2016 golf sipariş durumları...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılacağım  4 mayıs itibariyle 1.2 tsi manuel cam tavan ,cc, ışık görüş paketi ve bi xenon basic far , 17'' dijon jant opsiyonlu beyaz renk araç siparişi verdim. 10 mayıs itibariyle st den sipariş no mu öğrendim  ve volkswagenim den kontrolünü yaptığımda üretim aşamasında yazısını gördüm süreç hızlı mı işliyor st den öğrendim kadarıyla temmuz sonu ağustos başı aracın geleceğini söyledi bir haftada üretime girmesi normal mi yoksa erken mi ?

@voice-org25 martta sipariş verdim hala bekliyorum hocam...

Golf 1.2 tsı bmt 110ps comf. Manuel 
2016 tornado kırmızı 
İçi siyah 
Led arka stop 
17" dijon jant 
Işık görüş paketi 
Panoramık cam tavan 
Bi-xenon ve gündüz led 
Sürüş konf. Paket 
Yer tasarrufu stepne 
Anahtarsız giriş ( güvenli kilitlemesiz) 
Elk katlanır ayna

ErgoActive Koltuk

@voice-org hazır siparişi verilmiş ya da sipariş güncellenmiş bir araç olabilir. Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.

@OnurD7hayırlı olsun şimdiden...

bi canlı destekle görüş istersen hazır araç varsa haybeye 3 ay bekleme hocam saygılar....

OnurD7 dedi:
Dün sipariş verdim sipariş takip numarası ne zaman çıkar sizce ? 

1.4 TSI Highline Manuel Tornado Kırmızı

Sunroof

Anahtarsız giriş ve çalıştırma

Geri Görüş Kamerası

Ergoactive koltuk

Sürüş profili seçimi
Hocam bayiye bağlı olarak değişir. 1 hafta 1 ay arası çıkar.

OnurD7 dedi:
Arkadaşlar araç beklediğimizden erken gelirse ve o zamana kadar parayı tamamlayamazsak aracı bayide bekletebiliyor muyuz ? Bekletebiliyorsak bunun sınırı nedir bilen var mı ? Yoksa aracı bizden başkasına satabilirler mi ? 
Arkadaşım aracınız 1kaçgün yada 10_15 gün erken gelir.gerçi böyle bir erken gelme durumu olmazda.yalnız parayı denkleyemesseniz bu aracı bekletme olayı satıcıyla konuşmanıza bağlı.bende bunu sormuştum 10 gün beklerim demişti.erken olayı olmaz.belki aynı aracı boşa çıkanı olur onu derler alırmısın diye.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Bayadır gemide gözüküyo gemi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim artık uyku bile tutmuyo  s=s20

image.png

@İsoo1002

gemiye bindikten 5-7 gun icerisinde limana geliyor. 2-3 gun icerisinde gumrukten geciriliyor. Sonraaaa; bekliyorsunuz dogusun araclari tira koymasini. Ben 3 gun bekledim tir icin. Tira bindirildikten 1 gun sonra zaten bayinize gelmis oluyor.  :)  Bunlari yazdim ama arac bayide henuz gidip alamadim daha sali gunu teslim alacagim nasipse :)  darisi tum bekleyenlerin basina

@astheniaçok teşekkür ederim yarın gemiden iner haftaya pazartesi teslim alırız inşallah beyaz melegi 20 kere cayıp sahibinden den 50 tane golf buldum ama insan özenerek sipariş veriyosa gercekten bekliyomuş 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@astheniaBunlara nazaran da ben hiç arabasız kalmamıştım arkadaşlarımı ögretti insanları ögretti bu zaman süreci iyi gelmedi deil ders oldu bu yüzden golf ün kıymetini bilicem 4 cü golfün olucak seriyi tamamlamış olıcam heycanım bu yüzdende cok fazla  &:

Ewet sonunda golfcanımı sipariş verdim ve sipariş numaramı aldım. Hatta bir arkadasimida yanima kattim o da verdi ve foruma da uye oldu ;) merakli ve heyecanli bekleyis basladi bizim icin artik... Nasil gecer bu zamanlar biter mi bilmiyorum kafayi yemeden☺️

OnurD7 dedi:
Bazı sipariş verenlere hemen takip numarası veriliyormuş, bu bayiden bayiye değişiyor mu yoksa hazırda üretime planlanmış bir araç olduğu için mi hemen takip numarası oluşuyor ? 
Daha önce siparişi verilen bir araç ise hemen sipariş numarası veriliyor, değilse sipariş numarasını almak 1-2 hafta arası sürüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt