2016 golf sipariş durumları...

@maniax

aotohold ışığıyanıyor hocam. auris arabamla hiç kaymazdı. yokuşlarda bunda kayıyor resmen aşağıya eskiden arabalar kayardı aynen

@maniax

aotohold ışığıyanıyor hocam. auris arabamla hiç kaymazdı. yokuşlarda bunda kayıyor resmen aşağıya eskiden arabalar kayardı aynen
hocam frene tam basıp durduğunuzda kadranda yeşil p işareti çıkar. o noktada ayağınızı frenden çekince kayması imkansızdır. 

kalkis icin kavramayı yaptiginiz anda devreden çıkar, o noktada kararlı bi şekilde kalkmanız lazım. tereddüt ettiğinizde autohold artık devrede olmadıgından kaydırması normaldir

Arkadaşlar benim golfün Neptune thalassa da olduğunu düşünüyorum..diğer gemi Neptune hellas da aynı vakitlerde TR de olacak hangisinde acaba bnm gibi gemide aracı olan varmı?

Arkadaşlar benim golfün Neptune thalassa da olduğunu düşünüyorum..diğer gemi Neptune hellas da aynı vakitlerde TR de olacak hangisinde acaba bnm gibi gemide aracı olan varmı?
@Sezai Çalan Merhabalar benim aracımda şuan gemide ve cuma günü koperden kalkan Thalassa gemisinde sanırım hellas gemisi başka bir markanın araçlarını taşıyor.Bizim gemi derinceye yanaşacak yarın saat 5-6 gibi

@necokyar86 Hocam, henüz aracın limana ulaştığına dair bilgiyi vermedi ST'miz. Bu bilgiyle beraber yüklendiği gemi ismini de bildirecek Bize. Bugün mesai saati içinde bilgilendirme yapmasını bekliyorum. Dönüş yaptığında bu konu başlığında yazarım.  s=sofor

Saygılar.

@Erdi Betis merhaba hocam saygılar.hayırlı olsun şimdiden..kaç güne teslim edilir bilgin varmı..
@Sezai Çalan merhaba teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun :)

ST'den aldığımız bilgi cuma veya pazartesi günü imza için çağıracaklar.Ardından aracın ruhsat işlemleri başlayacakmıs ve en geç haftaya çarşamba kontak çevirirsiniz dedi.

@HaK

hocam neptune galene adlı gemi bu sabah yanaştı koper limanına şayet bizim araçlar bugün yüklenmezse en iyi ihtimal 4-5 gün sonra gelecek olan gemiye yüklenecektir. s=aman

Neptune Thalassa gemisi garip bir şekilde Çanakkale boğazı'nın girişinde 3 saattir bekliyor hemen hemen aynı saatlerde yanaşacak olan Hellas gemisi ise Marmara'nın ortalarına kadar geldi umarım güncellemede bir sorun vardır :)  Bende bu şansla gemi arıza vs. yapar :)

Geri
Üst Alt