okanceliks
Üye
- İsim
- OKAN
@kürşad serhad yılmazbende aynısından düşünüyorum hocam opsiyonlarıyla birlikte fiyat ne kdar çıktı htırlıyormusunuz ?
Hocam 87 küsaratlı bi şeylerdi bakalm geldiğinde ne kadar indirim yapacaklar zam da geldi malum ? Daha sigorta kasko falan 90 bulcak galiba ama değmezmi sonuna kadar değer ?@kürşad serhad yılmazbende aynısından düşünüyorum hocam opsiyonlarıyla birlikte fiyat ne kdar çıktı htırlıyormusunuz ?
Değerli Hocam;merhaba arkadaşlar, ben de bu ay içinde sparişimi vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bir kaç konu var. almayı düşündüğüm araç 1.6 tdi highline manuel ekstra olarak u led , ergo active , madrid jant kesin , cam tavan ve renk konusunda karar veremedim. cam tavan için ses yapıyor konusu beni düşündürüyor , renk konusunda ise öncelikli düşüncem beyaz ama pasifik mavi ve tungsten gri de aklımı karıştırıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. s=bigstar
@magic Pirelli lastik geldi@Erdi Betis
Hayırlı olsun ailenizle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :Allah nazardan saklasın Bu arada araç hangi marka lastikle geldi dostum?
Araç aslında stoktan alınmadı sipariş olarak geldi ama neden böyle olduğunu anlamadımhayırlı olsun Erdi hocam, güle güle kullanın...
19A olmasının sebebi, aracın stoktan olması mı şimdi Murat kardeşim? @silvershadow aslında gördüğüm kadarıyla standart bir araç da değil, şanssızlık olmuş...
Tdi eğer senede 15-20 bin km üzerinde yapıyorsanız mantıklı aksi halde zarar ettiriyor, jant ve renk meselesi ise kişisel bir karar, ben Pasifik ve dijon tercih ettim mesela, cam tavan ile ilgili forumumuzdaki konuları okumanızı öneririm, ben de siparişime eklettim ancak@silvershadow Murat kardeşimin şerhini okumanızı tavsiye ederim...merhaba arkadaşlar, ben de bu ay içinde sparişimi vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bir kaç konu var. almayı düşündüğüm araç 1.6 tdi highline manuel ekstra olarak u led , ergo active , madrid jant kesin , cam tavan ve renk konusunda karar veremedim. cam tavan için ses yapıyor konusu beni düşündürüyor , renk konusunda ise öncelikli düşüncem beyaz ama pasifik mavi ve tungsten gri de aklımı karıştırıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. s=bigstar