2016 golf sipariş durumları...

Plakayı bugün ayırttım araba yarın sabaha gelirse öğleye teslim dedi st....

image.png

arkadaşlar bi konuda fikir alcaktım  comfortlain modelinde ışık pakette  Coming-Leaving Home özelliği  yan aylnaların alt kısmında da ışık veriyormu yoksa ekstra bi özellikmi 

@Semih hocam hadi hayirli olsun bende resmi islemlerin cogunu bitirdim yarin yada cumartesi teslim alicam insallah :)

@Semih

ST çıkmadan önce kontrol etmişti saat 6 gibi hala çıkmamıştı yola. Destek hattını arıyorum onlar biz erişemiyoruz bu bilgilere ST ile görüşün diyor. Sadece ST'nin görmesi çok saçma :(

Bugün tırlar yola çıkmazsa şayet araçların teslimi Pazartesiye kalacak o kesin.

@Semih bende akşam 17:00 de ST ile görüştüm cumartesi için ısrarcı oldum ama en erken pazartesi dedi.

@Ahmet ARIKAN @Semih @cptmetin @Erdem abiler alin su makinalarida gorelim artik ben heyecanladim vallasizden cok resimleri beklioruz insallah en kisa surede :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Semih @Ahmet ARIKAN @Erdem

Az önce ST mail attı. Hala çıkmamış tır istanbuldan. Gerizekalılar ya 20 sinde ithal edilecek araba 24'ü oldu hala efesan stok sahasında bekliyor. Çok sinirlendim. 

Az önce REYSAŞ(nakliyeyi yapacak olan firma) ile görüştüm. Dün araçları teslim edememiş doğuş. Bugün araçları yükleyeceğiz dedi.

Haftasonu çalışmıyorsa Trafik Tescil şubesi kesin haftaya Pazartesi, Salı ya da belki bir sonraki haftaya kaldı teslimat :D

Az önce REYSAŞ(nakliyeyi yapacak olan firma) ile görüştüm. Dün araçları teslim edememiş doğuş. Bugün araçları yükleyeceğiz dedi.Haftasonu çalışmıyorsa Trafik Tescil şubesi kesin haftaya Pazartesi, Salı ya da belki bir sonraki haftaya kaldı teslimat [emoji3]
Sakin olmaya calisin. Sabirli olun.

Ben gemiye bakmıştım 1-2 defa arkadaslarim hastamisin demisti.

Araba sana geliyor baskasina degilki.

Cok dogru aslinda.

Gec olsun guc olmasin.

Acele edip te basina bisey fln gelir arabanin.

Biraz sakinlesip haber beklemeye çalışın bence.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce REYSAŞ(nakliyeyi yapacak olan firma) ile görüştüm. Dün araçları teslim edememiş doğuş. Bugün araçları yükleyeceğiz dedi.

Haftasonu çalışmıyorsa Trafik Tescil şubesi kesin haftaya Pazartesi, Salı ya da belki bir sonraki haftaya kaldı teslimat :D
Hocam st yi sık sık arayıp bunaltanını gördüm gemiyi takip edeni gördüm hatta  başında  ayrılmaynını gördüm ama nakliye şirketini arayanı ilk defa sende gördüm hakkını vermek lazım "HELAL" olsun takip budur işte. St yi arasan ne  oldu bizim makine desen st sana  kem küm edemez  :'(  Hocam  bide senin araç gelsin seni bi gta  ya  alalım aramıza katıl 

Geri
Üst Alt