2016 golf sipariş durumları...

Sipariş veren bekleyen ve kavuşması yakın olanlara Araçlarına hayırlısıyla kavuşmalarını ve hayırlı olmasını dilerim. Das auto Golf :)  

Aranızda yeniyim hepimizin dileği bize söylenen tarihten önce gelmesi hayırlısıyla inşallah böyle de olur :)

Golf 2016 1.6 tdi hıghlıne dsg beyaz 

cam tavan

kum bej döşeme

durban jant

durban janttan dolayı spor süspansiyonlar forumlarda zorunlu denilse de satış temsilcisinin bu konu hakkında bana bişey söylememesi aklımı biraz karıştırdı eğer spor süspansiyonlar ile gelirse 1,900 tl olan jant için ayrıca fiyat mı ödeyeceğim ve 24 nisan sipariş,  kodunun ise mayısın ilk haftası geldiği aracın o günden beri üretim aşamasında hala :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@VeYSeL öncelikle hoş geldiniz. St nin bilmediği başka şeyler de var. Highline alırken durban 1300 tl civarına gelir. Dijon fiyattan düşülür çünkü ;) spor süspansiyon mecburi ;)

@yusuf cevap verdiğiniz teşekkür ederim peki bu 1,900tl spor süspansiyon ile mi ? yoksa ST ile görüşüp bu fiyatı düşüreyim mi ?

@yusuf cevap verdiğiniz teşekkür ederim peki bu 1,900tl spor süspansiyon ile mi ? yoksa ST ile görüşüp bu fiyatı düşüreyim mi ?
Sizin düşürmenize çok gerek yok asıl faturada düşük görünecek. Bizim konfiguratotdeki opsiyon fiyatları doğu oraya bakın ;)

arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır paylaşımları süreçleri takip ediyorum bende nasipse ilk sıfır aracım golf ü heycanla bekliyorum nisan 30 st teklif aldım 1.2 comf. manuel sürüş+ışık paketli bej döşeme beyaz renk hala üretim aşamasında daha çok beklermiyim ilk kez volswogen bi araç alıyorum bu kadar beklenceğini bilmiyordum :)

@cem85 beklemek en güzel yani hocam ;) hayırlı olsun aracınız. Söylenen Tarihten 1-2 hafta erken gelebilir..

@yusufTesekkurler hocam artık  hayırlısı bekleyelim bakalım bu arada 21 haziranda zam var dıyorlar eger dogruysa siparişten sonra 4.zam mı yıyycez

@OnurD7 Hocam aynı sorunu bende yaşadım 2 Mayısta verdim siparişimi tam 20 gün sonra alabildim sipariş kodumu. Doğuş otomotivle iletişime geçin süreci hızlandırmış olursunuz. Vw iletişim 0212 335 04 44

@OnurD7 Sipariş Kodumu aldığım gün Üretim Aşamasında görünüyordu sistemde. Şu an araç üretime planlanmış üretime geçeceği haftayı bekliyormuş. Doğuş kotasının dolmasını bekliyor büyük ihtimal siparişi vw iletmek için onay işi bu yüzden uzuyor.

OnurD7 dedi:
Haziran ayında sipariş veren oldu mu acaba? 
Onur Bey merhaba, Haziran değil fakat Mayıs ın 16 sında ben verdim. 23 Mayıs ta da aracı online üzerinden takip edebilmeye başlamıştım.

@OnurD7 Sipariş Kodumu aldığım gün Üretim Aşamasında görünüyordu sistemde. Şu an araç üretime planlanmış üretime geçeceği haftayı bekliyormuş. Doğuş kotasının dolmasını bekliyor büyük ihtimal siparişi vw iletmek için onay işi bu yüzden uzuyor.
Mesut Bey merhaba, siparişinizi ne zaman vermiştiniz ve üretimi planlanan tarih nedir öğrenebilir miyim? Ben 16 Mayıs ta verdim üretimi planlanan tarih 21 Temmuz :)  çok uzun bir zaman geldi bana.

Benim aracın siparişi şu şekilde

25 mart sipariş girişi

1 nisan sipariş no

12 mayıs dosya hazırlandı

2 haziran üretim tamamlandı

7 haziran limana sevk ediliyor

13 haziran çıkış limanında

14 haziran gemi üzerinde

şuan itibariyle çanakkale boğazına yaklaşıyor gemi saygılar ....

Geri
Üst Alt