2016 golf sipariş durumları...

Hocam kredi çok müthişmiş. Oradaki bankadan kredi çekmek için ne yapmak lazım :D
Daha iyileride var aslinda bu benim bankanin verdigi oran senelik ( % 1.5 )

Beo bank mesela senelik % 0.99 la veriyor. Hesapladim 19900 € cekince 20.300 € oduyorsun 4 senede. 

Pesinle almak akil isi degil su durumda . 

Farkli bir konu olarak neden A3 almiyorsun diyen cok kisi oldu . Acik konusmak gerekirse bu forumda yazilanlardan o kadar etkilendimki aklim help Golf'te kalacakti. 

Daha iyileride var aslinda bu benim bankanin verdigi oran senelik ( % 1.5 )

Beo bank mesela senelik % 0.99 la veriyor. Hesapladim 19900 € cekince 20.300 € oduyorsun 4 senede. 

Pesinle almak akil isi degil su durumda . 

Farkli bir konu olarak neden A3 almiyorsun diyen cok kisi oldu . Acik konusmak gerekirse bu forumda yazilanlardan o kadar etkilendimki aklim help Golf'te kalacakti. 
Vay be çok iyi hocam. Oradan kredi çekip burada faize yatırsan köşe olursun :)

@olimpio hocam Bruksele gecen sene gitme imkanim oldu. 1-2 temasimiz oldu orda ama cok begenmistim. Antwerp de ISVAG adli bir firmayla gorusmustuk. Is icin gitmistim ama birdahaki sefere gezmek icin gelmeyi düşünüyorum kismetse. Hayirli olsun araciniz simdiden.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@olimpio hocam Bruksele gecen sene gitme imkanim oldu. 1-2 temasimiz oldu orda ama cok begenmistim. Antwerp de ISVAG adli bir firmayla gorusmustuk. Is icin gitmistim ama birdahaki sefere gezmek icin gelmeyi düşünüyorum kismetse. Hayirli olsun araciniz simdiden.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oncelikle tesekkurler . Bruksel guzeldir ve duzenlidir . Bir daha gelecek olursaniz kesinlikle Brugge'u gormenizi tavsiye ederim. Orasi baska bir guzel. 

Bir daha gelicek olursaniz saglam bir tripadvisor yazari olarak nerede ne yenir , nereye gidilir detayli bir liste cikaririm size :)  

Selam arkadaşlar aracımın fabrikadan limana sevk edildiği yazıyor bu durumda ne kadar sürede limana ulaşıyor 

30317c46cebcdc42d7cf4d25f4c2fbdb.jpg

2016 modeller geliyor yavas yavas. Sahiplerine hayirli olsun simdiden :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

30317c46cebcdc42d7cf4d25f4c2fbdb.jpg

2016 modeller geliyor yavas yavas. Sahiplerine hayirli olsun simdiden :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
alttaki beyaz golfün tamponunun sol alt tarafı sanki hasarlı gibi duruyor, umarım başımıza gelmez :(

tam gönder butonuna basıyordum ki camın üstündeki yağmur damlası olabilir mi diye düşündüm :)  

alttaki beyaz golfün tamponunun sol alt tarafı sanki hasarlı gibi duruyor, umarım başımıza gelmez :(

tam gönder butonuna basıyordum ki camın üstündeki yağmur damlası olabilir mi diye düşündüm :)  
yağmur damlası denk gelmiş oraya sorun yok bence tamponda :)

arkadaşlar golfler hangi gemilerle gelyor  bakalım nerdeymiş diye

Arkadaşlar bugün itibariyle aracım üretime girdi şükür :)

Arabalar mersine gidiyor sanki

Sent from my D6503 using Tapatalk

Geri
Üst Alt