Hocam bazen geç yansır. St en doğrusunu bilir. Merak etmeyinArkadaşlar yaklşık 1 haftadır bu durumda ama st yola çıkmış dedi bazı arkadaslardada gemi sevkiyatında yazıodu merak ettim de normal bi durummu
Ekli dosyayı görüntüle 2294
Hocam bazen geç yansır. St en doğrusunu bilir. Merak etmeyinArkadaşlar yaklşık 1 haftadır bu durumda ama st yola çıkmış dedi bazı arkadaslardada gemi sevkiyatında yazıodu merak ettim de normal bi durummu
Ekli dosyayı görüntüle 2294
Hadi hayırlı olsun.. Kardeşim.Veee... Yarın teslim alıyorum
Hayırlı olsun Erdi HocamVeee... Yarın teslim alıyorum
hayırlı olsun Erdi hocam, güle güle kullanın ne kadar indirim yaptılar?Veee... Yarın teslim alıyorum
Değerli Hocam,Perşembe günü teslimat için randevu verdiler, ödemeyi öncesinde istediler, bu normal midir.
Beğenmediğim bir konu veya kontrolde araçta sorun olması durumunda ne olacak peki
Herhangi bir sorun olacağını sanmam ama en mantıklı öneri sizinki@silvershadow Teşekkür ederim, %30 civarında bir ödeme yaptım, zamdan etkilenmeme adına, Tescil işlemlerinin başlaması vb bir nedenle ödemenin tamamını talep ettiler, haklı yönleri olabilir. yinede teslim alacağım saate %10 luk bir kısmı bırakacağım. gerisini ödemeyi planlıyorum.
Dediğiniz gibi sorun gördüğümde aracı teslim almadığımda, sorun sabitse, herhangi bir olumsuzluk yaşanacağını sanmam
açıkçası şu ana kadarki ST yaklaşımından oldukça memnunum, ama olası bir anlaşmazlıkta ne olacagını kestirmek güç,Herhangi bir sorun olacağını sanmam ama en mantıklı öneri sizinki
@necokyar86 Merhaba, ST'den bugün gelen yazılı bilgiyi aynen aşağıya aktarıyorum. Düşüncelerinizi alabilir miyim?@@HaK @GolfSaver eğer 1 martta zam kesin geliyorsa hertürlü zammı yedik hocam.gemi yarın gece pireas da olacak orada ki teslimat bittikten sonra buraya gelicek en iyi ihtimal buraya gelip gümrükten geçmesi 2-3 martı bulur