Aramıza hoş geldiniz. Çoğu bitmiş sürecin. Hayırlısı olsun şimdiden.Arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende sıfır golf bekleyenlerdenim tırla bayiye gelmesini bekliyorum.Balıkesir Edremit den başka araç bekleyen varmı??
Aramıza hoş geldiniz. Çoğu bitmiş sürecin. Hayırlısı olsun şimdiden.Arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende sıfır golf bekleyenlerdenim tırla bayiye gelmesini bekliyorum.Balıkesir Edremit den başka araç bekleyen varmı??
valla benimki 6 şubatta girdi üretime daha bugün limana sevk yazdı. 12 gün bekledim güncellemeyi geç yapıyor da olabilirlerbenim araç 6 gündür üretimde görünüyor halbuki araç montajı en fazla 1-2 gün sürer güncellemeler mi çok geç yapılıyor bu ara anlamadım. s=s19
Bende fiyat teklifi aldım. İlk başta 101.000 tutuyordu. %4,5 indirim ile 96.350 TL'ye geldi. İstediğim bir indirim olmadı ama neyse. Ödeme işlemi yapıldı, plakada tamam. ST cuma günü araç teslimi yapamıyoruz dedi hafta sonuda yapmıyorlarmış. Çok saçma geldi. O kadar para veriyorsunuz araç tesliminide yapın gerekirse tek bir araç için tırı kaldırın. Elimdeki aracıda sattım, araçsız kaldım şu an. Rodaj ayarı 3000 km mi olmalıydı alındıktan sonra ?tamam bende bir konuşayım bakalım. gene burdan bilgi veririm sizlere. beklemede kalın haaa ona göre
@ansolak hocam'a da danışırız sonra
Değerli Sezai HocamArkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende sıfır golf bekleyenlerdenim tırla bayiye gelmesini bekliyorum.Balıkesir Edremit den başka araç bekleyen varmı??
Hayırlı olsun hocam.. bende %4 indirim alabildim.. sağlık olsun ne diyelim.Bende fiyat teklifi aldım. İlk başta 101.000 tutuyordu. %4,5 indirim ile 96.350 TL'ye geldi. İstediğim bir indirim olmadı ama neyse. Ödeme işlemi yapıldı, plakada tamam. ST cuma günü araç teslimi yapamıyoruz dedi hafta sonuda yapmıyorlarmış. Çok saçma geldi. O kadar para veriyorsunuz araç tesliminide yapın gerekirse tek bir araç için tırı kaldırın. Elimdeki aracıda sattım, araçsız kaldım şu an. Rodaj ayarı 3000 km mi olmalıydı alındıktan sonra ?
Hayırlısı olsun. Bu aralarda epey yoğunlaştı iş durumu foruma çok nadiren girip kısa bir göz gezdirip çıkıyorum. @Emrah ve @bravo32 hocalarım araçlarını almışlar foruma baktığım kadarıyla.
Uygun oldukça tekrar gireceğim. herkese çok selamlar, saygılar.