2016 golf sipariş durumları...

Aracım bu sabah kalkan NEPTUNE THALASSA gemisine binmiş gemi önce pire limanına ardından derinceye yanaşacak artık heyecan dorukta artık martın ilk haftası teslim almak kaldı :)

Gemi kalktıktan yaklaşık 3 saat sonra güncellendi sipariş durumu 
iyi olmuş hocam sevindim sizin adınıza :)  sizin ki zaten 1 hafta beklemiş  orada daha fazla bekletmek ayıp olurdu   ;)  

Çok teşekkürler @Orhan Hoca m. Araç eşime geliyor, mutluyuz tabii de biz takipçisiyiz sadece.   s=s16

Ama belli de olmaz, benim araç İzmir trafiğinde, özellikle park ihtiyacında biraz uzun geliyor, alışmışız H/B aracın pratikliğine. Satar, biz de bu mutluluğu, bu keyfi yaşarız belki, kim bilir? 

Saygılar...

@necokyar86

pazartesiye yetişmez bence bizimkiler genelde trenle yolculuk ve limandaki işlemler 7-8 gün sürüyormuş ortalama :( ama gemi beklerse perşembe cumaya kadar ancak öyle binerler herhalde

@HaK hocam, ben aracımı alırken plaka aşamasında vekalet verdiğim arkadaş beni aradı, plaka için 48 J XXXX dedi, hocam dedim nasıl plakadır o, yok mu başka seçenek, müdahalede bulunamıyoruz isterseniz proforma ile trafik şubeye gidin bir görüşün dedi. Atladım gittim hemen, anlattım mevzuatı, diğer arkadaşlarında dediği gibi amir le görüşmem gerektiğini ve bağış yapmam gerektiğini iletti memur arkadaş. Vel hasıl kelam gittim amirle görüştüm ve rica ettim, özel plaka tercihim yok sadece J haricinde bir seçenek olabilirse memnun olacağımı söyledim. Herhangi bir bağış yapmadan 48 SY XXX plakayı araç bilgilerini alarak atadılar. Fikir olması için yazayım dedim. 

@jajajahocam gözlerimiz yollarda kaldı [emoji4]

hayirlisiyla alıyorsunuz demek. 

@Şefik hocam bugün teslim aldı sıra sizde 

rodaj için;
carsamba gunu vericeklermis. o kadar bekledik biraz daha bekleriz.@sefik hocam ve@bravo32 devrem hep aldi arabalarini. arada girip son durumu okudum burdan.

mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.

@jajaja hocam, valla sen kadar heyecanlıyım, al artık devrem makinayı hayırlısıyla  :)  

@jajaja hocam, valla sen kadar heyecanlıyım, al artık devrem makinayı hayırlısıyla [emoji4] 
@bravo32 hocam bende oyle heyecan yok yaw. neden bilmiyorum. sadece dogusa uyuz oluyorum. cok plansiz programsizlar. sevmiyorum duzensizligi. alicaz binicez modundayim. tabi ilk sifir arac olacagi icin onun verdigi bir mutluluk var. heyecani rodaj bitince performans istedigim gibi cikarsa yasarim insallah. seri bir araba istiyorum.

mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.

yok cumartesi teslim yok, ptesi beklerken çarşambaya atmaları cidden gıcık durum. Ama hocam oturunca şöför koltuğuna nihayet bee diyeceksiniz. 

naptınız kasko, sigorta vs halledebildiniz mi?

@jajaja hocam siz alın hayırlısıyla, gerisi teferruat, alın da Ankara buluşmasına hazırlıklara başlayalım artık [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım, araç limana sevk ediliyor konumunda şu anda, 

Comfortline araçta, iphone carplay konusunda tecrübesi olan var mı, standart teyp li gelecek araç

@bravo32 inşallah koltuğu oturunca o his bende heyecan yaratır.

kasko, sigorta işlerini hallettim, eskisinden devam edicek herşey ufak bir fark ödemem gerekecek onuda halledicem. eski aracı sattım geçen hafta. iş yoğunluğu ve bu işler derken uzak kaldım foruma.

@Şefik alalım buluşalım hocam. @maniax hocam her fırsatta belirtiyor zaten. :)

Bende mart sonu gibi düşünüyorum, ziraa makyaj beklentim sürmekte,

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben aracı almak için çarşamba günü ankarada olacağım (sonunda) çarşambadan -cumartesiye kadar vag kablosuyla bana yardımcı olabilecek ankarada oturan arkadaşların yardımını bekliyorum

Sent from my D6503 using Tapatalk

arkadaşlar en sonunda cumartesi golfüme kavuştum. Anlamadığım bu araçlarda yokuşta araç durduğunda kaydırıyor. bunu nasıl önleyebilirim.

arkadaşlar en sonunda cumartesi golfüme kavuştum. Anlamadığım bu araçlarda yokuşta araç durduğunda kaydırıyor. bunu nasıl önleyebilirim.
hocam golflerimizin en sevdiğimiz özelliklerinden biri yokuşta sonsuza kadar tutabilen autohold sistemidir. Autohold ışığınız yanıyor mu? 

Nasil bir kaydırma bu?

Geri
Üst Alt