2016 golf sipariş durumları...

@magic evet hocam bende geri görüş kamerası var temmuz çıkışlı olmasına ragmen 24a/voice tuşlu. sanırım diğer arkadaşlardakilerde  öyle. 

@magic hocam o zaman yarın boşuna atarlanmayalım st ne :)  
siz broşürü alın yanınıza, orada highlineda olan ekranı gösterin, ve sorun neden sizinki de ondan değil diye, bu hakkınız...

oradaki diğer araçlara bakın lütfen bu sav doğru mu diye...

@magic söylicem hocam zaten burda paylaşılan katolog resminide çekip gönderdim katologda hıghlıne araçlarda bu sekilde gelmesi gerek diye yine ses çıkmadı bakalım ne olacak ben gidemicem ama babama söylicem bu durumu bi baksın bakim ne olacak 

Herkese günaydın, 

Aracımın siparişini Cumartesi günü verdim, sorun olmazsa mayıs başında geleceğini söylediler. Yalnız zaman geçmek bilmiyor, her gün farklı bir özelliğini okuyup iştahlanıyorum resmen  :mad: :mad:

@necokyar86 hocam 1.4tsi 125 HP Comfortline DSG tercih ettim. Eşimle birlikte kullanacağız. +ışık görüş, cruise control, 17 dijon, arka camlar karartmalı tercih ettim. Pasifik mavi ve iç döşeme kuvarsit.  :'(

@knocknock geri park kamerası da eklemeyi düşünün derim. 

İlerde appconnect açtırma isterseniz, uyumluluk açısından sorun yaşamazsınız. 

@smt85 dostum aracınızın ne zamandan beri bu statüde olduğunu bilemiyoruz. Hangi gemiye bineceğiniz takip etmek lazım, sonrasında Max. 10 gün. Aracınız bu duruma göre bayiye gelişi Nisan ilk haftasını bulabilir.

Saygılar

@knocknockhocam okadar şey ekletmişsiniz ergoactive koltuklarıda ekletin kesin.

bende aracı yeni teslim aldım inanılmaz farkettiriyor aracın iç aksamını konforu ve rahatlığı cabası.

@necokyar86 hocam öneriler için teşekkürler fakat daha fazla yükselmek istemiyorum zira hanım beni fazla yaşatmaz  8D  zaten haftada 2-3 kullanıyorum aracı, senelik 10bin km ya yapıyorum ya yapmıyorum, o yüzden koltuk tercihi şu an için fazla benim için. Yine de önerileriniz için çok çok teşekkürler yeniden  :'( :'(

@knocknock hocam ben farklı bir öneri ile geleyim. Bence 1.2 alın. Ergo ve içinizde kalan opsiyonlar ekleyin. Highline almadıkça 1.4 mantıklı gelmiyor. 1.2 test edin performans yeterli ;)

Slm herkese oncelikle araciniz hayirli olsun. Ben de yeni uye oldum.1.4 tsi highline dsg beyaz ici bej cam tavan , u led , Dla,  kör nokta ve serit takip asist eklettim. Arac 18.haftada gelecek dendi. Nisan sonu ya da mayıs ilk haftası oluyor galiba. Aracını nasıl takip edebilirim? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ? Yalnız  kasa bu yıl makyajlanacak mi ? K.bakmayın uzun oldu biraz 

Slm herkese oncelikle araciniz hayirli olsun. Ben de yeni uye oldum.1.4 tsi highline dsg beyaz ici bej cam tavan , u led , Dla,  kör nokta ve serit takip asist eklettim. Arac 18.haftada gelecek dendi. Nisan sonu ya da mayıs ilk haftası oluyor galiba. Aracını nasıl takip edebilirim? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ? Yalnız  kasa bu yıl makyajlanacak mi ? K.bakmayın uzun oldu biraz 
Değerli Hocam, 

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz. 

Hayırlısı olsun öncelikle. 

AracınızıVolkswagenim. Com adresine üye olarak takip.etmeniz mümkündür üretim ve taşıma aşamalarını. 

Teslimat esnasında dikkat edilmesi gerekenler burada listelenmiştir. 

Benim size bir başka önerim.. aracınız gelene kadar kullanma kılavuzunu buradan indirerek  okumanız. 

Makyaj konusu halen belirsizliğini koruduğu için resmen eli kolu bağlı bekleyenlerdenim.

@silvershadow çok teşekkür ederim. Inşallah pişman olmam makyajdan dolayı. 

Geri
Üst Alt