2016 golf sipariş durumları...

OnurD7 dedi:
19 gün oldu VW Diyalog'u aradım neden sipariş hala onaylanmadı diye, üretici firmanın bir kotası var ona göre gelen siparişleri onaylayıp üretim planına alıyor gibi şeyler söylendi. Halbuki benzer donanımda benden sonra sipariş verip de 1 hafta içinde siparişi onaylananlar oldu. Bayiden kaynaklı bir sorun mu acaba diye düşünmeye başladım. 
onur bey bende 30 nisan sipariş verdim aracın üretimi tamamlandı limana sevk gösteriyor  bayram oldugu için teslim o hafta yapılamıyor resmi tatil o bakımdan bayramdan sonraki ilk iş günü kesin teslim dediler 

OnurD7 dedi:
@VeYSeL Sizinki de opsiyonlu araç mıydı ? Şuanda siparişiniz hangi aşamada gözüküyor ? 
 @OnurD7 hocam Üretim aşamasında gözüküyor, opsiyon olarak kum bej döşeme, Durban jant, Cam tavan mevcut. Geç gelmesinin nedeni bu olabilir çünkü @cem85 hocam ile aynı günlerde vermişiz siparişi bu arada hayırlısı olsun hocam :) temmuzda teslim almanız daha iyi temmuz vergisini ödemeyeceksiniz   :)  

bende sonunda golf siparişi verebildim, eylül ayında gelecekmiş araba, 1.4 tsi comfortline + elektrikli katlanır aynalar, basic bi-xenon

OnurD7 dedi:
@VeYSeL Sizinki de opsiyonlu araç mıydı ? Şuanda siparişiniz hangi aşamada gözüküyor ? 
Doğuş genel merkezi arayın ve bayinin siparişinizi geciktirdiğini söyleyin. Bu ayki kotaları dolmuş. Önümüzdeki aya sarkıtıyorlar sizi muhtemelen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
OnurD7 dedi:
@yusuf Doğuş'u aradım onlar da bayiyi aramışlar, bayi biz siparişi geçtik Doğuş'un onaylamasını bekliyoruz diyorlar, Doğuş'u arıyorum VW'in onaylamasını bekliyoruz diyorlar. Ayın 3'ünde sipariş verdim aylık kota bu kadar çabuk dolar mı ki ? Başka bayiden mi sipariş vereyim ? 
Ay başına kadar bekleyin hocam. Olmadı başka bayi verirsiniz. Aslında biraz daha bekleyip 2017 şasi araca da sahip olabilirsiniz.

@VeYSeL tesekkurler veysel bey hayırlısı bakalım evet temmuz vergısı ıyı oldu hiç aklıma gelmemişti :)) bu arada temmuz zammı yokmuş fıyatlar böyle devam dost drıver da devam edcekmiş işllh bekledıgımıze deger herkese hayırlısı

@Semih @cptmetin arkadaslar araclar gelmis mi bayi bilgisi olan varmi 

Benim st en gec cuma gunu teslim ederim demisti, bugun gelir bayiye diye dusunuyorum.

@Ahmet ARIKAN

Az önce ST ile görüştüm. Tır planı belli olmuş öğlen benim araç Ankara'ya doğru yola çıkıyormuş. Yarın sabah gelir plaka tescil işlemlerini hallederim Cumartesi teslim ederim dedi. Sizinkide Cumartesi teslim olur diye düşünüyorum.

@Ahmet ARIKAN

Az önce ST ile görüştüm. Tır planı belli olmuş öğlen benim araç Ankara'ya doğru yola çıkıyormuş. Yarın sabah gelir plaka tescil işlemlerini hallederim Cumartesi teslim ederim dedi. Sizinkide Cumartesi teslim olur diye düşünüyorum.
@metin ankara da hangi bayi. benim araç sizin araçlardan önce geldi ama bana pazartesi teslim ederim diyor doğuş etimesgut.

@cptmetin hocam benim araç haziran 16 perşembe 13:00 de limana indi ama hala teslim alamadım. galiba bu iki geminin gümrüklemesi beraber yapıldı? 

@Erdem Hocam benim araç 20 sinde gelecekti ve gümrüklenecekti fakat bugün gümrüklemesi bitmiş ve Tır planı belli olmuş sabah 8.30'da. ST öğlen yola çıktığını yarın sabah Gölbaşı depoda olacağını söyledi.

ST'ye dedim ben aracı incelemek istiyorum eksiği gediği var mı diye, bizim teknisyenlerimiz izliyor felan dedi yok dedim ben görecem. Tamam sabah gölbaşına geçeriz gelirsiniz bayiye dedi. Sabahtan araca bakıp kredi imzalama vb. işlemleri halledeceğiz. Akşama kadar vergi ve tescil işlemlerini halledecek ST. Akşama plaka çıkar aracı Cumartesi teslim edebilirim dedi. 

Aslında akşam teslim ederde işine gelmiyor sanırım. Üzerine düşerseniz hızlandırabiliyorsunuz süreci. 

Geri
Üst Alt