2016 golf sipariş durumları...

Arkadaşlar Merhaba;

Bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ancak bugüne nasipmiş ilk mesajı paylaşmak :)  

Uzun uzun araştırmalar, test sürüşleri sağdan soldan benzer araç bulma çabaları  derken bu seferde  kasa değişikliği olacak mı gibi soru işaretlerini gidermek zorunda kaldım sipariş aşamasına kadar. Ancak sonunda sipariş vererek bende aranıza katılmış bulunuyorum.

Süreç akıp gitsin herkes hayalinde ki golfüne kavuşsun işallah :)  

@evrenby hayırlı uğurlu olsun 

çok doğru bir tercih yapmışsınız 

aynı süreçleri yaşamış biri olarak benim gibi memnun olacağınıza kesinlikle biliyorum...

Tekrar gözünaydın @chomar hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet degerli hocalarim yarim saat oldu kavusali 6 km falan yol yaptim polodan sonra hic de yabancilik cekmedim ama golflugunu de hissettirdi hemen :)  iyi dilekleriniz için herkese tekrardan teşekkür ederim. Paspasi da kopardik teslimatta o da kremasi oldu :)

Ekli dosyayı görüntüle 3735

Evet degerli hocalarim yarim saat oldu kavusali 6 km falan yol yaptim polodan sonra hic de yabancilik cekmedim ama golflugunu de hissettirdi hemen [emoji4] iyi dilekleriniz için herkese tekrardan teşekkür ederim. Paspasi da kopardik teslimatta o da kremasi oldu :) ) /monthly_2016_04/20160426_172025.thumb.jpg.734c24656fdd77d6ca8459ac755a1fd5.jpg
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın

Merhaba arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım ancak aracım 10 haziranda gelicek 1.4 tsı ACT 150hp hıghline golf allah utandırmasın.

Son olarak aranıda olmak güzel. Manisada yaşayan aradaşlar varsada görüşmek isterim. 

@chomar hacam hayırlı olsun keyifle kullanın,

Sent from my iPad using Tapatalk

Evet degerli hocalarim yarim saat oldu kavusali 6 km falan yol yaptim polodan sonra hic de yabancilik cekmedim ama golflugunu de hissettirdi hemen [emoji4] iyi dilekleriniz için herkese tekrardan teşekkür ederim. Paspasi da kopardik teslimatta o da kremasi oldu :) ) /monthly_2016_04/20160426_172025.thumb.jpg.734c24656fdd77d6ca8459ac755a1fd5.jpg
Hay maaşallah ....

Herkese selamlar tekrardan ufak bir sorum olacak belki dogru baslik değildir affiniza siginiyorum da ben yagmur sensorunu nasil aktov edecegim? Ilk kademede tutunca direlt otm. Mi oluyor?

@yusuf saol hocam o zaman her daim off un bi ust kademesinde tutarsam sorun yok heralde. Bi de ust tarafta buyuk kucuk damlalarin otm modda bir anlami olur mu?

Geri
Üst Alt