2016 golf sipariş durumları...

kaç gündür bakıyorum limana sevk için bekliyor yazıyor

hocam benim makina henüz üretime girmemiş görünüyor bugün st ile görüştüm oda mart başı aracınız gelecek dedi nasıl yetişecekse artık sizinle aynı anda sipariş verdiysek sizin araç baya hızlı üretime girmiş şanslısınız ne diyim :)

@mustafam33

Yeni sipariş vereceklere emsal olması için süreci paylaşayım. Daha uzun geldi bana ama 60 gün sürmüş [emoji4] 
* 03.12.2015 Siparişiniz üretime planlandı

* 19.01.2016 Siparişiniz üretim aşamasında

* 22.01.2016 Siparişiniz limana sevk ediliyor

* 26.01.2016 Gemi ile sevkiyat aşamasında

* 01.02.2016 Aracınızın son durumu ile ilgili yetkili satıcı ile iletişime geçiniz.
evet limana sevk için bekliyor diyor
@bravo32 hocam kendinden tarihler hakkında bilgi vermiş, bu tarih aralıklarını yaklaşık olarak baz alabilirsiniz. Yine de 2-3 gün opsiyon koyabilirsiniz

@murat72

Sent from my iPad using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
@murat72 benim araç da,

+27.01.2016 limana sevk

+03.02.2016 gemi ile sevkiyat aşamasında

Ahmet kardeş, tanıdığımız ortak kişiye de 8'nde geliyormuş, sabırsızlıkla bekliyorum. Yanlış anlama ama artık sizde ki duruma göre belki bende sipariş geçebilirim [emoji4]Sent from my iPad using Tapatalk
Ben daha once söylemiştim dostum. Bende onu bekliyorum :) . Gelince kurcalayip ne calisiyor ne calismiyor hepsine bakacaz ayrintilari da paylasacagim buradan. Sen rahat ol olumlu olursa ki olumsuz olacağını dusunmuyorum geceriz siparislerimizi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben daha once söylemiştim dostum. Bende onu bekliyorum [emoji4]. Gelince kurcalayip ne calisiyor ne calismiyor hepsine bakacaz ayrintilari da paylasacagim buradan. Sen rahat ol olumlu olursa ki olumsuz olacağını dusunmuyorum geceriz siparislerimizi.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman beraber uğrayalım yanına :D

@Şefik oo çok iyi haber bu. 

bu arada Ankara'dan teslim alacak arkadaşların teslimatlarına gelebilirim zaman ve gün uygun olursa. 

ne dersiniz bilmem :)

@jajaja

@Şefik oo çok iyi haber bu. bu arada Ankara'dan teslim alacak arkadaşların teslimatlarına gelebilirim zaman ve gün uygun olursa. 

ne dersiniz bilmem [emoji4]

@jajaja
Süper olur Murat@maniax,

Ben mutlaka birşeyler atlarım :D uyarsa tabi günü size de, haftasonuna denk getirmeye çalışırım ben tabi yaparlarsa?

Süper olur Murat@maniax,

Ben mutlaka birşeyler atlarım :D uyarsa tabi günü size de, haftasonuna denk getirmeye çalışırım ben tabi yaparlarsa?

haftasonu oluyor teslimat. ben cumartesi servise gittiğimde passat teslimatı vardi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdide kredi hakkında biraz bilgi vereyim. Şanssızlık o ki bugünlerde faiz oranları oldukça yüksek ama kaderimdir çekerim diyorum. Aracın aşağı yukarı yarı ücretini nakit verirken kalan kısım için (39300 tl) 48 ay vadeli kredi araştırmalarım sonuçlandı ve vdf de karar kıldım. Aylık ödemeleri ve total rakamı baz aldım sonuç olarak birbirine en yakın 3 seçenek vakıfbank / ziraat ve vdf oldu.

Ziraat: 1190 x 48 (kasko dahil) / Vakıf: 1156 x 48 (kasko hariç) / Vdf 1143 x 48 (kasko hariç)

Kaskoyu kendim yaptıracağım ve onun içinde teklif toplama aşamasındayım. Şuan sadece allianz dan aldım 1500 full kasko ve 570 sigorta. IMM: 50bin ve zorunlu sigorta sanırım 30bine kadar karşılıyormuş. Birde bu arkadaşlar ön camın kırılması halinde kasko delinmeden değişikliği yapıyorlarmış yılda bir defa.

Yarın anadolu, axa, groupama, mapfre vs. bakacağım.

kaç gündür bakıyorum limana sevk için bekliyor yazıyor
hocam limana sevk aşamasından bir sonraki safha olan gemiye yükleniyor aşamasnda 4 günde geçende var, benim gibi 7 günde geçende var. biraz bekleyin derim. 

haftasonu oluyor teslimat. ben cumartesi servise gittiğimde passat teslimatı vardi
nasıl yav? benim kafam karıştı şimdi. haftasonunu beklemek istemiyom belki. :)

hafta içi almak istiyorum, böyle bir şansm yok mu acaba ?

Geri
Üst Alt