hocam frene tam basıp durduğunuzda kadranda yeşil p işareti çıkar. o noktada ayağınızı frenden çekince kayması imkansızdır.@maniax
aotohold ışığıyanıyor hocam. auris arabamla hiç kaymazdı. yokuşlarda bunda kayıyor resmen aşağıya eskiden arabalar kayardı aynen
@Sezai Çalan Merhabalar benim aracımda şuan gemide ve cuma günü koperden kalkan Thalassa gemisinde sanırım hellas gemisi başka bir markanın araçlarını taşıyor.Bizim gemi derinceye yanaşacak yarın saat 5-6 gibiArkadaşlar benim golfün Neptune thalassa da olduğunu düşünüyorum..diğer gemi Neptune hellas da aynı vakitlerde TR de olacak hangisinde acaba bnm gibi gemide aracı olan varmı?
Emniyet kemeri takılı mı hocam?aotohold ışığıyanıyor hocam. auris arabamla hiç kaymazdı. yokuşlarda bunda kayıyor resmen aşağıya eskiden arabalar kayardı aynen
26 ocaktan beri bekliyorum artık sonuna yaklaştım heyecan yükseliyorOrhan Hoca dedi:yarınla birlikte tam 3 gün oluyor erdi. senin aracı bekliyoruz inş.
@Sezai Çalan merhaba teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun@Erdi Betis merhaba hocam saygılar.hayırlı olsun şimdiden..kaç güne teslim edilir bilgin varmı..