serkan7936
Yeni Üye
Çok güzel bir haber.@fcsrn@skysoblue85@HaK hocalarım tesekkur ederim ilginize
St ile konuştum siparişi iptal ettik ben yakıt ve vergi için 1.2 dusunuyordum sonra aradaki yakıt farkının pek fazla olmadığını gordum. Birde 1.4 highline almak banada mantıklı gelmeye başladı motor fiyatına artı bircok ozellik de katmış olacağım
Bu yönüyle bakmamıştım tesekkur ederim
Yarın tekrar sipariş vereceğim
Değerli Hocam;merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir araba sparişi vermek için 3 tane vw bayisini aradım. spariş etmek istediğim araba 1.6 tdi manuel highline golf , ekstra olarak panoramik cam tavan , ergo , geri görüş , u led ve madrid jant istediğimi söyledim ama ne ilginçtir ki üç bayii de bana farklı fiyat çıkardı. ( şahintaş gaziantep: 105.000 , aykan adana 101.000 , opat mersin 100.000 tl ) ben aracın fiyatını buradaki konfigratörden hesaplıyorum 98.400 tl çıkıyor. vw konfigratörde ise 99.000 tl çıkıyor. haliyle böyle bir durum olunca spariş veremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim s=bigstar
Serkan Hocam, bu teklifte bir sıkıntı yok. Opsiyon fiyatları da farklı değil, 2015 yılı fiyatları devam ediyor. Jant ve far indirimleri de yansıtılmış.