2016 golf sipariş durumları...

Tır daki araçlarda da gözüküyor, 2016 modeller shark anten ile geliyor, çok ilginç :) normalde arka cama entegre radyo anteni deniyordu?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tır daki araçlarda da gözüküyor, 2016 modeller shark anten ile geliyor, çok ilginç :) normalde arka cama entegre radyo anteni deniyordu?

anten yerleri genelde boş oluyor. koruma kalıbı standart yapıyorlar anten olsada olmasada antenli korumalarla kaplıyorlar araçları ;)

anten yerleri genelde boş oluyor. koruma kalıbı standart yapıyorlar anten olsada olmasada antenli korumalarla kaplıyorlar araçları [emoji6]
Bugün bir arkadaşımın aracı geldi, anten var ama içi jettalardaki gibi boş mu bilemiyorum.

Tır 33 plaka olunca eski memleketime mi gidiyor dedim

Sent from my D6503 using Tapatalk

arkadaşlar 3 gündür gemi ile sevkiyat aşamasında yazıyor istanbulda oturuyorum bu araç ne kadar sürede gelir limana

arkadaşlar 3 gündür gemi ile sevkiyat aşamasında yazıyor istanbulda oturuyorum bu araç ne kadar sürede gelir limana
satış temsilcisinden geminin adını öğrenin marinetrafficten gemiyi takip edebilirsin böylece limana ne zaman varıcak az gör belli olur ;)

tamda bizi buldu eğitim kaç gündür yok tu başkasıda ilgilenmiyor aracın akıbetide meçhul sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu arada Comfortline paket dgs 1.4 alıp alacak olan arkadaşlar nekadar para ödediniz veya ödeyeceksiniz ben daha pazarlık aşamasına girmedim mutlaka burdaki paylaşımların faydası olacaktır

Bu arada Comfortline paket dgs 1.4 alıp alacak olan arkadaşlar nekadar para ödediniz veya ödeyeceksiniz ben daha pazarlık aşamasına girmedim mutlaka burdaki paylaşımların faydası olacaktır

Hocam pazarlık çok değişken. Şu ara %4-5 alırsanız iyi gibi duruyor. Motor ya da opsiyon çok farketmiyor. Aralık ayında %9 10 indirimler gördük ama şu ara %4-5

Hocam pazarlık çok değişken. Şu ara %4-5 alırsanız iyi gibi duruyor. Motor ya da opsiyon çok farketmiyor. Aralık ayında %9 10 indirimler gördük ama şu ara %4-5
Şimdi bir başlıkta yanılıyor olabilirim 75[başka forumda olabilir) bin gibi bir rakam geçti 81.5 bin liste fiyatı var bu aracın tabiki internette yazılan her bilgi doğru değil ama 75 bin sizce iyi fiyat olurmu?

Sonunda beklediğim mesaj geldi aracım üretim aşamasına  bugün itibariyle geçti.

Sürecin gelişimi 16 ocak st ile görüşüldü sipariş mevcut siparişler arasından birinin güncellenmesiyle verildi.

21 ocak araç üretime planlandı.

13 şubat araç üretim aşamasında.

bekleyen arkadaşlara fikir vermesi açısından.

7 gündür üretimde benimki napıyolarsa artık elle mi yapıyolar :)  

Geri
Üst Alt