2016 golf sipariş durumları...

@olimpio Hocam, Türkiye'ye sunulan donanım seviyesi farklı demek ki. Saydığım 3 özellik Highline donanım ile alınabiliyor ancak. 

İşte bu da sitedeki "ALLSTAR donanımına ek olarak" notu ile listelenen Highline donanım özellikleri. 

Ekli dosyayı görüntüle 3491

Ben de dün itibariyle polomu satmış bulunuyorum. Opaiyonsuz highline mavi aracımın da geliş tarihi 2 hafta öne çekilince kısmetse önümüzdeki hafta başına ben de kavuşuyorum aracıma.ümit ediyorum ben aldiķtan kisa sure sonra yeni kasa muhabbeti başlamaz da hevesim kaçmadan doya doya binebilirim.

Arkadaslar merhaba, bende kisa bir sure sonra araniza katilacagim insallah.

Sansima bayi bir arac siparis etmis mayis sonuna dogru gelicekmis tamda benim istedigim ozelliklere ve opsiyonlara sahip;

1.2 TSI BMT 110 PS Comfortline Manuel

Tungsten Gri,

Ic doseme kum beji,

Isık gorus paketi,

Panaromik cam tavan,

Surus konfor paketi.

70.000 TL. 

fiyat sizce nasil, 

yorumlari okuduktan sonra arac konusunda iyice istahlandim diyebilirim..

@astheniahayırlı olsun fiyat konusunda diğer hocalarımızın görüşüne bakmak lazım....

Golf 1.2 tsı bmt 110ps comf. Manuel 
2016 tornado kırmızı 
İçi siyah 
Led arka stop 
17" dijon jant 
Işık görüş paketi 
Panoramık cam tavan 
Bi-xenon ve gündüz led 
Sürüş konf. Paket 
Yer tasarrufu stepne 
Anahtarsız giriş ( güvenli kilitlemesiz) 
Elk katlanır ayna

ergoActive Koltuk

78.000tl ???

Kaput koruma, aracin dis cephesine seramik kaplama, koltuk koruma ve m3 cam filmleri için 1700TL fiyat aldim. 
Sizce seramik kaplamanın faydasını gorurmuyum, yaptıran arkadaşlar var mı, değer mi ? 

ben yaptırdım hocam ama @theGenius hüseyin hocam seramk pro 9 h yaptırdı bu en iyisi olduğunu düşünüyorum degerli hocam :000177-medium:

siddetle tavsiye ettiginiz bi olaymidir, olmasa da olur mu ?

@asthenia Hocam araç güzel fiyatı geldiği zaman tekrar görüşürsünüz. ;)  Hayırlı olsun şimdiden. Aramıza da hoş geldiniz.

@HaK hocam sizin sipariş ne aşamada ? Lastikler için bence hem ST'ye hem de üreticiye e-posta atın derim. Aynı durumu tekrar yaşamazsınız umarım. 

Bir de dikiz ayna konusu vardı. O durumuda netleştirmek lazım, şahsen farklı renk olsa ben kafaya takardım. 

2016 araçların belli bir kısmında shark anten ile geliyordu, bilmiyorum hoşunuza giden bir detay mı ama bunu da sorgulatmakta fayda var. 

@HaK hocam sizin sipariş ne aşamada ? Lastikler için bence hem ST'ye hem de üreticiye e-posta atın derim. Aynı durumu tekrar yaşamazsınız umarım. 

Bir de dikiz ayna konusu vardı. O durumuda netleştirmek lazım, şahsen farklı renk olsa ben kafaya takardım. 

2016 araçların belli bir kısmında shark anten ile geliyordu, bilmiyorum hoşunuza giden bir detay mı ama bunu da sorgulatmakta fayda var. 
Hocam, yeni sipariş verdim, neredeyse 1 ay oldu ama mesaj hep aynı; "üretim aşamasında"

Lastik konusu müdahale yapamıyoruz denerek kapatılan bir konu bildiğiniz gibi. Eski üretim tarihli olursa duruma göre iptal edebilirim. 2017 modele ne kaldı zaten :)  

Shark anten kontrolünü de yapacağız tabii. Ama dikiz aynası konusunu anlayamadım. Hatırlatırsanız sevinirim. Car Play konusu vardı ama!  ^_^

Saygılar...

@HaK hocam sizin sipariş ne aşamada ? Lastikler için bence hem ST'ye hem de üreticiye e-posta atın derim. Aynı durumu tekrar yaşamazsınız umarım. Bir de dikiz ayna konusu vardı. O durumuda netleştirmek lazım, şahsen farklı renk olsa ben kafaya takardım. 

d43bf0bd56f267eedf533e5c5c8ce909.jpg

29cc370724f6b88b9791ec22e4f4d31d.jpg

Dikiz aynası renk farkı. Birinin dışı tavan rengi yani bej digeri siyah. 2 aracta highline.

Cihan hocam gecenki kesfimizden bahsettin degilmi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, yeni sipariş verdim, neredeyse 1 ay oldu ama mesaj hep aynı; "üretim aşamasında"

Lastik konusu müdahale yapamıyoruz denerek kapatılan bir konu bildiğiniz gibi. Eski üretim tarihli olursa duruma göre iptal edebilirim. 2017 modele ne kaldı zaten :)  

Shark anten kontrolünü de yapacağız tabii. Ama dikiz aynası konusunu anlayamadım. Hatırlatırsanız sevinirim. Car Play konusu vardı ama!  ^_^

Saygılar...
valla dikiz konusunu bende tam hatırlamıyorum ama bazıları full siyah, bazıları önü bej arkası siyah gibi durumlar vardı yanlış hatırlamıyorsam konusuda vardı. Forumu eskisi kadar sıkı takip edemiyorum, biraz araştırma ile kesin bulursunuz. @HaK hocam sizce bu durum ayıplı mal kategorisinde midir ?

Birde aracınızı geldiği zaman yıkatmayın hocam, fırça ile yıkıyorlar diye duydum, doğruluk payı var mı bilmem ama kurt düştü bi kere beynime.

Umarım gene ayıplı mal ile karşılaşmazsınız. Keşke imkan olsada sizin teslimata gelsek. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt