2016 golf sipariş durumları...

@dtkorkmaz hocam bence 1.2 TSI'ın 1.6 TDI'dan performanslı olması mümkün değil. 

Bu kanıya nasıl vardınız ? Açıklama şansınız var ise öğrenmek isterim. Çünkü TDI'daki tork değeri benim ACT ile aynı 250NM idi sanırım. 

@ansolak hocam da TDI var ama giriş paket TDI değil en yüksek beygirlisi kaçsa o versiondan. Kendiside bir açıklama yapacaktır. 
0-100 olarak 1.2 tsi 9.9 sn 1.6 tdi 10.5 saniye. 

100-160 hızlanmasında da benzinli motorun tork eğrisi düzdür ve geniştir. 

Yani halkımız hala 1990 lardaki gibi motor hacmi = performans kafasında olduğu için yanlış bilgi nedeniyle 1.2 motoru denememekteler. 

@dtkorkmaz açıklamanız için teşekkürler hocam. 0-100 değerlerini bilmiyordum. 
1.2 benzinli motorun avantajı sayesinde bu değerleri elde ediyor diyebiliriz o zaman değil mi ?

birde 100-160 arası hızlanmadı benzinli motor deviri daha çok kullandırır mı demek istediniz onu tam anlayamadım ? 

@dtkorkmaz açıklamanız için teşekkürler hocam. 0-100 değerlerini bilmiyordum. 
1.2 benzinli motorun avantajı sayesinde bu değerleri elde ediyor diyebiliriz o zaman değil mi ?

birde 100-160 arası hızlanmadı benzinli motor deviri daha çok kullandırır mı demek istediniz onu tam anlayamadım ? 
Evet 0-100 de de aynı şekilde yani dizel vites isterken benzinli devam eder devir çevirmeye. dci motor daha verimlidir mesela tdi ye göre. Performans açısından. Tabi motordan motora değişir ancak benzinli her şartta dizelden daha iyi performans verir yaklaşık hacimlerde. Ama tutupta 2.0 dizel ile 1.0 benzinli motor dersek o zaman dizel iyidir. Dizel hiç bir zaman avantajlı değildir ancak bu konuda tartışmaya girildiğinde kazanan çıkmaz. Dizel sahibi dizeli över benzinli benzinliyi. 

Sonra Tesla gelip ikisini de ezip geçer.  8D

1- Otomatik almak varken neden 3 kuruş az yaksın diye manuel alasınız 2- Allstar süslenmiş püslenmiş boş bir araç. 

3- Dizel yerine 1.2 otomatik alın. Performans derseniz de zaten 1.2 tsi 1.6 tdi den daha performanslı. 

4- Zaten performans isteyen ACT alır. Dizel almaz. vs vs.
Hocam 1.2 sahibisiniz galiba.

1.2 cok guzel bir motor ama baz motor neticesinde.

1.6 tdi in 90 lik baz versiyonu var.

Ankara da 4 motor da var ekipte testlerini yaptik zaten uzun uzun.

0-100 verileri oyle ama kullanimda değişiyor.

Act>1.4tsi>1.6 tdi>1.2 tsi gibi geldi.

2. Si bizim kullanimimizda bu araclar katalog verilerini tutturamiyor.

Performanslı kullanirim sıkışık trafige girerim diyorsaniz. 2 secenek var bence.

1. Si benim icin performans onemli gerisini cok takmıyorum dediginiz anda 1.4 tsi ACT

2. Si de ben ayagimi gazdan cekmem performansı yeterli olsun orta duzey ama abartmadan yaksın. Bu durumda da

1.6 tdi

sıkışık trafige ve performansli kullanima gelmiyor tsi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@dtkorkmaz yorumunuz için teşekkür ederim. 

Esasında hiç otomatik vites kullanmadım ta ki, düne kadar. Dün yaptığım sürüşte dsg otomatik şanzımanın ne kadar iyi olduğunu anladım. İçimden de geçmedi değil acaba otomatik mi alsam diye? Ancak forumlarda dsg'nin sorunlu olduğu konuşuluyor. Bu da benim kafamda çok ciddi soru işaretleri oluşturmuyor değil.

Allstar donanıma neden boş dediniz pek anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

Dizel-benzin meselesi gerçekten çok kafa karıştırıcı. Şimdiki aracım dizel araç ve dizelden çok memnunum, yeri geldiğinde basıyorum yeri geldiğinde ise sakin kullanıyorum. Acaba 1.2 tsi dsg yi kullanan arkadaş var mı? Yakıt konusu olsun, kullanım olsun acaba neler veriyor kullanıcısına? Bunların yorumunu alsam çok mutlu olurum... 

@ansolak Hocam 1.2 sahibiyim bugün, yarın 1.4 act olur öbür gün 2.0 dizel olur ancak fabrika verisi zaten 10.5 a 9.9 sn. 

1.6 tdi motor performans anlamında 1.2 tsi ın gerisindedir. Test yaparken erken gelen torktan dolayı performanslı gibi hissedilir ama tabi 3 saniye sürer bu. 

Ben genel olarak dizel karşıtıyım o konu ayrı ancak yakıt hariç her konuda 1.2 tsi > 1.6 tdi. Bu konu tartışmaya çok açık bile değil aslında ancak yine de bilgi vermek istedim. 

Herkese selam az once bayiye gelen aracimi kontrole gitmistim. Ilk baktigim appconnect olayiydi ancak ne yazik ki benim unitede de mute tusu var. Lastikler 12. Hafta uretimi yani hankook marka. Oradan ayrilinca aklima gelen bir nokta da antrn konusu. Fotodan pek belli olmayabilir ama ben aracta herhangi bir anten göremedim. Sizce sebebi ne olabilir?

Doğuş a gitmeden Opel Astra ile de teste ciktim beklediğimden iyi bir arac olmus. Dynamic donanimi ile highline neredeyse denk olmus. 86 ya dizel otm. Birakiyorlar ama ben yine de cok isinamadim. Birtek dizel ve yeni bir arac olmasi bana cazip geldi ancak umit ediyorum 1.4 tsi da beni yakit konusunda pisman etmez.

Ekli dosyayı görüntüle 3590
Hocam Hayirli olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

@chomar Teslim alma gibi bir hataya düşmezsiniz umarım. Sayfalarca konuştuk burada forumca ENAYİ yerine konduğumuzu söyledik. Bunları okuyun sonra teslim alın alacaksanız. 

@dtkorkmazne yazik ki teslim almamak gibi bir sansim yok baska bir aracim yok emaneten aldigim bir arac var ve en kisa zamanda aracima kavusmam lazim hayatimi etkileyen bi durum bu. Ayrica ozellik olsa dahi 1200 tl verip aktive etme niyetim yok. Gonlum ister tabiki ancak pratikte durum bu sekilde.

Iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.

Anten konusunda ki yprumunuz ne olur? Anten olmamasi normal midir?

@dtkorkmazne yazik ki teslim almamak gibi bir sansim yok baska bir aracim yok emaneten aldigim bir arac var ve en kisa zamanda aracima kavusmam lazim hayatimi etkileyen bi durum bu. Ayrica ozellik olsa dahi 1200 tl verip aktive etme niyetim yok. Gonlum ister tabiki ancak pratikte durum bu sekilde.

Iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.

Anten konusunda ki yprumunuz ne olur? Anten olmamasi normal midir?
Opsiyonsuz araç zaten buradan yardımcı olalım başka araç bakalım . Mesele appconnect açtırmak değil aslında . @silvershadow

@ansolak Hocam 1.2 sahibiyim bugün, yarın 1.4 act olur öbür gün 2.0 dizel olur ancak fabrika verisi zaten 10.5 a 9.9 sn. 1.6 tdi motor performans anlamında 1.2 tsi ın gerisindedir. Test yaparken erken gelen torktan dolayı performanslı gibi hissedilir ama tabi 3 saniye sürer bu. 

Ben genel olarak dizel karşıtıyım o konu ayrı ancak yakıt hariç her konuda 1.2 tsi > 1.6 tdi. Bu konu tartışmaya çok açık bile değil aslında ancak yine de bilgi vermek istedim. 
Tmm hocam siz cok sevmissiniz 1.2 yi.

Yarin ne olursa onada x diyelim

X>everything dersiniz. Kisisel goruslere gore herkesin arabasi dunyanin en guzeldir sikinti yok. [emoji6]

Enayi yerine niye kondunuz onu anlamadim. Bu kadar sert konusmaya degmez hocam dogus icin.Geri gorus kamerasiyla birlikte yolluyor bu cihazi vw. Almaz iseniz bu opsiyonu gelmiyor.Alirsaniz geliyor. ST lerde bizim sayemizde ogrendi. Simdi hatalarini duzeltiyorlar ama bastan soylemek var. Bu ozellik su opsiyonla geliyor gibi degilmi?. Cihazlar arasinda baska bir fark ta yok inanin sıkmayın canınızı. Aracinizin keyfini sürün. Satışta da basarilar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir mute tuşu veya özelliği destekleyen voice tuşu ne kadar önemli bir hale geldi araç teslim alınmayacak kadar büyütülecek bir durum olarak görmüyorum bende.Tercih meselesidir teslim almayan bu durumdan dolayı almaz ama bunu kabul edip alanlara da farklı bi yakıştırma yapmanın anlamı yok.Ben aracımı kamerayla sipariş ettim büyük ihtimal destekleyecek ana üniteyle gelecek ama 1200 lira verip aktivasyon kodu almayı düşünmüyorum.Araçta farklı değerlerde boya çıkar değişen çıkar anlarım teslim almamayı kendimde almam zaten ama bunun için tekrardan bekleyip araç stresine girmem.

@dtkorkmazhocam buradan yardimci olalim derken neyi kastettiniz anlayamadım? Appconnect kesinlikle guzel bi ozellik ve bize de standart olmali ancak dedigim gibi benim kullanimimda olmazsa olmaz birşey d3gil ve b3n araci appconnect var diye sipariş etmedim ve dedigim gibi 1200 tl buna verecegimi düşünmüyorum. Ama tekrardan katiliyorum mesele appconnect ten zoyade musteriye yaklaşım.

@Sk68 hocam all-star hiç alınası bir donanım değil. Çok eksiği var. Highline daha cazip.

Geri
Üst Alt