silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınSevgili forum üyeleri arkadaşlarım.şu an itibariyle işlemlerimizi tamamladık.ve yarın aracı teslim aliyorum.arabayı bizzat bayide kendim gördüm.tam istedigim gibi özellikleri felan hersey tam bi sekilde yarın kontak çeviriyoruz.bu arada yeni araç bekleyen arkadaşlar bir Mart itibari ile faiz oranları 1.34,araba fiyatlarinada %1.5 zamlanacaktır.ötv artmış kesin bilgidir.umarim ki hersey istediginiz ve kalbinize göre olması dileğiyle.sabır çok önemli arkadaşlar.foto işlemlerini bizzat sizlerle paylaşacağım.herhangi sorusu olan varsa 4 ay araç bekleyen biri olarak elimden geleni yaparım.esenle kalın.
Hocam neptune galene 27 sinde yanaşıyor, bu durumda zamdan etkilenir mi acaba@necokyar86
@GolfSaver
Araçlarımız sanırım aynı gemi ile geliyor. Gemi varış tarihi belli mi acaba? 29.02 de gelip aynı gün gümrük faturası kesilmesi mi gerekiyor, zamlardan etkilenmemek için. Ya da artık kaçarı yok mu? Bilgisi olan var mı?
Hocam aynı sorular benimde aklımda 8 Aralık gibi st aracılığı ile sipariş verdim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Benim arac Neptün kefalonia ile geliyor tr giriş tarihi 1 mart dedi st. Diyelim ki 29 şubatta aksam 19 da geldi. 21 de indirmeye başladılar. Hemen gümrük işlemleri başlıyor mu? Gümrük işlemleri icin 24 saat esaslı mı çalışılıyor? Dost drive indirimi ne olcak? Buna benzer bir suru sorular kafamda... ?? uyuyamıyorum...@necokyar86
@GolfSaver
Araçlarımız sanırım aynı gemi ile geliyor. Gemi varış tarihi belli mi acaba? 29.02 de gelip aynı gün gümrük faturası kesilmesi mi gerekiyor, zamlardan etkilenmemek için. Ya da artık kaçarı yok mu? Bilgisi olan var mı?
@necokyar86 @sabrikilicHocam aynı sorular benimde aklımda 8 Aralık gibi st aracılığı ile sipariş verdim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Benim arac Neptün kefalonia ile geliyor tr giriş tarihi 1 mart dedi st. Diyelim ki 29 şubatta aksam 19 da geldi. 21 de indirmeye başladılar. Hemen gümrük işlemleri başlıyor mu? Gümrük işlemleri icin 24 saat esaslı mı çalışılıyor? Dost drive indirimi ne olcak? Buna benzer bir suru sorular kafamda... ?? uyuyamıyorum...