2016 golf sipariş durumları...

Sanırım benim araç gemiden bugün inmiş durumda satıcınızla irtibata geçin diyor. Bu süreç sonrası tahminen kaç günde teslim ediliyor acaba araç bilgi sahibi arkadaşlarım yazabilirse sevinirim.

Sanırım benim araç gemiden bugün inmiş durumda satıcınızla irtibata geçin diyor. Bu süreç sonrası tahminen kaç günde teslim ediliyor acaba araç bilgi sahibi arkadaşlarım yazabilirse sevinirim.
Değerli Hocam, 

İki ila 3 güne kadar gümrük işlemleri sürecektir. 

1 ila 3 gün bayinize taşıma işlemleri 

Bayiniz sizi iki gün içerisinde gümrükten çıkıp kendi stoklarına girdiği gibi arayacaktır ödemeye hazırlık yapmanız için. 

Parka ve tescil işlemleri hafta sonuna denk gelmezse 1 ila 3 günde tamamlanır

@Adv_Dbl

Değerli Hocam, 

Hayırlı olsun o zaman

Sevdiklerinizle birlikte keyifle kullanmanızı dilerim 

@yusuf1.2 1.4 ten daha az yakıyor yada benımki biraz fazla yakıyor oyum 1.2 den yana hocam :'(

Slm herkese oncelikle araciniz hayirli olsun. Ben de yeni uye oldum.1.4 tsi highline dsg beyaz ici bej cam tavan , u led , Dla,  kör nokta ve serit takip asist eklettim. Arac 18.haftada gelecek dendi. Nisan sonu ya da mayıs ilk haftası oluyor galiba. Aracını nasıl takip edebilirim? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ? Yalnız  kasa bu yıl makyajlanacak mi ? K.bakmayın uzun oldu biraz 
Hocam dla varsa şerit takibi kablo ile ücretsiz açarız biz. Sign assisti de ;)  bunun yerine keyles ve kamera alın ;)  

@yusuf teşekkürler hocam kamera da var aslında. Keyless i konumundan dolayı istemedim aslında. Maalesef araç siparise geçti değişiklik yapamıyorum.  Teşekkür ederim sağolun. Bu forumu çok beğendim herkese çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.

@Striker02 hocam üretim aşamasına kadar değişiklik yapılıyor olması lazım. Geri kamera app connect alt yapısı için önemli ;)

@yusuf araç üretim aşamasında şu anda. Appconnect mevzusu ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım?  Mirror yapılabiliyor mu Golf 7 de

sonunda ''gemi ile sevkiyat aşamasında'' yazısını gördüm :('

Arkadaslar aranıza yenı katıldım 2016 model 1.2 dsg midline benzınlı yenı aldım 

Geri
Üst Alt