2016 golf sipariş durumları...

sabah baktım en sonunda gemi ile sevkiyat halinde yazıyordu en geç ne zaman elime ulaşır

off yapma hocam 10 gün dahamı beklicez vay
gemi bugün yarın demirler limana. iste 2-3 gün gümrük işlemleri, 2-3 gün bayiye transport, trafik tescil kontrol teslimat vs derken anca :)

hayırlısıyla gelsin de tertemiz

insanın içi içine sığmıyor, hatta gidip limandan alası geliyor ama ne yaparsınız..

benimki 28 haziranda ankaraya geldi, 9 gün de gölbaşındaki açık depoda bekledi. bu dönemde dolu falan yağdı bi de

bi yandan sınavıma çalışırken oyuncağı alıkonulmuş çocuk gibi dertleniyordum :)

gemi bugün yarın demirler limana. iste 2-3 gün gümrük işlemleri, 2-3 gün bayiye transport, trafik tescil kontrol teslimat vs derken anca :)

hayırlısıyla gelsin de tertemiz

insanın içi içine sığmıyor, hatta gidip limandan alası geliyor ama ne yaparsınız..

benimki 28 haziranda ankaraya geldi, 9 gün de gölbaşındaki açık depoda bekledi. bu dönemde dolu falan yağdı bi de

bi yandan sınavıma çalışırken oyuncağı alıkonulmuş çocuk gibi dertleniyordum :)
amin tabi hayırlısıyla gelsinde insan merakla bekliyor

Arkadaslar merhaba ,

Forumu bir suredir okuyucu olarak takip ediyordum. 

Burdaki cok yararli  bilgiler isiginda Citroen C4 siparisinden vazgecip gecen hafta itibariyle Golf siparisini verdim.

Turkiye satis sayfasinda yok ( Belcika'da yasiyorum )  GOLF ALLSTAR 1.2 TSI aracimin modeli.

Arac 2016 Avrupa sampiyonasina ozel olarak uretilecekmis simdilik sadece Almanya , Fransa , Belcika'da.

VIDEO

Tesmilat icin verdikleri tarih 25 mayis. 

Arkadaslar merhaba ,

Burdaki cok yararli  bilgiler isiginda Citroen C4 siparisinden vazgecip gecen hafta itibariyle Golf siparisini verdim.

Turkiye satis sayfasinda yok ( Belcika'da yasiyorum )  GOLF ALLSTAR 1.2 TSI aracimin modeli.

Arac 2016 Avrupa sampiyonasina ozel olarak uretilecekmis simdilik sadece Almanya , Fransa , Belcika'da.

VIDEO

Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Aracınızı aldığınızda yeni bir konu açarak  video ve fotoğraflarla desteklenmiş detaylı bir inceleme yapmanız halinde çok mutlu oluruz.

Hayırlı olsun şimdiden

Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Aracınızı aldığınızda yeni bir konu açarak  video ve fotoğraflarla desteklenmiş detaylı bir inceleme yapmanız halinde çok mutlu oluruz.

Hayırlı olsun şimdiden
Cok tesekkur ederim 

Araci aldigimda tabiki detayli bilgileri yazarim. 

Telefonda bir kac tane fotograf var gecen hafta siparis asamasinda cektigim musait zamanda onlari da eklerim. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar merhaba ,

VIDEO

Hocam hoş geldiniz. Aracınız da hayırlı olsun. Sürekli yurtdışı kullanıcıları görüyorum raporlarda :) Biri sizmişsiniz demek ki. 

Hocam hoş geldiniz. Aracınız da hayırlı olsun. Sürekli yurtdışı kullanıcıları görüyorum raporlarda :) Biri sizmişsiniz demek ki. 
Dogrudur baya bir takip edip , okudum forumu. 

Buranin sayesine GOlf'te karar kildim diyebilirim.

Hali hazirda Citroen C4 kullanicisiyim 2012 model 1.6 tdi .

Hanimi ikna etmek biraz zor oldu son ana kadar isteksizdi. Galeriye gidip icine oturunca ' aa bu iyiymis ' dedi :)  

Müjde :) gemiye kaynak yapıp binmiş benim araba ? ?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Dogrudur baya bir takip edip , okudum forumu. Buranin sayesine GOlf'te karar kildim diyebilirim.

Hali hazirda Citroen C4 kullanicisiyim 2012 model 1.6 tdi .

Hanimi ikna etmek biraz zor oldu son ana kadar isteksizdi. Galeriye gidip icine oturunca ' aa bu iyiymis ' dedi [emoji4] 
E-hdi olmasın o :) bende kullandım 2012 mcp 112 bg gerçekten iyi güçlü arabaydı tdi golf mü alacaksınız

E-hdi olmasın o :) bende kullandım 2012 mcp 112 bg gerçekten iyi güçlü arabaydı tdi golf mü alacaksınız

1.2 TSI alacagim. Bruksel'de trafigin Istanbul'dan kalir yani yok. Fiyat farki sadece 1000 € idi ama senelik vergisinde yaklasik 250 € fark var. Birde senede 15 bini gecmiyorum.  Bunlari goz onune alarak benzini tercih ettim. Dogrudur yanlistir tabiki tartisilir. 

Geri
Üst Alt