günü size de, haftasonuna denk getirmeye çalışırım ben tabi yaparlarsa?
Sent from my iPad using Tapatalk
Hocam, verdim siparisi, daha sipariş no oluşmadı...Teşekkürler hocam sağolun sizden de bir hareket bekliyoruz artık yada ben kaçırdım mı birşeyler? @magic
Sent from my iPad using Tapatalk
hocam limana sevk aşamasından bir sonraki safha olan gemiye yükleniyor aşamasnda 4 günde geçende var, benim gibi 7 günde geçende var. biraz bekleyin derim.kaç gündür bakıyorum limana sevk için bekliyor yazıyor
nasıl yav? benim kafam karıştı şimdi. haftasonunu beklemek istemiyom belki.haftasonu oluyor teslimat. ben cumartesi servise gittiğimde passat teslimatı vardi