2016 golf sipariş durumları...

@driver_cancuma st ile beraberdim  

ölesine bişey eklettirsemmi die düşündüm sonra açmadım konuyu bu akşam iş çıkışı uğrayacağım yanına tekrar @HaKhocam siz ve ben varız sipariş bekleyen zaten....

Her sonradan eklettirdiğiniz üretim tarihini değiştirebilir yalnız ben birkaç bayiyle görüştüm araç üretim sırasına giriyor ekleme çıkarma yapıldığında tarihi değiştiriyor bu durum diye söylediler bana oyüzden.

@driver_canhaydaaa 7 nisanda ergo koltuk eklettirdiydim inşaallah yanlış biliyorlardır nerdeyse 15 gün var siparişle koltuk eklettirme arası hayırlısı artık @driver_canhocam beklemeye devam...

Moderatör tarafında düzenlendi:
@driver_canEvet hocam haklısınız benim siparişim koltuğu eklettirdiğim tarih olarak güncellenmiş st dediğine göre ama sıkıntı yok teslim tarihi daha dosya hazırlanmadığı için yeni sipariş olarak değil bana söylenen haziran 20 teslim dedi hayırlısı artık ....

Herkese Merhaba,

Öncelikle yeni üye olarakt aranıza katılmak çok güzel bir duygu.

Şu an yeni bir sipariş aşamasındayım. Toplam tutar biraz bütçemi aşıyor. Bu yüzden birkaç opsiyon çıkartmam gerekecek sanırım. İlk aklıma U Led dinamik far asist geldi. Bunu aracı aldıktan sonra durumum olursa taktırırsam çok zarar eder miyim ? Gittigidiyor gibi sitelerde 2000 tl civarına çift u led satıldığını gördüm. Daha sonra bunlardan taktırmam doğru birşey olur mu ? 

@ayhanemrek 

hocam hosgeldiniz. 

tam sipariş ve opsiyon listenizi alirsak daha sağlıklı konuşuruz. 

1,6 TDI tiptr. Highline

*Pasifik Mavi

*Kum Beji Döşeme

*Geri Park Kamerası

*Anahtarsız giriş ve çalıştırma

*ACC

*17" Geneva Jant

*Yer Tasarruflu Stepne

*Panoramik Cam Tavan

*U Led dinamik far assist

*Paralel park assist

*Pre-Crash

Şimdi st ile görüştüm mayısın 10unda üretime giriyormuş aracım haziran 10 gibi de teslim gözüküyor:)

@ayhanemrek

vallahi o kadar da güzel olmuş ki :)

hani ben olsam ne çıkarırdım;

dinamik light asist siz uled alırdım. bi de geri görüş kameramız var ya, paralel park asist almazdım. 

1,6 TDI tiptr. Highline*Pasifik Mavi

*Kum Beji Döşeme

*Geri Park Kamerası

*Anahtarsız giriş ve çalıştırma

*ACC

*17" Geneva Jant

*Yer Tasarruflu Stepne

*Panoramik Cam Tavan

*U Led dinamik far assist

*Paralel park assist

*Pre-Crash
Hocam mumkunse ergo ekletin derim. Cok hos bir kombinasyon olmus. Hayirli olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@maniax

dinamik far asistanı olmadan u led aldığımda 100 lira gibi bir ücret fark ediyor. O yüzden çıkarıp da ilerleyen zamanlarda çift U Led alabilir miyim düşüncesi oluştu aklımda. gittigidiyorda 2000 tl civarında satılıyor ama güvenilir mi takılır mı bilmiyorum. Paralel park asistannı da eşim için istiyorum aslında. Park yeteneği pek yok :)

@ansolak 

ergoActive de çok istiyorum ama ilk vazgeçtiğim o oldu. Çünkü hem bej döşemeye bayılıyorum hem de deri sevmiyorum. Yarım da olsa deri olması koltukların beni itiyor açıkcası.

Geri
Üst Alt