2016 golf sipariş durumları...

@ansolak ne alakası var 1.2 yi sevip sevmemekle 1.2 nin 1.6 dan performanslı olduğunu fakat dizelin tüketiminin iyi olduğunu söyledim bunda ne var yanlış olan?

@driver_can Aracı alana yakıştırma yapan yok zaten. Biz kendimize enayi dedik dedim bunda ne var? Kim ne araç alıyorsa alsın banane. Unutun yazdıklarımı umrumda mı sanki?

@dtkorkmazhocam buradan yardimci olalim derken neyi kastettiniz anlayamadım? Appconnect kesinlikle guzel bi ozellik ve bize de standart olmali ancak dedigim gibi benim kullanimimda olmazsa olmaz birşey d3gil ve b3n araci appconnect var diye sipariş etmedim ve dedigim gibi 1200 tl buna verecegimi düşünmüyorum. Ama tekrardan katiliyorum mesele appconnect ten zoyade musteriye yaklaşım.
Sizin o var diye sipariş geçip geçmemeniz önemli değil aynı paraya yan masadaki müşteriye farklı cihaz geliyor. Ben önerimi yaptım sadece siz bilirsiniz. Ben yeterince kontrol etmediğim için kendime enayi demiştim. Size demedim. Ben bilmeyerek aldığım için enayilik ettim. Siz bilerek alıyorsunuz tabi bu ise ihtiyaç talep meselesidir. Saygı duyarım. 

@dtkorkmaz

@ansolak ne alakası var 1.2 yi sevip sevmemekle 1.2 nin 1.6 dan performanslı olduğunu fakat dizelin tüketiminin iyi olduğunu söyledim bunda ne var yanlış olan?

@driver_can Aracı alana yakıştırma yapan yok zaten. Biz kendimize enayi dedik dedim bunda ne var? Kim ne araç alıyorsa alsın banane. Unutun yazdıklarımı umrumda mı sanki?
Bu kadar sert tepki vermenizi gerektirecek bişey yok bu durumda tercih meselesidir almayana saygı duyulduğu gibi o şekilde kabul edip alan binlerce insanda gayet normal karşılanmalı diye düşünüyorum.Kimine göre çok önemli olan bi özellik bir başkasına göre önem teşkil etmeyebilir.Yoksa tüm araçlar durbanlı,cam tavanlı,u ledli vs.gırtlak dolu olurdu.

@dtkorkmaz hocam ben enayilik kelimesine takilmadim zaten benim icin sikinti yok onerinizde. Ben de katiliyorum size herkeste standart olmasi gerek, teoride ben de katilsam da ne yazik ki pratikte biran once aracima kavusmam gerektigi ve benim icin cok kritik bir ozellik olmadığı için uzatamayacagim konuyu bayi ile. Yoksa gönlüm ister ben de hesabini sorayim.

@dtkorkmaz Abi 1.2tsı ve 1.6 tdı karşılaştırdık. Dizel olan bizim focus ama Golfle arada ki 4 hp dışında bir fark yok tork değerleri vs aynı ki zaten Focus da eskiyen buji vs derken 4 hp kaybetmiştir belki de. Benzinli ünitenin yüksek devir çevirmesi sayesinde Kalkış anında 1.2 geçiyor. Ama 120-140 aralığında dizel 1.2yi yakalayıp geçiyor. Hacimden dolayı şansı olmuyor malesef. Top speed olarak denemedim hiç ama onda da kafa kafaya gideceklerini düşünüyorum. 

@dtkorkmaz Abi 1.2tsı ve 1.6 tdı karşılaştırdık. Dizel olan bizim focus ama Golfle arada ki 4 hp dışında bir fark yok tork değerleri vs aynı ki zaten Focus da eskiyen buji vs derken 4 hp kaybetmiştir belki de. Benzinli ünitenin yüksek devir çevirmesi sayesinde Kalkış anında 1.2 geçiyor. Ama 120-140 aralığında dizel 1.2yi yakalayıp geçiyor. Hacimden dolayı şansı olmuyor malesef. Top speed olarak denemedim hiç ama onda da kafa kafaya gideceklerini düşünüyorum. 
O zaman 0-100 de çok az fark var fakat 120 den sonra Dizel önde gibi görünüyor. Ben fabrika verisine göre yorum yaptım gerçi denemedim. Bir boş günümüzde Orka'dan test aracı alıp deneyelim 1-2 video da çekeriz. 1.2 - 1.4 - 1.4 ACT testi var mı peki forumda biraz baktım göremedim. 

O zaman 0-100 de çok az fark var fakat 120 den sonra Dizel önde gibi görünüyor. Ben fabrika verisine göre yorum yaptım gerçi denemedim. Bir boş günümüzde Orka'dan test aracı alıp deneyelim 1-2 video da çekeriz. 1.2 - 1.4 - 1.4 ACT testi var mı peki forumda biraz baktım göremedim. 
Focusu kaçırabilirsem onunla senin aracı deneriz hem sende dsg de var onun sayesinde yürür gidersin büyük ihtimal. 

Salı günü oradayım. Sen ne zaman müsaitsen gideriz sıkıntı değil benim için :)

Test henüz yok sanırım. GTA ekibinden bekliyoruz ama :)  

Golf hafif bir arac. Bunu kalkista anlayabiliyorsunuz. BMW testimizdede bunu gördük.1.6 turbo unitelerde 1.4 act yi hacim farkının yardimiyla da 100 den sonra geçiyor ve farki acıyor. Boyle reel testler yapıp bilgilendirmen güzel olmus Eren kardesim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@driver_can hocam sizinle aynı zamanda siparişlerimiz siteden sorguladığınızda üretim aşamasında mı yazıyor st teslim tarihinizi ne demişti???

@driver_can hocam sizinle aynı zamanda siparişlerimiz siteden sorguladığınızda üretim aşamasında mı yazıyor st teslim tarihinizi ne demişti???
Siteden sorguladığımda üretim aşamasında gözüküyor fakat canlı destekle konuştum üretim planlaması yapıldı dedi st ile konuşmamda da aynı şekilde geçen perşembe üretim planlaması yapılmıştı.Bana haziran 13-19 arası dendi teslim ama 1-2 hafta erken olabilir diyede ekledi.Bu hafta sonuna doğru tekrar sorgulayacağım durumunu.

@driver_canbanada haziran 20 demişlerdi hayırlısı bakalım...
Siz canlı desteği veya stnizi aradınız mı yakınlarda durumu ne gözüküyormuş?Ben geçen perşembe sabahı konuştum st ile hatta u led ekletmeye karar vermiştim bu sabah planlanmış ekleme çıkarma yapamayız dedi.Bende sağlık olsun biran önce gelsin deyip kapadım:)

Geri
Üst Alt