2016 golf sipariş durumları...

@necokyar86 hocam, siparişimin statüsünde henüz bir değişiklik yok. ST ile yazıştığımda, Aracın limana ulaşıp gemiye bindiğinde gemi ismini bildirebileceğini belirmişti bana. Ondan da bu bilgi gelmedi şu ana kadar. Beklemedeyim yani  acıktım

Benimkide bugun gemi sevkiyata gecti . Geminin adi nedir acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

@firadiko St ile henüz iletişime geçemedim, o yüzden bilmiyorum ama neptune galene olabilir

@silvershadow

Sağolun Murat hocam.. aynı şekilde bende aklımdam geçirmedim değil.. bunca bayi varken yıllar önce yaşadığım benzer kosifler oto maceram aklıma geldi.. Çıkışta eşim sen burdan alma kosiflerdeki gibi benzer olayları yaşamak istemessin sinir harbi yaşarsın dedi.. Siz ilk aracı İstanbul'dan mı almıştınız? Altur bayisi Umut bey ile olan yakınlığınız, diyologlarınız ve olumlu yorumlarınızı forumdan daha öncede sanki duyduğumu hatırlıyorum.. Biraz titiz bir insanım sakınınan göze çöp batar misali oluyor ama insanda huyundan vazgeçmiyor.. Araç sipariş geçilmesi ve üretim vs. bitip bayiye geldiğinde kontrol amaçlı yapılacaklar listesi hazırlıyorum.. Herhalde 1-2 saat sürecek detaylı incelemem sonucunda bayide bana beyfendi ilk defa böyle aracı inceleyen birisine rastlıyorum diye ufak çaplı bir sitemleri olucaktır kesin.

Bende oyle tahmin ettim hangimiz ogrenirsek net yazalim buraya

Edit bnmk NEPTUNE KEFALONIA imis i ;)

@firadiko  Fırat hocam hayırlısı ile sona yaklaşıyorsunuz.Fotoğraf makinanızı hazırlayın.Forum sizden fotoğraf ister. :'(

@firadiko  Fırat hocam hayırlısı ile sona yaklaşıyorsunuz.Fotoğraf makinanızı hazırlayın.Forum sizden fotoğraf ister. :
Hayırlısı valla hazırlıklıyım herşeye :) plakamı da ayırttım herşey hazır :) herhalde haftaya teslim alırım

@forzaGilles

Değerli Hocam, 

Kontrol en doğal hakkımız beni de yarım saat sonrasında kendi halime bırakarak bir isteğiniz olursa bu taraftayız diyerek nazikçe ayrılmışlardı :)

Aracımı kendisinden almadım ama "Umut Hocam Golf tutkunu dostlarımızdan biridir" desem yeterlidir sanırım. 

bende 1.4 tsi  highline ek olarak tunsten gri , panaromik cam tavan , 18 inç durban jant , u led ,keyless entry  eklettim merakla bekliyorum çok heycanlıyım inş mart ortasında geliyor   :('

Geri
Üst Alt