2016 golf sipariş durumları...

@MSE aynı durumda bir arkadaşım vardı. ıvır zıvır donanımlara değil. cam tavan ve u-led gibi donanımlara odaklandık. 1.2 tsi dsg cam tavan-u-led-17" dijon-skp araç aldık.

selam arkadaşlar

1.6 tdi highline dsg+cam tavan için kapora verdim ilk defa sıfır araç alıyorum dikkat etmem gerekenler neler? ay sonu gelir araç 1 hafta erken bile gelebilir dedi temsilcim netten baktığımda fabrikadan limana sevk ediliyor yazıyor kaç gün sürer sizce bayiye gelmesi?

@Krsdylmz01 Hocam media ekranını kontrol ettiniz mi acaba ? Voice tuşu ? App Connect ? 

@silvershadow teşk ederim hocam söyliyecem ben göremicem bi süre daha yarın detaylı inceletecem detaylı olarak 

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

@Krsdylmz01 Hocam media ekranını kontrol ettiniz mi acaba ? Voice tuşu ? App Connect ? 
hocam sordum ama daha dönüş yapmadı st muhtemelen eski sürüm geldi dönmediğine göre onuda pazarlık için kullanacam  bi kaç hıghline araca baktı yeni gelen hepside eski sürümde gelmiş 

@magic yok hocam opsiyon olarak ekletmemiştim yani geri görüş oluncamı 24a/voice butonlu geliyor acaba

Geri