Değerli Hocam,Sanırım benim araç gemiden bugün inmiş durumda satıcınızla irtibata geçin diyor. Bu süreç sonrası tahminen kaç günde teslim ediliyor acaba araç bilgi sahibi arkadaşlarım yazabilirse sevinirim.
Hocam dla varsa şerit takibi kablo ile ücretsiz açarız biz. Sign assisti de bunun yerine keyles ve kamera alınSlm herkese oncelikle araciniz hayirli olsun. Ben de yeni uye oldum.1.4 tsi highline dsg beyaz ici bej cam tavan , u led , Dla, kör nokta ve serit takip asist eklettim. Arac 18.haftada gelecek dendi. Nisan sonu ya da mayıs ilk haftası oluyor galiba. Aracını nasıl takip edebilirim? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ? Yalnız kasa bu yıl makyajlanacak mi ? K.bakmayın uzun oldu biraz
Hocam yanlışım varsa hocalarım düzeltir. Galiba o da olmuyor geri kamera yoksa. Konusuna bakmakta fayda var.@yusuf araç üretim aşamasında şu anda. Appconnect mevzusu ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım? Mirror yapılabiliyor mu Golf 7 de
Ozaman app connect açtırsbilirsiniz. Menüde gelecek@yusuf geri kamera ekletmistim hocam. Mesaja yazmamisim
Teşekkür ederim mirror olayına sevindim.Ozaman app connect açtırsbilirsiniz. Menüde gelecek