2016 golf sipariş durumları...

Benim araç bayiye geldi bugün.. çok büyük bir şans eseri tırdan inişini bile gördüm :)

hayırlı olsun arkadaşım nereden aldınız aracı sipariş verdiğinizde kaç indirim yapmışlardı

arakadaşalar çarşamba gemiyle yola çıkan aracım st ile görüştüğümde bu çarşamba bizde olucak araç ctesi teslim olur dediler biraz geç olmuyormu

hayırlı olsun arkadaşım nereden aldınız aracı sipariş verdiğinizde kaç indirim yapmışlardı
Teşekkür ederim.Trabzon-Bahadır

Sipariş verdiğimde yani Kasım sonu dost drive %6 bayi indirimi %1 toplamda %7 idi indirim.. tabi 2015 modellerde..

Teşekkür ederim.Trabzon-Bahadır

Sipariş verdiğimde yani Kasım sonu dost drive %6 bayi indirimi %1 toplamda %7 idi indirim.. tabi 2015 modellerde..
Hocam ankarada ki bayiler  2016 modellerde dost drive kampanyası adı altında % 3 indirim veriyorlar. Belki zorlansa %4 -5 alınabilir. 

%4 alanlar üzülmesin olayı şöyle anlatayım. Ben aracımı aldığımda %4 indirim aldım ancak ertesi gün araca zam geldi. Sonra alanlar %8 indirim aldı ama zaten %2 zam yapılmıştı. %1-3 indirim için de zaten beklemek saçma. 2 ay araç kullanamıyorsunuz sırf 1500 tl indirim olacak diye. Alın keyfine bakın. Bir telefon olmuş 3500 tl. 

Aracım 5 gündür limana sevk durumunda bekliyor daha ne kadar bekleyecek bakalım :)

*Bu arada Neptune Thalassa gemisi Koper'e yanaşmaya gidiyor sanırım bu gemiyle gelicektir benim araba umarım,inşallah :D  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Şefik @jajaja

sevgili angaralilar, arabanızın teslimatı ne zaman, ne durumdasınız, sesiniz çıkmıyo 

:)

İşler güçler yoğun bu ara, akşamları sadece göz atabiliyorum, kısmetse yarın parayı çıkacağım, vekalet vs, perş ya da cuma teslim alabilir mişim. Cumt mi alsam diye düşünüyordum?@jajaja hocam kayıp ama bayadır da yazmıyor, aldı galiba arabayı?

@maniax

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada para gönderme vekalet vs diğer işlemlerde kafam karıştı heyecandan kasko sigortalar tamam gibi ne yapmam gerekiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt