ooo süper haber bu, hayırlı olsun şimdiden Abdullah hocam, bu gece size uyku yok, son yapacaklarınızı düşünmeye başlamışsınızdır, forumun kılavuz ve rehber bilgiler sayfalarına şöyle bir göz atın derim ben.
@bravo32
ooo süper haber bu, hayırlı olsun şimdiden Abdullah hocam, bu gece size uyku yok, son yapacaklarınızı düşünmeye başlamışsınızdır, forumun kılavuz ve rehber bilgiler sayfalarına şöyle bir göz atın derim ben.
Araçlarını teslim almaya yaklaşmış tüm arkadaşlara kazasız, belasız kullanmalar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.??
Sizin sipariş süreciniz oldukça hızlı ilerlemiş maşallah. Siparişimi 22 Aralıkta vermiştim, halen "üretime planlandı" evresinde bekler durumdayım.?
Bunda da bir hayır vardır diyorum ve beklemeye devam ediyorum. ???
Bir ay kaybetmeyi sorun etmiyorum artık da, yeni bir zam görmeden faturayı kestirip aracı teslim alabilsek çok iyi olacak. Şu dönemde yapılan Max-Min indirim oranlarından bilgisi olan, tecrübesini yaşayan dostlar bilgilendirme yaparsa çok çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler. :'(benim 14 ocakta planlandı sizinki 1 hafta sonra planlanydıysa sizin ki haftaya üretime girer bence en kötü ihtimalle
Amiiin şimdiden tekrar hayırlı olsun hocam @bravo32@Şefik hocam sormayın valla, @silvershadow hocam sağolsun o kadar güzel ve ayrıntılı yazıları var ki, tek tek okuyorum şuan tümünü. aracı bursa dan alıp marmaris e uzun yol yapacağız sevgili golfümüz ile yarın. Darısı en kısa zamanda sizinde başınıza.
Teşekkür ederim değerli hocam.@Şefik hocam sormayın valla, @silvershadow hocam sağolsun o kadar güzel ve ayrıntılı yazıları var ki, tek tek okuyorum şuan tümünü. aracı bursa dan alıp marmaris e uzun yol yapacağız sevgili golfümüz ile yarın. Darısı en kısa zamanda sizinde başınıza.
hocam bu konunun üzerine bi olay anlatayım;Teşekkür ederim değerli hocam.
Bayiden çıkar çıkmaz ilk lastik bayisine durup stepne dahil lastik basinçlarini kontrol eder misiniz?
Yanınıza zincir ve yangın tüpü almayı da unutmayın olur mu?
Hayırlı yolculuklar
hocam dogus esenyurttan arkadasım aldı 9 indirimli comfort dizeli
Yeni mi bayiden çıkmıştı yoksa bir süredir kullanılan bir araç mı eğer 2. şıksa onu kullanan sürücü sıkıntılıdırhocam bu konunun üzerine bi olay anlatayım;
şirketi olan bir arkadaşımız filo ile 5 tane fluence aldı geçenlerde. dedim ver bi tur atayım.
zaten 5 dk'lık testin ardından koşup golfümü öptüm o ayrı bi mevzu da
araba yolda sekiyor, her gazda torque steer'a giriyor, midemiz bulandı...
dedim bi sıkıntı var.
benzinliğe çektim, lastik havalarına baktım ve sonuç:
önler: 52-56
arkalar: 60-62
:blink:
bu kadarını hiç görmemiştim
hangi ayda aldı hocam ve kaç model. 2015 diyorsanız zaten o kervan çoktan buralardan geçti yıl sonu indirimleri bitti.hocam dogus esenyurttan arkadasım aldı 9 indirimli comfort dizeli
yeni bayiden çıkma. 160 km'deydi. hatta usta geldi manuel basınç ölçerle baktı. sonra zaten dikkat ettik ki tabanın yanağa yakın kısımları hiç yere basmıyodu.Yeni mi bayiden çıkmıştı yoksa bir süredir kullanılan bir araç mı eğer 2. şıksa onu kullanan sürücü sıkıntılıdır
Yok hala limanda manzara izliyormuş muhtemelen el ele gelirler ben hayatım boyunca hangi konuda acele ettiysem hep olmadı hatta dahada uzar ondan gelmesin istemiyorum hatta sizin ataçdan sonra gelsinHocam inanki benim açımdan çok güzel söylüyorsunuz keşke üretilse bu haftada beraber gelse bizim canavarlar ne güzel olur ancak tahminimce sizin gemiden sonraya benim araç sarkacak