2016 golf sipariş durumları...

Hocalarım Merhaba ben Ahmet :)

Bi kaç haftadır forumu takip ediyorum sizlerden öğrendiğim çok şey oldu tesekkur ediyorum hepinize.

Sipariş veren arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

Bende İlk  golf siparişi mi verdim hayırlısı ya aranıza bu şekilde katılmış oldum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 3318

@Ahmet ARIKAN Hocam yanlış anlamayın ama sadece 4500 tl fark için mi 1.4 Highline'dan vazgeçtiniz? 1.4 motorun gücü, bağımsız süspansiyon olması, daha büyük ekranlı müzik çalar, renkli ekranlı yol bilgisayarı, 17" alaşımlı jant ve alaşım jant stepne,bunları topladığında arada 4500 tl 'den daha fazla fark çıkıyor. 

@Ahmet ARIKAN Hocam, golftutkusu ailesine katılımınız çok güzel, bu forumumuzun bilgi kaynağının genişlemesi anlamına geliyor. Hayırlısı olsun.

Süreciniz hakkında bilgiler vermeyi sürdürürseniz birlikte takip ederiz sipariş sürecinizi, ne de olsa paylaşım dünyadaki en güzel şeylerden biri.

Siparişinizde 2 nokta dikkatimi çekti.

PB4 Ergo koltuklar JW kodlu Kuvarsit döşeme ile gelmez, TW Titan siyahı seçilmelidir siparişte ST'niz ile bir görüşün olmazsa. Siparişi sil baştan yapmasınlar bu hata yüzünden.

Diğer nokta da Bi-Xenon far fiyatı. @fcsrn Eren Hocam bu noktaya Siz ne dersiniz bilmiyorum ama, opsiyon olarak alırken vergiler hariç 999tl iken, opsiyondan (-) olarak düşerken neden 960tl olarak yansıyor sipariş teklifine anlayamıyorum.

Saygılar...

@fcsrn@skysoblue85@HaK hocalarım tesekkur ederim ilginize 

St ile konuştum siparişi iptal ettik ben yakıt ve vergi için 1.2 dusunuyordum sonra aradaki yakıt farkının pek fazla olmadığını gordum. Birde 1.4 highline almak banada mantıklı gelmeye başladı motor fiyatına artı bircok ozellik de katmış olacağım 

Bu yönüyle bakmamıştım tesekkur ederim

Yarın tekrar sipariş vereceğim

@fcsrn@skysoblue85@HaK hocalarım tesekkur ederim ilginize 

St ile konuştum siparişi iptal ettik ben yakıt ve vergi için 1.2 dusunuyordum sonra aradaki yakıt farkının pek fazla olmadığını gordum. Birde 1.4 highline almak banada mantıklı gelmeye başladı motor fiyatına artı bircok ozellik de katmış olacağım 

Bu yönüyle bakmamıştım tesekkur ederim

Yarın tekrar sipariş vereceğim
Çok güzel bir haber. ;)

merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir araba sparişi vermek için 3 tane vw bayisini aradım. spariş etmek istediğim araba 1.6 tdi manuel highline golf , ekstra olarak panoramik cam tavan , ergo , geri görüş , u led ve madrid jant istediğimi söyledim ama ne ilginçtir ki üç bayii de bana farklı fiyat çıkardı. ( şahintaş gaziantep: 105.000 , aykan adana 101.000 , opat mersin 100.000 tl ) ben aracın fiyatını buradaki konfigratörden hesaplıyorum 98.400 tl çıkıyor. vw konfigratörde ise 99.000 tl çıkıyor. haliyle böyle bir durum olunca spariş veremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim  s=bigstar
Değerli Hocam;

Ne kadar ilginç ve acıdır ki sizi yönlendirmesi beklenen ST lerin den bazıları Madrid jant alınacağı zaman nasıl hesaplama yapılacağını bilemeyebiliyor. 

Hatta VW konfigurator sizin Madrid alacağınız zaman yer tasarruflu stepne ile mi yoksa tam boy alüminyum stepne ile mi alınır bilemez...

Golf 1.6 tdi manuel highline...91.900

panoramik cam tavan............3.100

ergoActive  Koltuklar..............1.172

geri görüş kamerası................610

U LEDli Bi-Xenon farlar farkı....1.780

17" madrid jantlar....................1.172

Yer tasarruflu stepne..........        118

Toplamda Anahtar teslim fiyatı:

Dijon Jantlar.......570 TL

Dijon Stepne düşülecek......      - 547 TL

--------------------------------------------------------------

Toplam fiyatı: 98.731

Buradaki yer tasarruflu stepne seçeneğini elersek: 99.165 olacaktır. 

@silvershadow sayın hocam ben st ye bu farkı sorduğumda bana dediği şu: opsiyon listesi eskidir vw deki şu an benim ekranımda çıkan fiyat bu oldu. ama benim anlamadığım her bir bayinin kendine göre bir opsiyon fiyat listesi var galiba çünkü hiç birinin fiyatı ötekini tutmadı  :000059-medium:

@serkan7936@serkan7936@serkan7936@silvershadow sayın hocam ben st ye bu farkı sorduğumda bana dediği şu: opsiyon listesi eskidir vw deki şu an benim ekranımda çıkan fiyat bu oldu. ama benim anlamadığım her bir bayinin kendine göre bir opsiyon fiyat listesi var galiba çünkü hiç birinin fiyatı ötekini tutmadı  :000059-medium:

Aracınızı almadan önce mutlaka bir bilenle ya da bir ustayla gidip aracı kontrol ettirin.

6.5 composition media ünitesi varsa 19A kodlu olup olmadığına dikkat edin. 

Karşısınızda ABD yi bile dolandıran bir firma var unutmayın. 

@dtkorkmazhocam bu 6.5 composition media ünitesinin  19A kodlu olduğunu nasıl anlıycaz arada ne fark var ben tam bilmiyorum bunları

@HaK hocam beş tane bayii aradım sadece bu bayii gönderdi teklif formu bir tanesi kendi pc 'nin ekran fotosunu atmış (101.250) bir diğeri opsiyon olarak sadece cam tavan eklemiş diğer ikisinden ise hiç ses yok 

Geri
Üst Alt