2016 golf sipariş durumları...

@HaK hocam beş tane bayii aradım sadece bu bayii gönderdi teklif formu bir tanesi kendi pc 'nin ekran fotosunu atmış (101.250) bir diğeri opsiyon olarak sadece cam tavan eklemiş diğer ikisinden ise hiç ses yok 
Tamam Hocam, 99.090 TL tutarındaki teklif hatasız görünüyor. Sana kim ilgi gösteriyor, değer veriyorsa onunla çalışman daha doğru. 

101.250-99.090= 2.160 TL 

-(315+960)x1,711= -2.182 TL

101.250 fiyat veren opsiyon eksilerini düşmemiş olabilir. Eğer böyle ise hata yapma riski olanı da ele bence.

Saygılar...

hocalarım merhaba bugun st ile görüştüm 1.4 tsı highline dsg arac için geri görüş kamerası almak istedim multi media sisteminin desteklemediğini onunda değişmesi gerektiğini söyledi varmıdır böyle birşey highline aracın multi media sistemi nasıl desteklemez ?? 

hocalarım merhaba bugun st ile görüştüm 1.4 tsı highline dsg arac için geri görüş kamerası almak istedim multi media sisteminin desteklemediğini onunda değişmesi gerektiğini söyledi varmıdır böyle birşey highline aracın multi media sistemi nasıl desteklemez ?? 
Hangi bayi hangi ST hocam? Buna nasil desek resmen "Fatal Error".

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak hocam kütahya da isim vermeyeyim şimdi ama anlamadım bu 19A kodlu multi media sistemli mi acaba anlayamadım ben valla nasıl iş ??

Yeni kasa çıkana kadar yol yakınken bmw düşünün...

Ahmet Hocam, bu araç hazır bir araç mı, önceden sipariş verilmiş revize edilecek bir araç mı, yoksa sıfırdan yeni sipariş mi verecekseniz?

@HaK hocam sifirdan siparis verilecek bi arac 
Medya cihazını sıfırdan monte edecek anlamına geliyor bu. O halde bu opsiyonlu sipariş alamam diyemez Hocam. Siz konfigürasyonu hazırlayıp koyun önüne ya da imkanınız varsa başka bir bayiden geçin siparişinizi. Ama mutlaka ekletin KA1 GGK'yı.

Saygılar...

Sayın Hocalarım anladığım odur ki sayın müşteri temsilcileri maalesef sahip olmaları gereken bilginin çok uzağındalar.Allahtan bu platform varda sayenizde golf hakkında net ve doğru bilgiler öğrenebiliyoruz.Satış Temsilcilerinin eline kalsak (Tabi istisnalar hariç) işimiz içler acısı.Bu vesileyle bu siteyi kuranlar başta olmak üzere değerli bilgilerini aktaran bıkmadan usanmadan hertürlü yardıma koşan ve aynı zamanda bu zamanda bulunması zor aile sıcaklığını dostluğunu yaşatan siz değerli hocalarıma herkes adına bir kez daha teşekkürü borç bilirim Allah razı olsun(Kaldıki benim sahsen golf almamı düşündüren/sağlayan golfun özelliklerinden çok, buradaki bu güzel ortam olmuştur) Saygılarımla 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhaba,

Tam 41 gün süren beklemeden sonra aracımı teslim aldım. Bu sürecin ötesinde, belki 3 yıldır eski malum sitede ve  yaklaşık 1 yıldırda yeni forumumuzda  sürekli Golf konusunu takip ediyorum. Sağolsunlar hocalarımın sayesinde güzel bir donanım çeşitliliği ile gönlümdeki aslana geçen hafta kavuştum. Eşimin ve kızımın ısrarlı SUV araç taleplerine karşı, onlara hep Golf ü anlattım ama benim yıllardır eksik yaptığımı Golfümüz tamamladı. Cam tavanı ile kızımın; DSG ve Auto Hold ile de eşimin gönlünü almasını bildi.

Teslim almamızdan bu yana 3 gün geçti ve biz 550 km yol yaptık :mad: Ortalamada 5,3 lt/100 km gibi bir değeri var ki, hiç aklımda yok iken bana "sürüş profili seçme" opsiyonunu aldıran @silvershadow  hocama teşekkür ederim.

Herkese kazasız,belasız sürüşler diliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3457

Ekli dosyayı görüntüle 3458

Ekli dosyayı görüntüle 3459

güle güle kullanın @Volkan hocam, güzel günlerde inşallah...

Herkese merhaba,Tam 41 gün süren beklemeden sonra aracımı teslim aldım. Bu sürecin ötesinde, belki 3 yıldır eski malum sitede ve  yaklaşık 1 yıldırda yeni forumumuzda  sürekli Golf konusunu takip ediyorum. Sağolsunlar hocalarımın sayesinde güzel bir donanım çeşitliliği ile gönlümdeki aslana geçen hafta kavuştum. Eşimin ve kızımın ısrarlı SUV araç taleplerine karşı, onlara hep Golf ü anlattım ama benim yıllardır eksik yaptığımı Golfümüz tamamladı. Cam tavanı ile kızımın; DSG ve Auto Hold ile de eşimin gönlünü almasını bildi.

Teslim almamızdan bu yana 3 gün geçti ve biz 550 km yol yaptık :mad: Ortalamada 5,3 lt/100 km gibi bir değeri var ki, hiç aklımda yok iken bana "sürüş profili seçme" opsiyonunu aldıran @silvershadow  hocama teşekkür ederim.

Herkese kazasız,belasız sürüşler diliyorum.

/monthly_2016_04/IMG_2211.JPG.cbb1a2852d6f825670e11914ee70a22f.JPG

/monthly_2016_04/IMG_2212.JPG.19f3ab4075d762eca30b5c0c95e2cf74.JPG

/monthly_2016_04/image1.thumb.JPG.718c3261832909d376b619f147ff2875.JPG
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...

Hayırlısı olsun @Volkan Hocam. Sağlıkla, mutlulukla, kazasız-belasız kullanmanızı diliyorum GOLF'ünüzü.

Saygılar...

@Volkan hocam hayırlı olsun keyifle kullanın,

Sent from my iPad using Tapatalk

@Volkan Volkan Hocam hayırlı, uğurlu olsun, maşallah :)  Güzel günlerde, keyifli sürüşler dilerim.

Geri
Üst Alt