anten yerleri genelde boş oluyor. koruma kalıbı standart yapıyorlar anten olsada olmasada antenli korumalarla kaplıyorlar araçlarıTır daki araçlarda da gözüküyor, 2016 modeller shark anten ile geliyor, çok ilginç normalde arka cama entegre radyo anteni deniyordu?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çektiğimde 2. köprü yolundaydılar anadoludan avrupa ya geçiyordu edirne-çanakkale olabilir benceArabalar mersine gidiyor sanki
Sent from my D6503 using Tapatalk
Bugün bir arkadaşımın aracı geldi, anten var ama içi jettalardaki gibi boş mu bilemiyorum.anten yerleri genelde boş oluyor. koruma kalıbı standart yapıyorlar anten olsada olmasada antenli korumalarla kaplıyorlar araçları [emoji6]
satış temsilcisinden geminin adını öğrenin marinetrafficten gemiyi takip edebilirsin böylece limana ne zaman varıcak az gör belli olurarkadaşlar 3 gündür gemi ile sevkiyat aşamasında yazıyor istanbulda oturuyorum bu araç ne kadar sürede gelir limana
Benim stde üniversite gibi herhafta eğitimi varst de eğitimdeymiş
Hocam pazarlık çok değişken. Şu ara %4-5 alırsanız iyi gibi duruyor. Motor ya da opsiyon çok farketmiyor. Aralık ayında %9 10 indirimler gördük ama şu ara %4-5Bu arada Comfortline paket dgs 1.4 alıp alacak olan arkadaşlar nekadar para ödediniz veya ödeyeceksiniz ben daha pazarlık aşamasına girmedim mutlaka burdaki paylaşımların faydası olacaktır
Sent from my D6503 using Tapatalk
Şimdi bir başlıkta yanılıyor olabilirim 75[başka forumda olabilir) bin gibi bir rakam geçti 81.5 bin liste fiyatı var bu aracın tabiki internette yazılan her bilgi doğru değil ama 75 bin sizce iyi fiyat olurmu?Hocam pazarlık çok değişken. Şu ara %4-5 alırsanız iyi gibi duruyor. Motor ya da opsiyon çok farketmiyor. Aralık ayında %9 10 indirimler gördük ama şu ara %4-5