2016 golf sipariş durumları...

Arkadaşlar Merhaba;

Bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ancak bugüne nasipmiş ilk mesajı paylaşmak :)  

Uzun uzun araştırmalar, test sürüşleri sağdan soldan benzer araç bulma çabaları  derken bu seferde  kasa değişikliği olacak mı gibi soru işaretlerini gidermek zorunda kaldım sipariş aşamasına kadar. Ancak sonunda sipariş vererek bende aranıza katılmış bulunuyorum.

Süreç akıp gitsin herkes hayalinde ki golfüne kavuşsun işallah :)  
İlk mesajınız da, GOLF siparişiniz de hayırlı olsun Hocam. Kazasız, belasız sürüşler dilerim, aracınız geldiğinde.

Aracınızın teknik ve donanım özelliklerini bizimle paylaşır mısınız? Bugün mü sipariş geçildi Almanya'ya, sipariş numaranız belli oldu mu?

Saygılar...

@chomar hocam taralı bölgede bir göz var. O gözün dışında sel kopsa işe yaramaz. Yanlışım varsa hocalarım düzeltir.

Merhaba arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım ancak aracım 10 haziranda gelicek 1.4 tsı ACT 150hp hıghline golf allah utandırmasın.

Son olarak aranıda olmak güzel. Manisada yaşayan aradaşlar varsada görüşmek isterim. 
Üyeliğiniz ve siparişiniz hayırlı olsun Murat Hocam. Aracınıza bir an önce kavuşmanızı dilerim. 

Hazırda ACT Highline araç yok muydu? Yoksa ilave opsiyonlar da var mı araçta?

Saygılar

Sesli düşünüp yazarsam şuanda aklıma askerliğim geldi alt devreyken teskere alanları görürken gel şafak gel derdik şimdi gel golf gelll  

:( :( :(  

Herkese selamlar tekrardan ufak bir sorum olacak belki dogru baslik değildir affiniza siginiyorum da ben yagmur sensorunu nasil aktov edecegim? Ilk kademede tutunca direlt otm. Mi oluyor?
bi tık yukarı = auto

auto modda iken yağmur damlalarının oldugu "switch" benzeri hareket eden düğme de sensör hassasiyeti hocam. şahsen 3.kademede kullanıyorum. 

bi de ben hep auto konumunda bırakmıyorum asimetrik geliyo kol yukarıda kalınca. :)

yagmur yağdıkça bi tık yukarı yapıyorum 

@maniaxEyvallah hocam tavsiye icin. 

Ancak sol silecegim hep goz hizamda iz birakiyor ona uyuz oldum. Sizce nasil giderebilirim bunu?

@maniaxEyvallah hocam tavsiye icin. 

Ancak sol silecegim hep goz hizamda iz birakiyor ona uyuz oldum. Sizce nasil giderebilirim bunu?
Bu bende de mevcut ya. Çok sinir bozucu. İlk fırsatta servse gidip değişim talep edin geç gidince sarf malzeme deyip sokmuyorlar garantiye.

Bizim garanti bitti o yüzden elden bişey gelmez sanırım. Kendimiz değiştireceğiz.

@chomarDaha bi günlük araç servis değişecek mecbur..

Enbüyük sorununuz bu olsun hocam güle güle binin inşaallah...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mayis 30da araniza katilacagim aracim;

1.2 TSI BMT 110 PS Comfortline Manuel

Tungsten Gri,

Ic doseme kum beji,

Isık gorus paketi,

Panaromik cam tavan,

Surus konfor paketi.

70.000 TL. 

heyecanli bekleyis basladi.

@HaK (Hasan abi) öncelikle çok teşekkür ederim. Highline araç vardı ama ben kırmızı ve bir kaç opsiyon daha isteğim için özel sipariş verdim.

@HaK (Hasan abi) öncelikle çok teşekkür ederim. Highline araç vardı ama ben kırmızı ve bir kaç opsiyon daha isteğim için özel sipariş verdim.
Hayırlısı Murat Hocam, Sen de bizim gibi bekleyenler kervanına katıldın desene. :)  

Bizim bir ayağımız Manisa'da, görüşmek kısmet olur belki bir yerlerde.

Saygılar...

Geri
Üst Alt