2016 golf sipariş durumları...

@Volkan hayırlı olsun hocam.
İndirim % kaç uyguladılar? Yüzde 6-7ler alınabiliyor mu bu aralar?

Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız guzel günlerde kullanmanız temenisiyle

Bu aralar %4-5 arası hocam
Emre Hocam, bu orana Dost Drive dahil mi? Bayii indirimi %1-2 ise çok azmış. :(

Bu oranları vermekte rahatlar mı, yoksa söke söke durumu mu var? :)  

Saygılar...

@Volkan hayırlı olsun hocam.
İndirim % kaç uyguladılar? Yüzde 6-7ler alınabiliyor mu bu aralar?

@KB    %5 İndirim uygulanacağını söylediler araç geldiğinde ama arkadaşlar indirim hesabını 100/1,05 gibi fantastik bir şekilde yaptıkları için aslında %4,76 lık bir indirimle aldım. %3 kampanya,%2 de bayii indirimi. Sipariş verdiğimde %4 demişlerdi,onun için çok sesimi çıkarmadım.

evet en sonunda bende golf sahibi oldum, 

tereddütler ve 2015 model arabamı satıp satmamakta kararsızlıklarım, git gellerim

ama golf gerçekten çok güzelmiş ve keyfi 3-4 bin TL zarara değermiş bunu net söylüyorum

ford,toyota ve değişik marka araçları kullanan biri olarak sınıfında çok farklıymış (heleki auris almak gibi bir hataya düşmüş biri olarak) 

söylenenlerin hepsi çok doğru 1.4 TSİ 125 HP kullanım ve motor performansı muhteşem

aldığımdan beri herkese tavsiye ediyorum ve tüm çevrem motorun sesine ve çekişine hayran oldu, hatta eşim ilk defa ben yokken lütfen yavaş kullan dedi 8D

İyiki almışım

Hayırlısıyla kazasız belasız kullanmanızı diliyorum @tugrul Hocam. Memnun kalmanız, severek kullanmanız da ayrı bir mutluluk kaynağı hepimiz için.

Saygılar...

@HaK 

Çok teşekkür ederim üstadım,

verdiğim kararın çok doğru olduğunu her geçen gün tekrar anlıyorum,

Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Saygılarımla.

Subatta verdik siparisi. Siparis belgesinde max. 25 Mayis yaziyordu ama dun mail geldi Haziran basi diye.

Burda isler Turkiye'dekinden farkli yuruyor galiba.

Arac : Golf Allstar 1.2 TSI

Subatta verdik siparisi. Siparis belgesinde max. 25 Mayis yaziyordu ama dun mail geldi Haziran basi diye.

Burda isler Turkiye'dekinden farkli yuruyor galiba.

Arac : Golf Allstar 1.2 TSI
Gerekçe belirtmemişler mi Hocam, gerekçesiz mi ötelemişler. Bildiğim kadarıyla bu donanım için ilk sipariş verenlerdensiniz, acaba bu donanımın ilk üretime giriş tarihi mi ötelendi biraz?

Belki de tarçın rengi iplik bulamamışlardır :)  

@HaK Hocam sizdeki guzel olay siteden siparis no ile takip fakat burda boyle bir sistem yok malesef.

Siparis belgesinin ustunde 25 mayis yaziyor ama altta kucuk not olarak ozel durumlarda sure %25 uzayabilir yaziyor.

Bu galiba Allstarla alakali bir durum cunku su an Belcika'da ikinci el olarak almak isterseniz satilik 1 tane allstar var ( 2000 km )

Beklemeye deger diyorum artik :)

Benim arabada olmazsa olmazlarim allstar'da standart olarak geliyor bildiginiz gibi. ( karartilmis camlar , 6.5 ekran , kendinden kararan ayna , katlanir isitmali aynalar , guiede -inform , 16' aliminyum cant )

Is arkadasimda  ( bayan ) ALLSTAR siparisi gecti gecen ay . Onunkide Temmuz ortasi gelicek.

Emre Hocam, bu orana Dost Drive dahil mi? Bayii indirimi %1-2 ise çok azmış. :(

Bu oranları vermekte rahatlar mı, yoksa söke söke durumu mu var? :)  

Saygılar...
aynen Hasan hocam, dost drive dahil...

%4 hemen söylüyorlar, %5'in hiçbir şartda mümkün olmadığını söylüyorlar, 4 üzeri için söz vermiyorlar, görüşüyorlar ve 4,70- 4,80...

@HaK Hocam sizdeki guzel olay siteden siparis no ile takip fakat burda boyle bir sistem yok malesef.

Siparis belgesinin ustunde 25 mayis yaziyor ama altta kucuk not olarak ozel durumlarda sure %25 uzayabilir yaziyor.

Bu galiba Allstarla alakali bir durum cunku su an Belcika'da ikinci el olarak almak isterseniz satilik 1 tane allstar var ( 2000 km )

Beklemeye deger diyorum artik :)

Benim arabada olmazsa olmazlarim allstar'da standart olarak geliyor bildiginiz gibi. ( karartilmis camlar , 6.5 ekran , kendinden kararan ayna , katlanir isitmali aynalar , guiede -inform , 16' aliminyum cant )

Is arkadasimda  ( bayan ) ALLSTAR siparisi gecti gecen ay . Onunkide Temmuz ortasi gelicek.
Sizin ALLSTAR donanım oldukça iyiymiş Hocam. Buradaki Doğuş sitesindeki ALLSTAR donanımda ne karartılmış camlar ne 6.5" ekran ne de katlanır ayna var... Çok ilginç!!!

Bakın ekliyorum sitedeki ALLSTAR Donanımı, Comfortline'a ilave olarak deniyor. Yazdığım özellikler Highline donanım ile alınabiliyor ancak.

Saygılar

Ekli dosyayı görüntüle 3490

@HaK Hocam bu konuda ya eksik bilgi var yada bir yanlislik. 

Asagida yazdiklarim zaten standart olarak geliyor ALLSTAR da

Buda sitesi: http://www.new.volkswagen.be/nl/models/Golf7/versies.html

Lichtmetalen velgen 6,5J x 16 "Linas"  - Linas 16' jantlar

Zijruiten achteraan en achterruit verdonkerd (65%) - %65 Karartilmis arka kapi ve arka cam

Zwarte radiatorrooster met lamellen in chroome - Chrome kaplamalar

Mistlampen vooraan met statische bochtverlichting - sis lambasi

Zetelbekleding in stof “Penta stripe” - sizinde bahsettiginiz dikisli koltuklar

Centrale armsteun vooraan - on kol dayama

Lendensteunregeling op voorzetels (manueel) - on koltuk bel kontrolu

Zetels vooraan manueel regelbaar in de hoogte - yukseklik ayarlanabilir koltuklar

Schuifladen onder voorstoelen - on koltuk alti cekmeceler

Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels - ol koltuk arkasi gozler

Neerklapbare achterbank en leuning 1/3- 2/3, met centrale armsteun - acilabilir koltuk dayama arkada

Inlegplaatjes "Piano Black", rondom instrumenten en middenconsole - piano black kaplama

Specifieke vloermatten - ALLSTAR a ozel paspaslar

Specifieke deurdrempels “Allstar” ozel allstar kapi citasi

Pedalen in roestvrij staal - metal pedallar

Zonnekleppen met spiegel, verlicht, airbag-label op zonneklep - isikli on lambalar 

2 leeslampjes voorin, 2 achterin - onde ve arkada iki okuma lambasi

Adaptieve snelheidsregelaar ACC (zonder follow to stop) - hiz ayarlayici

6,5 ekran 

isik paketi

yer tasarruflu stepne

hem Almanya hem Belcika sitesinde bu durum boyle. Sonucta bu ozel seri oldugu icin Turkiye icin farkli birsey cikaracaklarini dusunmuyorum. Siparis durumu varsa konuyu iyice arastirin bence. 

Zaten allstar konusunu incelerseniz mevcut araclarda bunlari gorebilirsiniz.

Geri
Üst Alt