2016 golf sipariş durumları...

@HaK Aracı yarın teslim alicam inşallah.  Liste fiyatı 98.700 olup son fiyat 94.400 olarak belirlendi. Tüm islemlerim yarina kaldı.  
Hocam, Sizin araç teklif formunuzdaki araç fiyatı 98.637 TL'ye göre %4,3 indirim almışsınız, hiç kötü değil. Onların Doğuş matematiğine göre de %4,5'un üzerinde. :)  

Saygılar...

@ADANALI Hocam hayırlısı olsun, güle güle kullanın aracınızı, kazasız belasız.

Aracınızın özelliklerini ve sipariş sürecinizin tarihsel takibini yaptıysanız bizimle paylaşır mısınız? Volkswagenim mesajları da olursa süper olur.

Teşekkürler, Saygılar...

@HaK

Eyw hocam. 
Ben acil araç ihtiyacından dolayı direk olan aracı almayı tercih ettim.
Golf 1.2 Comfortline Mauel Beyaz +Sürüş Konfor Paketini Adana bölgesinde bulamadığım için Trabzon bayisinde buldum ve Cuma günü Trabzona seyahat edeceğim. 
Volkswagen mesajları aracı teslim aldıktan sonra gelir inşallah üstad. :)

@ADANALI Hocam, sipariş verip bekleyenler içinde Sizi göremeyince eklemek istedim bilgilerinizi, hazır araç bulduğunuzu not almamışım. :)  

Tekrar hayırlısı olsun, 

Saygılar...

Ben de kismetse yarin aksam itibariyle araniza katılıyorum. Bugün butun islemleri hallettik plakam bile belli olmuş. Ben kasko ve garanti uzatma da aldim boylece 1.09 faiz oranindan kullanabildim krediyi. Dogus ta giderayak bir de boya koruma vb bi tomar islemin oldugu bir paket satmak istediler 1500 tlye ama yaptirmadim zaten sigortaydi ivir zivirdi derken baya bi acildik bir de onu gözüm kesmedi :)

Ben de kismetse yarin aksam itibariyle araniza katılıyorum. Bugün butun islemleri hallettik plakam bile belli olmuş. Ben kasko ve garanti uzatma da aldim boylece 1.09 faiz oranindan kullanabildim krediyi. Dogus ta giderayak bir de boya koruma vb bi tomar islemin oldugu bir paket satmak istediler 1500 tlye ama yaptirmadim zaten sigortaydi ivir zivirdi derken baya bi acildik bir de onu gözüm kesmedi :)
Hayırlı olsun Cihan Hocam, heyecan üst düzeydedir, aracınızı kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.

Yarın yaşadıklarınızı özetlemenizi bekliyoruz, neler oldu, neler bitti, tecrübe olur bizlere de.

Saygılar...

@chomar hayırlı olsun adaş. Maşallah diyelim. Güzel günlerde kullanın sevdiklerinizle. 

Saygılar

@chomar hocam hayırlı olsun 

tekrar bu kez candan hosgeldiniz aramıza  :Allah nazardan saklasın

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Geri
Üst Alt