2016 golf sipariş durumları...

öncelikle tercihlerimin yerinde olduğunu duymaktan memnun olduğumu söylemek isterim.Opsiyon hakkımda keyless çok ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum aracımı çok sık kullanan biri değilim ayrıca bunca yıldır alıştım kumandadan açıp kapamaya tüm araçlarımı.Ergo koltuk içeride ayrı bi kalite hissi oluşturuyor sanki rakam olarakta uygun buldum.Eski bi a3 slıne kullanıcısıydım üniversite zamanımda onun içine benzettim koltuk kaplamalarını.Dezavantajları da varsa bilmek isterim tabiki.
Ergo alırsanız memnun kalacağınıza eminim. Özellikle de siyah döşeme istediğiniz için. Araç alırken içinizde şunu da alaydım diye kalmasın. Sonra pişmanlık kötü :)  Sonuçta sipariş veriyoruz diğer markalar gibi pazardan elma armut almaya gitmiyoruz.

Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay önce bu foruma üye oldum, sipariş etmeyi düşündüğüm ve ettiğim araçla ilgili, bakımı, kullanımı... hakkında çok şey öğrendim. Eyvallah hepinize.

Şimdi küçük bi sorum olacak, Sipariş ettiğim araç;

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline Man.

Metalik Renk (Tungsten Gri)

14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu

Adaptif şasi kontrolü "DCC" ve Sürüş profili seçme

18" "Durban" alüminyum alaşımlı jantlar

Panoramik Açılır Cam Tavan

Bi-Xenon farlar, LED gündüz farları

Yer tasarrufu sağlayan stepne

Geri Park Kamerası

Araç şu an üretim aşamasında, anlamadığım konu şu ki...Aracın baz modeli 1250-1300 kg arasında, ST'nin ekranında bu araç 1172 kg görünüyor. Bu opsiyonlar aracın ağırlığını bu kadar azaltır mı? Ki bildiğim sunroof ağır bir opsiyon..

Teşekkürler
geri park kamerası hariç birebir aynı araç. bende ise fazladan dynamic light asist var. tungsten gri 18" durban jant highline araç katalogdaki araçtır.

Çok şükür araç bugün liman sevk ediliyor diyor .

17 mart siparisin başlandığı tarih.  Limana sevk ediliyordan kaç gün sonra turkiye ye ulaşır ?

@Striker02 Hocam hadi gözünüz aydın, bende hala üretim aşamasında :)  aynı tarihte sipariş verdik, aynı tarihte üretim aşamasında yazdı, sanırım benim araç da bugün yarın limana sevkedilir (yani inşallah  s=telefon )

@Striker02 hocam saygılar bişey soracam acaba sizin siparişin aynısı bi araç vardıda onumu yolluyorlar mart sonu bende sipariş verdim st hazirandan önce olmaz dedi 

yoksa opsiyonlarmı okadar atıyor ileri 

@Semih şimdi şöyle benim ilk sipariş 25 subattaydi. Daha sonra 10 mart gibi değişiklik yaptım.ergo aktive koltuk ekletmisseniz ondan dolayı uzun olmuş olabilir . Haziranın kaçıncı haftası dediler peki.

@Semih şimdi şöyle benim ilk sipariş 25 subattaydi. Daha sonra 10 mart gibi değişiklik yaptım.ergo aktive koltuk ekletmisseniz ondan dolayı uzun olmuş olabilir . Haziranın kaçıncı haftası dediler peki.
@Striker02ilk sipariş farkımız tam bir ay bende nisan 1 de ergo koltuk siparişini ekletebildimburaya kadar herşey aynı benim teslim tarihim st dediğine göre haziran 10-15 mantık yürüttüğümde neredeyse tam 1 ay var ya süpriz yapacak bizimkiler erken geldi diyecekler die umutlanıom bu durumda ????

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Striker02ilk sipariş farkımız tam bir ay bende nisan 1 de ergo koltuk siparişini ekletebildimburaya kadar herşey aynı benim teslim tarihim st dediğine göre haziran 10-15 mantık yürüttüğümde neredeyse tam 1 ay var ya süpriz yapacak bizimkiler erken geldi diyecekler die umutlanıom bu durumda ????
Hala benim durumum üretim aşamasında dio08.04.2016 saat 22:10

Ekli dosyayı görüntüle 3186

Şuda olabilir şimdi aklıma geldi vw tr ye ayda iki veya üç gemi nakliye hakkı verdiyse siz günden kurtarıp şanslıysanız olabılır bu kadar zaman farkı...

Şuda olabilir şimdi aklıma geldi vw tr ye ayda iki veya üç gemi nakliye hakkı verdiyse siz günden kurtarıp şanslıysanız olabılır bu kadar zaman farkı...

Tornado değil

bayrak kırmızı'mız?????

[emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]

bakalım nezaman gelecek??????

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Semih ben zaten daha şubat içinde nisan sonu gelsin demiştim . St de ona göre ayarladı. 

merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir araba sparişi vermek için 3 tane vw bayisini aradım. spariş etmek istediğim araba 1.6 tdi manuel highline golf , ekstra olarak panoramik cam tavan , ergo , geri görüş , u led ve madrid jant istediğimi söyledim ama ne ilginçtir ki üç bayii de bana farklı fiyat çıkardı. ( şahintaş gaziantep: 105.000 , aykan adana 101.000 , opat mersin 100.000 tl ) ben aracın fiyatını buradaki konfigratörden hesaplıyorum 98.400 tl çıkıyor. vw konfigratörde ise 99.000 tl çıkıyor. haliyle böyle bir durum olunca spariş veremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim  s=bigstar

merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir araba sparişi vermek için 3 tane vw bayisini aradım. spariş etmek istediğim araba 1.6 tdi manuel highline golf , ekstra olarak panoramik cam tavan , ergo , geri görüş , u led ve madrid jant istediğimi söyledim ama ne ilginçtir ki üç bayii de bana farklı fiyat çıkardı. ( şahintaş gaziantep: 105.000 , aykan adana 101.000 , opat mersin 100.000 tl ) ben aracın fiyatını buradaki konfigratörden hesaplıyorum 98.400 tl çıkıyor. vw konfigratörde ise 99.000 tl çıkıyor. haliyle böyle bir durum olunca spariş veremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim  s=bigstar
Merhaba Serkan Hocam. Farkı belirleyip yorumlayabilmek için detaya inmemiz gerekiyor. 3 bayiden de mail ile sipariş teklif formlarını isteyin, diğer 2 kofigratörden de dökümleri alın, detaylı karşılaştırma yapalım. Herşey net olarak çıksın ortaya, belki opsiyonlardan kaynaklı (-) eksi yansımaları unutmuş olabilir bayiler. Tahminlerle hareket etmeyelim, net sonuçlara ulaşalım derim Ben.

Saygılar...

Geri
Üst Alt