2016 golf sipariş durumları...

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay içinde sparişimi vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bir kaç konu var. almayı düşündüğüm araç 1.6 tdi highline manuel ekstra olarak u led , ergo active , madrid jant kesin , cam tavan ve renk konusunda karar veremedim. cam tavan için ses yapıyor konusu beni düşündürüyor , renk konusunda ise öncelikli düşüncem beyaz ama pasifik mavi ve tungsten gri de aklımı karıştırıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. s=bigstar

@serkan7936 hoşgeldiniz hocam öncelikle 

uled ve ergo tercihiniz için kesinlikle pişman olmazsınız.cam tavan olayına gelirsek aracınız ergo active koltuklarla geleceği için araç içi yeteri kadar koyu olacağından(heleki bir de cam filmi uygulamasıda yaptığınızı düşünürsek) araç içinde ferahlıktan eser kalmayacaktır bu kısmın çözümüde bana göre kesinlikle cam tavan..madrid jantlara gelirsek benim sevmedğim bir jant:) ancak kesin alacağım diyorsanız tungten gri ile gayet uyumlu olacağını düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay içinde sparişimi vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bir kaç konu var. almayı düşündüğüm araç 1.6 tdi highline manuel ekstra olarak u led , ergo active , madrid jant kesin , cam tavan ve renk konusunda karar veremedim. cam tavan için ses yapıyor konusu beni düşündürüyor , renk konusunda ise öncelikli düşüncem beyaz ama pasifik mavi ve tungsten gri de aklımı karıştırıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. s=bigstar
Değerli Hocam;

Aramıza hoş geldiniz.

Renk konusunda şu başlığı tavsiye dedrim.

Cam tavan konusu enine boyuna tartışıldı ve hatta forumumuzda anket de düzenlendi.

Bu inceleme ve fotoğraflar içeren kısım

Bu alttaki  ise düzenlenen anket

@forzaGilles

@Erdi Betis

Hayırlı olsun ailenizle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :Allah nazardan saklasın Bu arada araç hangi marka lastikle geldi dostum?
@magic Pirelli lastik geldi

hayırlı olsun Erdi hocam, güle güle kullanın...

19A olmasının sebebi, aracın stoktan olması mı şimdi Murat kardeşim? @silvershadow aslında gördüğüm kadarıyla standart bir araç da değil, şanssızlık olmuş...
Araç aslında stoktan alınmadı sipariş olarak geldi ama neden böyle olduğunu anlamadım

Tdi eğer senede 15-20 bin km üzerinde yapıyorsanız mantıklı aksi halde zarar ettiriyor, jant ve renk meselesi ise kişisel bir karar, ben Pasifik ve dijon tercih ettim mesela, cam tavan ile ilgili forumumuzdaki konuları okumanızı öneririm, ben de siparişime eklettim ancak@silvershadow Murat kardeşimin şerhini okumanızı tavsiye ederim...

Veee Gönlümün Efendisi artık ellerimde :)

Araçta voice tuşu yok appconnect yok sürüm 19A shark anten ile geldi
Erdi kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.sağlıklı günlerde keyfini çikar inşallah..buda bnm canavar..maşallah.banada de pirelli geldi.

DSC_0329.JPG

@serkan7936 opsiyonlar çok güzel ;) ben şimdi alacak olsam pasifik mavi ve cam tavan kesin olur. Her ne kadar ses şikayeti duysakta yine de alınır.

image.jpegArkadalar aracımı aldım :)  sipariş verdiğim araçla Şuan aldığım arac arasındaki fark led stoplar. Aldığım arac yoldaydı  bende fiyat performans acısından led stoplu olanı tercih ettim. Neye niyet neye kısmet ?

@necokyar86 @fcsrn teşekkürler :)  hocam led stoplar güzel ancak pek bir fonksiyonu yok benim bildiğim, illa 1000 lira verecek olsaydim ya ergoactive koltuklar veya 6,5' media yı tercih ederdim.

@GolfSaver Hocam aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah  :)  

Sipariş aşamasında istediğiniz opsiyonların tamamını bütçe nedeniyle alamıyorsanız sonradan eklenmesi zor ya da mümkün olmayan donanımları tercih etmek en mantıklısı... Led stoplar parasını verdikten sonra bir saatte takılabilen bir şey. 

Geri
Üst Alt