2016 golf sipariş durumları...

Çok iyi olur @jajaja Hocam, beklerim, sevinirim, birlikte kontrol eder, birlikte red ederiz aracı :)  

Önümüze albenili çıkarmak için mecburen yıkayacaklar hocam, ona engel olamam sanırım. Fırça değdirmeyin dersem değdirmezler mi işte ondan emin değilim. Bu güven de çok kötü, çok vefasız bi sevgili gibi, gitti mi ne etsen geri dönmüyor...

@HaK hocam kesinlikle belirtin. Yıkamıyorlar o zaman. Ben olaya bizzat şahit oldum.

Evet arkadaslar az once bayi ile konustum golfum bayiye gelmis gün içinde gidip ön kontrol yapacağım. Umit ediyorum bir eksiği yoktur. Tahminime gore de yarin islemleri tamamlayip en gec sali falan da teslim alirim. Bakmami onerdiginiz ekstra bisey varsa her turlu oneriye acigim.

Yine bir Doğuş oto klasiğiyle başbaşayız. Neyseki Allstar teslim alan henüz yok önden kurtarabildiğimizi kurtaralım. 

Allstar çıktı ve bir kaç özellik gerçekten etkileyici. Bunlara bakıyoruz

-Uled bi-xenon plus

-Led stop, led gündüz sürüş farları

-Karartılmış arka camlar

-6.5 inch CM ekran

Bunları Comfortline a ekletsek ucuz olur pahalı olur şu bu olur orasını bilmiyorum ancak araçta olmayanlara bakın şimdi.

- Otomatik kararan dikiz aynası YOK!

- Yağmur sensörü YOK!

- Far sensörü YOK!

- Ambiyans aydınlatması YOK!

En önemli konfor donanımları yok. Alacak olanlar aracın büyüsüne kapılıp acele etmesin bunları da ekletsin derim. 

@dtkorkmaz bir golf sever olarak belirttikleriniz için teşekkürler. Almayı düşünen arkadaşarın dikkatine :)

Arkadaşlar merhaba forumda ilk mesajım. Golf 7 All Star 1.6 tdi manuel saf beyaz. 86700 teklif aldım. Araç pazartesi ya da salı günü gelecek. Sizce fiyat ve araç nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum...

Yine bir Doğuş oto klasiğiyle başbaşayız. Neyseki Allstar teslim alan henüz yok önden kurtarabildiğimizi kurtaralım. 

Allstar çıktı ve bir kaç özellik gerçekten etkileyici. Bunlara bakıyoruz

-Uled bi-xenon plus

-Led stop, led gündüz sürüş farları

-Karartılmış arka camlar

-6.5 inch CM ekran

Bunları Comfortline a ekletsek ucuz olur pahalı olur şu bu olur orasını bilmiyorum ancak araçta olmayanlara bakın şimdi.

- Otomatik kararan dikiz aynası YOK!

- Yağmur sensörü YOK!

- Far sensörü YOK!

- Ambiyans aydınlatması YOK!

En önemli konfor donanımları yok. Alacak olanlar aracın büyüsüne kapılıp acele etmesin bunları da ekletsin derim. 
Ayrıca bel ve sırt problemleri olanlar için en önemli donanım yok. Spor koltuklar.

Herkese selam az once bayiye gelen aracimi kontrole gitmistim. Ilk baktigim appconnect olayiydi ancak ne yazik ki benim unitede de mute tusu var. Lastikler 12. Hafta uretimi yani hankook marka. Oradan ayrilinca aklima gelen bir nokta da antrn konusu. Fotodan pek belli olmayabilir ama ben aracta herhangi bir anten göremedim. Sizce sebebi ne olabilir?

Doğuş a gitmeden Opel Astra ile de teste ciktim beklediğimden iyi bir arac olmus. Dynamic donanimi ile highline neredeyse denk olmus. 86 ya dizel otm. Birakiyorlar ama ben yine de cok isinamadim. Birtek dizel ve yeni bir arac olmasi bana cazip geldi ancak umit ediyorum 1.4 tsi da beni yakit konusunda pisman etmez.

Ekli dosyayı görüntüle 3590

Golf 8'in (makyaj masalından bahsetmiyorum) çıkış tarihi hakkında güncel bilgisi olan var mı ? (Açık kaynaklarda yazanlar dışında) :)  

Sonunda bizim araç da geldi, teslim alamadık henüz ama ST gönderdi fotoğrafları.. Antenli geldi enterasan biçimde./monthly_2016_04/12.thumb.jpg.a1907b543f1e0983f60dbe48618caaec.jpg
Hayirli olsun cam tavan oldugu icin buyuk ihtimalle antenli gelmis.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba forumda ilk mesajım. Golf 7 All Star 1.6 tdi manuel saf beyaz. 86700 teklif aldım. Araç pazartesi ya da salı günü gelecek. Sizce fiyat ve araç nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum...
1- Otomatik almak varken neden 3 kuruş az yaksın diye manuel alasınız 

2- Allstar süslenmiş püslenmiş boş bir araç. 

3- Dizel yerine 1.2 otomatik alın. Performans derseniz de zaten 1.2 tsi 1.6 tdi den daha performanslı. 

4- Zaten performans isteyen ACT alır. Dizel almaz. vs vs.

@yüzbaşıpusat hocam hayırlı uğurlu olsun. 41 kere maşallah. benim araçta antenli gelmişti hem şaşkınlık hem de bir sevinç kaplamıştı o an içimi. Adam arabayı tanıtırken paso anten ile ilgileniyordum. :)

@dtkorkmaz hocam bence 1.2 TSI'ın 1.6 TDI'dan performanslı olması mümkün değil. 

Bu kanıya nasıl vardınız ? Açıklama şansınız var ise öğrenmek isterim. Çünkü TDI'daki tork değeri benim ACT ile aynı 250NM idi sanırım. 

@ansolak hocam da TDI var ama giriş paket TDI değil en yüksek beygirlisi kaçsa o versiondan. Kendiside bir açıklama yapacaktır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt