2016 golf sipariş durumları...

@necokyar86

Sipariş geçtiğiniz bayi hangisi acaba? Memnunmusunuz bu zamana kadar ki sizinle olan iletişimlerinden ve yaklaşımlardan..? VW tamaş bayisi benden highline'a ekletmek istediğim bi-xenon plus, ergo koltuk ve geri görüş kamerası opsiyonun bedellerini kapora olarak istedi.. Burdaki arkadaşlarımızın memnun kaldığı bayi ile iletişime geçip sipariş vermek en doğrusu diye düşündüğümden sordum..

@forzaGilles Hocam, imzamda, değişen statülerin tarihlerini belirtiyorum. Bendeki Süreçlerin uzun olmasını Noel ve yılbaşı tatillerine bağlıyorum.

Saygılar...

@Sezai Çalan sezai abi bizim gemi yanaşıyor yarına kalmadı bile :)  15 dakika içinde yanaşmış olur yarın akşama kadar arabalar gümrüklenir sanırım :)  yarın ST ile iletişime geçin yazısını beklemeye başlayalım 

Arkadaşlar, 21 şubatta sipariş limana sevk ediliyor yazıyordu, fakat bugün gemi ile sevkiyat aşamasında yazdı,

sorum : şu anda gemiye yükleniyor mu, yoksa gemi limandan ayrıldı, yolda mı.

ne anlamalıyım

@sabrikilic bu sabah yanaşmış olan neptune galene gemisi var yükleniyor sanırım o gemide olabilir sizin araçta

Arkadaşlar, 21 şubatta sipariş limana sevk ediliyor yazıyordu, fakat bugün gemi ile sevkiyat aşamasında yazdı,

sorum : şu anda gemiye yükleniyor mu, yoksa gemi limandan ayrıldı, yolda mı.

ne anlamalıyım

@Sezai Çalan sezai abi bizim gemi yanaşıyor yarına kalmadı bile :)  15 dakika içinde yanaşmış olur yarın akşama kadar arabalar gümrüklenir sanırım :)  yarın ST ile iletişime geçin yazısını beklemeye başlayalım 
Hadi inşallah bakalım yalnız güncellenmiş ben baktım St ile iletişime geçin diyor..cumaya yetişirmi ?

@jajaja

Değerli Hocam, 

Mutlu son....

Kavuşmanızın beklentilerinizi karşıladığını Umut ediyorum. 

Güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim. 

Hayırlı olsun 

Arkadaşlar VW Tamaş bayisi ile olan görüşmemde kapora verdikten kaç gün sonra siparişi fabrikaya iletiyorsunuz dediğimde bana 15-20 günü buluyor dediler.. Bana bu kadar uzun olması mantıklı gelmedi.. Yanlış hatırlamıyorsam forumumuzda daha önce sipariş geçen arkadaşlarımıza 2-3 maximum en 4 gün içinde sipariş takip numarası verildiğini., ve aracın siparişini fakrikaya iletildiğini söylediklerini hatırlıyorum.. Sizin siparişlerinde bu zaman ne kadar dı acaba..?
Değerli Hocam, 

Sizin seviyenizdeki müşterilere alışık değil çoğu bayi.  Emin olun daha başlangıçta bu tip eksiklikler görüyorsanız süreç esnasında kimbilir daha neler karşınıza çıkacak. 

Bilgisi ve diyaloğunun başarısı ile olduğu kadar indirimleriyle de gözünüzü gönlünüzü hoş edecek Altur bayisinden Satış Şefi Umut Hocam bu konuda bence bir numara.

Kendisi doğrudan satış yapmıyor artık, kendisinin yönlendireceği satış temsilcisi ile işlemleriniz yapılsa da her daim takip edecek sorunuz veya sorununuz olduğunda elinden geleni yapacaktır.

Siparişinizu vermesen kendisiyle görüşebilirseniz ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. 

Hayırlısı olsun 

arkadaşlar golf gelmeden mevcut aracımı satmak için plan yapıyorum,

aktardığınız deneyimlerden "üretime planlandı" aşamasından sonra teslim almaya 40-45 gün kalıyor gibi bir sonuç çıkardım, bu sonucu teyid edebilir misiniz?

@magic

arkadaşlar golf gelmeden mevcut aracımı satmak için plan yapıyorum,

aktardığınız deneyimlerden "üretime planlandı" aşamasından sonra teslim almaya 40-45 gün kalıyor gibi bir sonuç çıkardım, bu sonucu teyid edebilir misiniz?
sizin siparişinize göre değişir ST size tahmini geliş süresini zaten söylüyor.Benim aracım 26 ocakta sipariş geçildi çarşamba günü teslim alıcam.

Geri
Üst Alt