Benim mayıs 2015 te aracım perte çıkmıştı, hasarsızlıktan daha çok hasar kaydı var
Aslında iyi gibi hocam ikisideKasko 1.277 tl 15.000 tl lik opsiyon dahil
Sigorta 610 tl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam hicbir navigasyon başarılı değil. O işe girmeyin. Ekranınız 6.5 değil mı?Benim araç İstanbul A yanaşmış st taaaaaa haftaya salı çarşamba dedi olsun ben acele etmeyeceğim (nekadar acele iş okadar geç teslim) karar verdim yapacagim şeyler orjinal paspas sarı gündüz amerikan park bir ihtimal ender elektronik deki 2 binlik navigasyon çok para harcamak istemiyorum satarken şunu taktım bu Nu taktım diyorsun sök abi ozaman diyor ankarada benim gibi sipariş bekleyen varmı?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Super haber bekliyoruz foto kardesim.Yarın umarım foto çekebilirimSent from my iPhone using Tapatalk
Gözünüz aydınSt mizin dediğine göre araçta shark anten ve voice tuşu bulunmaktaymışSent from my iPhone using Tapatalk
Aramıza hoşgeldiniz Sezai Hocam Aracınız hayırlı olsun şimdidenArkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende sıfır golf bekleyenlerdenim tırla bayiye gelmesini bekliyorum.Balıkesir Edremit den başka araç bekleyen varmı??
Golf beklerken olabileceginiz en güzel yerdesiniz, hoşgeldiniz...Arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende sıfır golf bekleyenlerdenim tırla bayiye gelmesini bekliyorum.Balıkesir Edremit den başka araç bekleyen varmı??