2016 golf sipariş durumları...

Hoşgeldniz hocam aramıza, aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah [emoji4] 
Tesekkur edrim hos bulduk hocam,allah hepmize kaza bela gostermesin insallah

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşgeldiniz, hayırlı olsun...

İyi günler abilerim hepinize benden selam olsun sonunda aracımı dün itibariyle teslim almış bulunmaktayım.golf cok baska bi aracmis dun onu cok iyi anladim arabaya asik oldum resmen . sira beklememek icin midline plus almistim ama keske sira bekleyip comfortline alsaymisim dedim ama olsun midline plusta cok konforlu ve guzel geldi bana fonksiyonel direksiyon cok cok iyi olmus kullanimi cok rahat cok sessiz calisiyor bi garibime gitti dizele alismisiz :) buradaki yorumlari okuyarak golf aldim hepinize tesekkur ediyorum aldigimda km 11di ceyrek depoda benzin vardi:) bunlar dikkat ettiklerim hediye olarakta kislik paspas aldim sirada kaput filmi ile cam filmi var onlarida yaptirdimmi islem tamam olacak:)

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldiniz hocam. Ben de 1.2 sessizliğine alışmakta zorlandım :)  Bazen kontağı çeviriyorum bakıyorum araba çalışmıyor allah allah diyorum :D  sonra bir de ne göreyim araç zaten çalışıyormuş :D :D  

4 ocakta sipariş verdiğim aracım 7 şubatta üretime girdi. bayi parayı ne zaman ister?  :) birde ortama kaç günde istanbul a gelir ?

4 ocakta sipariş verdiğim aracım 7 şubatta üretime girdi. bayi parayı ne zaman ister? [emoji4] birde ortama kaç günde istanbul a gelir ?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, ortalama olarak üretim 3 gün, limana sevk 10 gün, gemi yolculuğu 3 gün, gümrükleme ve tır ile bayii ye geliş 5-9 gün sürmekte. Yani yaklaşık 20-25 gün sonra aracınız gelir, aracın parasını gümrükleme yapıldıktan sonra öderseniz vergiler yatar ve daha çabuk alırsınız. Şimdiden ekstra bir ödeme yapmanıza gerek yok.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyi günler abilerim hepinize benden selam olsun sonunda aracımı dün itibariyle teslim almış bulunmaktayım.golf cok baska bi aracmis dun onu cok iyi anladim arabaya asik oldum resmen . sira beklememek icin midline plus almistim ama keske sira bekleyip comfortline alsaymisim dedim ama olsun midline plusta cok konforlu ve guzel geldi bana fonksiyonel direksiyon cok cok iyi olmus kullanimi cok rahat cok sessiz calisiyor bi garibime gitti dizele alismisiz [emoji4] buradaki yorumlari okuyarak golf aldim hepinize tesekkur ediyorum aldigimda km 11di ceyrek depoda benzin vardi:) bunlar dikkat ettiklerim hediye olarakta kislik paspas aldim sirada kaput filmi ile cam filmi var onlarida yaptirdimmi islem tamam olacak:)LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınız hayırlı uğurlu olsun, dizelden sonra sessizlik ve 1.2 motora göre atikliği sizi memnun edecek. Iyi ki golf diyeceksiniz.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4 ocakta sipariş verdiğim aracım 7 şubatta üretime girdi. bayi parayı ne zaman ister?  :) birde ortama kaç günde istanbul a gelir ?
Araçlarını teslim almaya yaklaşmış tüm arkadaşlara kazasız, belasız kullanmalar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.??

Sizin sipariş süreciniz oldukça hızlı ilerlemiş maşallah. Siparişimi 22 Aralıkta vermiştim, halen "üretime planlandı" evresinde bekler durumdayım.?

Bunda da bir hayır vardır diyorum ve beklemeye devam ediyorum. ???

Araçlarını teslim almaya yaklaşmış tüm arkadaşlara kazasız, belasız kullanmalar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.??

Sizin sipariş süreciniz oldukça hızlı ilerlemiş maşallah. Siparişimi 22 Aralıkta vermiştim, halen "üretime planlandı" evresinde bekler durumdayım.?

Bunda da bir hayır vardır diyorum ve beklemeye devam ediyorum. ???
Hocam benim siparişimde ocak 16 da verildi 21 ocaktada sipariş üretime planlandı olarak kayda geçti yani ikimizin aracıda aynı tarihte planlamaya alınmış benim buradaki örneklerden gördüğüm kadarıyla ve st den aldığım bilgilere göre bizim araçlar en geç cumartesi üretime girecek mart ilk haftada inşallah araçları alırız gibime geliyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam benim siparişimde ocak 16 da verildi 21 ocaktada sipariş üretime planlandı olarak kayda geçti yani ikimizin aracıda aynı tarihte planlamaya alınmış benim buradaki örneklerden gördüğüm kadarıyla ve st den aldığım bilgilere göre bizim araçlar en geç cumartesi üretime girecek mart ilk haftada inşallah araçları alırız gibime geliyo.
Bu durumda siparişimi bayiye geçtikten sonra yaklaşık 1 aylık zaman boşa geçmiş gibi görünüyor. Sanki sipariş üretim planına alınmadan 1 ay bekletilmiş, ya Almanya ya da Doğuş'ta. Yıl sonu-yıl başı-Noel tatili hediyesi!!! olabilir.  :-

Bu durumda siparişimi bayiye geçtikten sonra yaklaşık 1 aylık zaman boşa geçmiş gibi görünüyor. Sanki sipariş üretim planına alınmadan 1 ay bekletilmiş, ya Almanya ya da Doğuş'ta. Yıl sonu-yıl başı-Noel tatili hediyesi!!! olabilir.  :-
Arkadaşlar benim araçta aynı tarihlerde üretime planlandı. Bu hafta üretime girerse mart ilk haftası alırız diye düşünüyorum.(siparişi st ileteli tam 2 ay oldu)

Geri
Üst Alt