2016 golf sipariş durumları...

Geçilen yeni sipariş bilgilerini özellik ve süreçlerini aşağıdaki konu altına ekleyebilirsek sevinirim. Sipariş sürecinin detay gelişimini görmek için istatistiksel bilgiler oluşturmaktır amaç. Konuyu da şöyle bir gözden geçirin derim.

Saygılar...

@chomar hocam hayırlı uğurlu olsun bu fotoğrafları gördükçe heyecanlanmamak elde değil...

İlk mesajınız da, GOLF siparişiniz de hayırlı olsun Hocam. Kazasız, belasız sürüşler dilerim, aracınız geldiğinde.

Aracınızın teknik ve donanım özelliklerini bizimle paylaşır mısınız? Bugün mü sipariş geçildi Almanya'ya, sipariş numaranız belli oldu mu?

Saygılar...
@HaK hocam 11 Nisan' da sipariş geçildi ve aynı gün sipariş kodu belli oldu. Şu an baktığımda 'üretim aşamasında' mesajı alıyorum. ST ile görüştüğümde ise henüz banda girmediği ancak Haziran 10-20 arası bekledikleri şeklinde. 

Sipariş Edilen Araç Bilgileri:

Golf 1.4 TSİ ACT BMT 150 PS Highline DSG //  Saf Beyaz

@HaK İnş görüşürüz çokta memlun olurum. İşim dolayısıyla çok yoğun çalışmaktayım. Münkün olan ilk fırsatta tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Tungsten gri
Ic doseme krem
Isik gorus paketi
Surus konfor paketi
Panoramik cam tavan
1.2 TSI BMT 110ps Comfortline Manuel

St onceden siparis etmis en cok istenen ozellklere sahip diye bayide bulunmasi icin. Mayis sonunda turkiyeye gelecek ve yine mayis sonu teslim aracimi 70.000 tl ye aldim. 

Siparis durumum bugun guncellendi limana sevk ediliyormus. Bu sureci daha once yasayan arkadaslar; bu bekleyis ne zaman sona erecek ☺️

image.png

@yusuf cok tesekkurler, seramik kaplama hakkkinda ne dusunuyosunuz ? seramik + cam filmi + kaput koruma + koltuk koruma 1700tl dendi

@yusuf cok tesekkurler, seramik kaplama hakkkinda ne dusunuyosunuz ? seramik + cam filmi + kaput koruma + koltuk koruma 1700tl dendi
Ford bayisinde iş görüşmesine gittiğimde bana satıştan para kazanamıyoruz ancak müşteriye saydıklarınızi yaptırınca düzgün kâr olduğunu söyledi. Bayilerin işi değil bunlar. Filmi dışarıda 300-350 tlye halledersiniz. 1500 altına seramik kaplama olmaz. İlle de boya koruma yapılacaksa prof bir yerde yaptırmanızı öneririm ;)

sadece film icin 450 lira dedi, seramik dahil 4 parcayi 1700 yaptırabilirim dedi

sadece film icin 450 lira dedi, seramik dahil 4 parcayi 1700 yaptırabilirim dedi
Dediğim gibi hocam bu işi prof olan yerde yaptırmak daha iyi ;) lumar 350 tl ye çekiyor film mesela. Adamların işi bu. Ziebart 650 tl civarına boya koruma yapıyor. Onların da işi bu. Bayi araç satar, bakım yapar. Ne anlar boya koruma ya da filmden :)

Tekrar merhabalar,

bayi ile görüştüm aracımın siparişinin verildiğini söylediler ancak sipariş numarası henüz belli olmamış. Kaç günde belli oluyor sipariş numarası bilen var mı ?

siparişim 7 mayısta verildi.

Tekrar merhabalar,

bayi ile görüştüm aracımın siparişinin verildiğini söylediler ancak sipariş numarası henüz belli olmamış. Kaç günde belli oluyor sipariş numarası bilen var mı ?

siparişim 7 mayısta verildi.
Sipariş verildiği gün öğrenen de var Hocam, 9-10 gün sonra da. Henüz etkileyen faktörleri, kısıtları ve standartları netleşmiş değil. En azından Ben netleştiremedim. :)  

Saygılar..

Zamdan önce zamdan sonra

Golf 1.2 tsı bmt 110ps comf. Manuel 
2016 tornado kırmızı 
İçi siyah 
Led arka stop 
17" dijon jant 
Işık görüş paketi 
Panoramık cam tavan 
Bi-xenon ve gündüz led 
Sürüş konf. Paket 
Yer tasarrufu stepne 
Anahtarsız giriş ( güvenli kilitlemesiz) 
Elk katlanır ayna

ErgoActive Koltuk

image.jpeg

image.jpeg

Geri
Üst Alt