2016 golf sipariş durumları...

@ayhanemrek

hocam o fark aslında 100₺ degil. pxd dediğimiz opsiyon 100₺ daha pahalı ama beraberinde dinamik light asist de aldığınızda 1500₺ civarı bir ücret daha eklenecek.

bence esinize balık tutmayı öğretin. gg kamerası fazlasıyla yeterli olacaktır. 

ayrica, araç kullanma konusunda yeteneği az ve teknolojiyle arası da iyi değilse park asistle kendine uygun park yeri bulup araçla girebilmesi de baya vakit harcatacaktır ona :)

@maniax

eğer öyleyse çıkartırım tabi ben arada pek fark yok diye eklemiştim. Yazık oldu :)  neyse yarın iş çıkışı Özön'e gideceğim. Hanıma biraz baskı kursam çıkartırız herhalde park asistanını. Off çok heyecanlıyım :D  

@maniax

eğer öyleyse çıkartırım tabi ben arada pek fark yok diye eklemiştim. Yazık oldu :)  neyse yarın iş çıkışı Özön'e gideceğim. Hanıma biraz baskı kursam çıkartırız herhalde park asistanını. Off çok heyecanlıyım :D  
buralarda kalın hocam. hocalarımızdan da fikirler gelecektir 

alsak da alamasak burdayız artık. Uzun zamandur takipçinizim de üye olmak bugüne nasipmiş :)

@maniaxeğer öyleyse çıkartırım tabi ben arada pek fark yok diye eklemiştim. Yazık oldu [emoji4] neyse yarın iş çıkışı Özön'e gideceğim. Hanıma biraz baskı kursam çıkartırız herhalde park asistanını. Off çok heyecanlıyım [emoji3] 
Hocam benzer donanimda bir aracim var. Park asist bendede yok. Malum türkiye de park asisti bekleyecek bir sürücü kitlesi yok. O olcup uygun ok verip manevra yapana kadar arkadan taksiler yapisiyor hemen :) ben o yuzden ekletmiyorum.

Ayrica diger donanimlar ile ilgili herseyi sorabilirsiniz hatta Ankara da iseniz gelin görün derim. Ankara ekibiyle cok sık buluşuyoruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak

malesef istanbuldayım. Ama aracı alınca ankaraya sık gelip giderim diye düşünüyorum. Size de katılırım uydurabildiğimiz bir vakit.

@ansolak
malesef istanbuldayım. Ama aracı alınca ankaraya sık gelip giderim diye düşünüyorum. Size de katılırım uydurabildiğimiz bir vakit.
Herzaman bekleriz. Hayirli olsun tekrardan.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alsak da alamasak burdayız artık. Uzun zamandur takipçinizim de üye olmak bugüne nasipmiş :)
Hayırlısı olsun hocam, hem forumumuza katılım kararınız hem de GOLF'de karar kılmanız konusunda tebrik ediyorum Sizi, pişman olunmayacak iki karar. :)  

Donanım listeniz çok iyi duruyor. Yine son karar Sizindir diyerek ortak olan birkaç değişiklik önerebilirim.

PXD yerine PXB'yi seçerdim.

Fiyat performans verimliliği yönünden;

PDA Sürüş Profili Seçme Özelliği

PB4 Ergoaktiv koltuk opsiyonlarını eklerdim. Bu seçenek sadece deri demek değil çünkü, ergonomi demek.

Saygılar Ayhan Hocam.

Ve sonunda arabam geldi yarın teslim alıyorum inşallah. 
Hayırlısı olsun Hocam, kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.

06.04 limana hareket  ===>  26.04 bayiide hazır. Tam 20 gün, tahminlerle örtüşüyor :)  

Ön kontrol yapıldı mı, aracı ilk görüşünüz mü olacak yarın? Fiyat-indirim oranı netleşti mi? Gelişmelerden haberimiz olursa seviniriz.

Saygılar...

@HaK Aracı yarın teslim alicam inşallah.  Liste fiyatı 98.700 olup son fiyat 94.400 olarak belirlendi. Tüm islemlerim yarina kaldı.  

Bende aracımı Cuma günü teslim alacağım inşallah hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Kazasız belasız bineriz inşallah.

Geri
Üst Alt