2016 golf sipariş durumları...

@MSE aynı durumda bir arkadaşım vardı. ıvır zıvır donanımlara değil. cam tavan ve u-led gibi donanımlara odaklandık. 1.2 tsi dsg cam tavan-u-led-17" dijon-skp araç aldık.

selam arkadaşlar

1.6 tdi highline dsg+cam tavan için kapora verdim ilk defa sıfır araç alıyorum dikkat etmem gerekenler neler? ay sonu gelir araç 1 hafta erken bile gelebilir dedi temsilcim netten baktığımda fabrikadan limana sevk ediliyor yazıyor kaç gün sürer sizce bayiye gelmesi?

@Krsdylmz01 Hocam media ekranını kontrol ettiniz mi acaba ? Voice tuşu ? App Connect ? 

@silvershadow teşk ederim hocam söyliyecem ben göremicem bi süre daha yarın detaylı inceletecem detaylı olarak 

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

@silvershadow teşk ederim hocam söyliyecem ben göremicem bi süre daha yarın detaylı inceletecem detaylı olarak 
Değerli Hocam, 

Telefonla hemen söyleyin bana kalırsa  Hocam...

Bir de yıkarken fırça sürmesinler.. camlara bayi veya acil yardım sticker'larından  yapıştirmasinlar.

@Krsdylmz01 Hocam media ekranını kontrol ettiniz mi acaba ? Voice tuşu ? App Connect ? 
hocam sordum ama daha dönüş yapmadı st muhtemelen eski sürüm geldi dönmediğine göre onuda pazarlık için kullanacam  bi kaç hıghline araca baktı yeni gelen hepside eski sürümde gelmiş 

@magic yok hocam opsiyon olarak ekletmemiştim yani geri görüş oluncamı 24a/voice butonlu geliyor acaba

Geri
Üst Alt